Super snelle service!

Vandaag besteld, morgen super netjes in huis! Precies naar mijn wensen

geweldig mooi naambord

Heel mooi naambordje .

Heel mooi naambordje besteld ,heel snel geleverd . Makkelijk te plaatsen.

Prachtig bordje

Ik heb een prachtig welkomstbordje bij ons vakantiehuis geplaatst. Klein maar verfijnd, duidelijke afbeelding. Blij mee!

Snel besteld en snel geleverd

Snel besteld en snel geleverd

Snelle levering.

Ziet er prima uit.

Gewoon bestellen top

Ziet er goed uit.snelle levering Echt een aanrader

Snel en goed

Makkelijk een eigen naambord maken op de site, super resultaat, makkelijk bevestigen en al het bevestigingsmateriaal erbij geleverd. Prachtig naambord:-) Snelle gratis levering

top service

In eerste instantie een naamplaatje ontvangen waar een vlek op zat. Lijsteen is natuurlijk een natuurproduct, dus dat kan gebeuren. Ik heb een foto gestuurd en aangegeven dat we niet helemaal tevreden waren over het eindresultaat. Binnen 24 uur werd er een nieuw bordje geleverd zonder vlek. En deze is prachtig!

Mooi naamplaatje.

Plaatje precies zoals op de website, netjes afgewerkt en geleverd. Precies zoals we wilden.

Bedenkingen over de montage

Het bordje die we ontvangen hebben ziet er mooi uit... Daar ben ik tevreden over, alleen de bevestiging via Dubbelzijdig tape, baart me zorgen. Het naambordje is gemonteerd en de tape houdt het... Ik ben alleen bang als het straks kouder wordt, dat de tape niet meer houd en het bordje op de grond stuk valt... Valt het dan nog onder de garantie? Ik ben bang dat ik dan van een koude kermis thuis kom. Elke dag de vrees of die is gevallen

Supersnelle service

Het product was snel geproduceerd en verzonden. Het naambordje (leisteen) is zonder schade bezorgd, mede door de goede verpakking. Mocht ik in de toekomst nog een naambordje nodig hebben dan weet ik een goed adres.

Heel mooi en snelle productie en levering

Geweldige nazorg!

Na ruim een jaar viel het bordje los van de gevel. Ik maakt 123naamborden hierop attent en meteen boden ze aan een nieuw naambord toe te sturen. Dit had ik echt niet verwacht maar ben er super blij mee!

Snel geleverd en netjes

Mooie kwaliteit en eenvoudig te monteren

Het ontwerp is gemakkelijk aan te passen. Snelle verzending en daarbovenop ook nog eens super goede kwaliteit.

Snel en mooi

Veel keus, gemakkelijk te bestellen, snelle levering.

Jullie hebben mij heel goed geholpen.

Bij het bestellen online was er door mijzelf twee dingen niet goed gegaan. Nl ik had het huisnr niet goed uitgelijnd en bij een van de namen de hoofdletter vergeten. Na emails hierover hebben jullie dit aangepast voor mij en nu ziet het er top uit. Bedankt voor de snelle en goede oplossing.

Geweldig, mooi en goede kwaliteit

Snelle levering, mooie en goede kwaliteit.

Heel snel!

Had mijn bedenkingen over de snelheid van leveren. ( eigen ontwerp, letterkeuze enz) Maandags besteld en de VOLGENDE dag! geleverd, en precies zoals het ontwerp was, zonder fouten, beschadigingen of onvolkomenheden. Ben geen regelmatige internet beoordelaar, maar in dit geval vond ik de snelheid en de kwaliteit zo goed, dat ik dus nu een uitzondering maak. Goed gedaan!

Het ziet er precies zo uit als ontworpen

Gemakkelijke bestelmethode, Je weet precies wat je krijgt en hoeveel het gaat kosten. En dan ook nog de snelle levering. Top!

Mooie borden, makelijkt te bevestigen En ook niet onbelangrijk kunt er je eigen bord maken. Ik had er een voor mijn schoonzoon en dochter besteld. Zo mooi dus ook voor onszelf een besteld

Snel, goed, mooi.

Goedemorgen kwaliteit. Snelle levering. Mooie afbeelding en belettering. Heel tevreden met het naam en huisnummer bord.

Sneller geleverd dan aangegeven

Makkelijk te bestellen en heel snel geleverd

Ik had een verkeerd huisnummer opgegeven. Gelukkig snel en goed contact gehad en fout hersteld!

Dorpstraat 121

5595 CG Leende

Over 123naamborden.nl

Wij maken al meer dan 15 jaar met veel plezier de mooiste naambordjes van Nederland! Wij richten ons vooral op kwaliteit en klanttevredenheid. Alle bordjes worden met een hoge zorgvuldigheid gemaakt en wij graveren of laseren alles op hoogwaardige materialen. Dit zorgt er voor dat wij een kwaliteitsproduct leveren. En dat is te zien aan de beoordelingen, bedankt daarvoor!