Prachtig naambordje.

Snelle levering, goed verpakt, prachtig naambordje.

Top site !

Heel erg mooi en snelle service !

mooi zoals gevraagd

de bestelling was binnen een paar dagen in huis .

Geen klachten

Wat was het leuk om een beetje te spelen met wat ik mooi vond staan Echt niet moeilijk probeer het maar eens.

Fijne ervaring!

Mooi naambord, na 1 dag bezorgd. Hele goede ervaring!

Prima samenwerking

Goede prijs voor het geleverde product

Geen aan of opmerking exact de product ontvangen wat ik heb besteld.

Snelle levering en een mooi product ontvangen

Prima service!

Erg tevreden met mijn naambordje. Niks aan te merken op uitvoering, levering en de communicatie rondom verzending.

Super mooi naambordje.

Fijne duidelijke en overzichtelijke site om een bordje te bestellen.

Alles goed

Geen problemem

Handige site, snel geleverd

Handige editor op de website, mooie moderne lettertypes mogelijk. Snelle levering, en een mooi product. We wachten even af of het bordje over een tijdje nog steeds zo mooi is. Vooralsnog een prima ervaring!

Goede kwaliteit, snelle levering!

Een leistenen naambord besteld. Ontwerp via de website ging heel makkelijk en de kwaliteit is super. Snelle levering ook. Het bordje hing binnen een paar dagen bij de voordeur. Schroefjes en pluggen voor de montage zitten erbij, ook heel fijn. Erg blij met het eindresultaat.

Ziet er prachtig uit !!

Mooi bordje

Mooi naambordje snel in huis en nette prijs

Ziet er fantastisch uit heel blij mee

Het is gewoon prachtig de vrouw en ik zijn er erg blij mee . En de prijs was ook prima en een snelle levering . Echt een aanrader.

Supermooi en handig zelf samenstellen

We hebben een supermooi naambordje ontvangen. Fijn dat je een heel groot deel zelf kunt ontwerpen. Wij hebben een eigen ontwerp gemaakt op rvs. Installeren is makkelijk doordat het onderplaatje kleiner is dan het naambordje. Hangt je onderplaatje iets scheef oid (boren in buitenstenen kan nog wel eens lastig zijn), dan kan je je naambordje er gewoon recht op plakken. Het staat bij ons fantastisch!

Zeer snelle levering en goed product. Helemaal naar verwachting.

Snelle en accurate levering

Even een kort belletje gepleegd alvorens de bestelling te plaatsen. Inderdaad, de namen zijn netjes uitgelijnd op het naambord geplaatst. Netjes verpakt en een snelle levering. Top!

absoluut tevreden en heel enthousiast!

Topservice, meedenken, goede suggesties doen en superkwaliteit leveren: beter kan het niet worden!!

Overzichtelijk , leuke ,mooie bordjes

Goed produkt en goeie service ... TOP !!!

Product werd binnen 2 dagen geleverd echter een van de plaatjes was beschadigd. Nadat ik dit had gemeld moest ik een foto hiervan opsturen, 2 werkdagen later had ik het nieuwe onbeschadigde plaatje binnen. Ik vind een bedrijf goed als het product én de service goed is, er kan immers altijd iets mis gaan.

Mooi naambordje, goede levering.

Zie boven

Helemaal top!!!

Zeer snelle levering en goed product. Helemaal naar verwachting.

Ben heel blij met het huisnummer.

Heel snel in huis, keurige verzending en prima van kwaliteit.

Dorpstraat 95

5595 CG Leende

Over 123naamborden.nl

Wij maken al meer dan 10 jaar met veel plezier de leukste naambordjes van Nederland! Wij richten ons vooral op kwaliteit en klanttevredenheid. Wij plakken bijvoorbeeld geen stickers (deze kunnen door het weer minder mooi worden of loslaten) maar we graveren of laseren alles op hoogwaardig materiaal. Dit zorgt er voor dat wij een kwaliteitsproduct leveren. En dat is te zien aan de beoordelingen, bedankt daarvoor!