mooi product

Makkelijk gemaakt, snelle levering en een mooi product!

Vlug

Goede kwaliteit

Product is netjes en compleet. Alles zit er bij. En gemaakt zoals gevraagd.

Prima en op tijd geleverd

Prima product en op tijd geleverd.

Uitsteken

Ik raad mensen aan om. Hier hun naam bortje te bestellen ben erexht heel blij mee

Mooi product, snelle levering.

Ik heb een product van leisteen besteld.

Perfecte uitvoering, snelle levering

Simpel te gebruiken software waarmee mooie resultaten te bereiken zijn. Kwaliteit van het naambord is uitstekend, levering supersnel. Een aanrader!

Uitstekende service

Bij de bestelling per ongeluk bij lettertype "bold" aangeklikt en het bordje was dan ook minder mooi dan we wilden. Gevraagd aan 123 naamborden.nl of er iets aan gedaan kon worden en toen heeft Ingrid er voor gezorgd dat we zonder bijbetaling een nieuw bordje kregen. Hiervoor heeft zij zelfs eerst diverse voorbeelden gestuurd met de vraag of dit in onze smaak viel. Wat een geweldige service !!

Mooi naambordje

Snelle levering.. ziet er fraai uit

Snelle service, goede kwaliteit!

Ik heb hier een bordje besteld voor ons nieuwe huis. Superblij met het resultaat goede kwaliteit. En werd snel bezorgd. Gewoon top!

Mijn spelfout keurig gecorrigeerd!!

Reagent snel en beleefd

Perfect!

Niks op aan te merken! Eenvoudig online bestellen, vriendelijk contact om het zelf op te halen en super mooi naambord!! Aanrader!

Geweldig !!

Dikke 10!! Wij raden iedereen aan om bij 123naamborden.nl te bestellen. Overzichtelijke en fijne website, snelle levering en top kwaliteit !!

Perfecte snelle levering, mooi product.

Makkelijk bestellen, mooi product, snelle levering.

Mooi product

Er zit geen handleiding bij om het juist te kunnen bevestigen, tape plakt niet goed waardoor tot nu toe het leisteen de hele tijd los laat. Verder is het een mooi product.

Gewoon een uitstekende deal!

Een prima service, goede keuze èn je kunt zelf je bordje ontwerpen.

Top! Mooi bordje en supersnel geleverd!

Boven verwachting. Makkelijk te ontwerpen en mooi eindresultaat. Supersnel geleverd. Ben er blij mee!

RVS Naamplaatje

Keurig RVS naamplaatje met dubbelzijdige plakband Netjes en optijd bezorgd in de brievenbus

Alles soepel verlopen

Nadat ik mijn bestelling gedaan had kwam ik er achter dat de bestelling naar een ander adres gestuurd moest worden. Nadat ik een mail heb gestuurd is het adres gewijzigd. 2 Dagen na bestellen is de bestelling binnen gekomen.

Precies als verwacht

Product perfect en snel ontvangen.

makkelijk ontwerpen, goede kwaliteit, snelle levering

makkelijk om naar eigen smaak te ontwerpen, goede kwaliteit, snelle levering

Fijn dat je hem online kan ontwerpen. Krijg je toch een beetje een idee hoe het bordje eruit gaat zien. Kregen hem al een dag erna thuisbezorgd en zag er geweldig mooi uit. Het was een kadootje voor mijn nicht en haar vriend voor het nieuwe huis. Ze waren er zo blij mee en werd gelijk bevestigd aan de gevel.

Prima verzorgd allemaal.

Prima verzorgd allemaal.

Mooi duidelijk naambordje

Snel en vlot geleverd

Perfect.

Gemakkelijk zelf te ontwerpen, perfect uitgevoerd door 123 naambord. Betaalbaar.

Dorpstraat 95

5595 CG Leende

Over 123naamborden.nl

Wij maken al meer dan 10 jaar met veel plezier de leukste naambordjes van Nederland! Wij richten ons vooral op kwaliteit en klanttevredenheid. Wij plakken bijvoorbeeld geen stickers (deze kunnen door het weer minder mooi worden of loslaten) maar we graveren of laseren alles op hoogwaardig materiaal. Dit zorgt er voor dat wij een kwaliteitsproduct leveren. En dat is te zien aan de beoordelingen, bedankt daarvoor!