Goede kwaliteit, snelle levering!

Een leistenen naambord besteld. Ontwerp via de website ging heel makkelijk en de kwaliteit is super. Snelle levering ook. Het bordje hing binnen een paar dagen bij de voordeur. Schroefjes en pluggen voor de montage zitten erbij, ook heel fijn. Erg blij met het eindresultaat.

Ziet er prachtig uit !!

Mooi bordje

Mooi naambordje snel in huis en nette prijs

Ziet er fantastisch uit heel blij mee

Het is gewoon prachtig de vrouw en ik zijn er erg blij mee . En de prijs was ook prima en een snelle levering . Echt een aanrader.

Supermooi en handig zelf samenstellen

We hebben een supermooi naambordje ontvangen. Fijn dat je een heel groot deel zelf kunt ontwerpen. Wij hebben een eigen ontwerp gemaakt op rvs. Installeren is makkelijk doordat het onderplaatje kleiner is dan het naambordje. Hangt je onderplaatje iets scheef oid (boren in buitenstenen kan nog wel eens lastig zijn), dan kan je je naambordje er gewoon recht op plakken. Het staat bij ons fantastisch!

Zeer snelle levering en goed product. Helemaal naar verwachting.

Snelle en accurate levering

Even een kort belletje gepleegd alvorens de bestelling te plaatsen. Inderdaad, de namen zijn netjes uitgelijnd op het naambord geplaatst. Netjes verpakt en een snelle levering. Top!

absoluut tevreden en heel enthousiast!

Topservice, meedenken, goede suggesties doen en superkwaliteit leveren: beter kan het niet worden!!

Overzichtelijk , leuke ,mooie bordjes

Goed produkt en goeie service ... TOP !!!

Product werd binnen 2 dagen geleverd echter een van de plaatjes was beschadigd. Nadat ik dit had gemeld moest ik een foto hiervan opsturen, 2 werkdagen later had ik het nieuwe onbeschadigde plaatje binnen. Ik vind een bedrijf goed als het product én de service goed is, er kan immers altijd iets mis gaan.

Mooi naambordje, goede levering.

Zie boven

Helemaal top!!!

Zeer snelle levering en goed product. Helemaal naar verwachting.

Ben heel blij met het huisnummer.

Heel snel in huis, keurige verzending en prima van kwaliteit.

Geweldige service!

Na een fout geconstateerd te hebben in mijn ontwerp, contact opgenomen en kosteloos een nieuwe toegestuurd gekregen! Helemaal blij met mijn nieuwe naambord.

Blij met onze bestelling

Makkelijke site, goed overzicht wat je besteld. Makkelijk te bestellen en voldoende informatie. Goed op de hoogte gehouden van de bestelling en snel gemaakt en verzonden. Blij met het resultaat, dit was het geld zeker waard.

Top!!

Mooi bordje, goede kwaliteit en snel geleverd

Snel en geheel naar wens geleverd

Wij zijn super tevreden over het product en de service!

Het product was helaas kapot gegaan, maar wij kregen binnen 2 dagen een nieuw product thuis. Echt top!

Zeer positieve ervaring

Ja kan vlot een model kiezen en dit bewerken en personaliseren. De Prijs/ kwaliteit verhouding is goed. Ik was altijd op de hoogte hoe ver het stond met mijn bestelling. Duidelijke communicatie. Zeer tevreden met mijn bestelling.

Goede ervaring

Zelf een foutje in bezorgadres gemaakt. Dit kon direct snel verholpen worden. De levering was supersnel (moest ook) en t was precies zoals ik hoopte eruit komen te zien. Vriendelijk geholpen aan de telefoon ook. Dus een heel goede ervaring

Verrassende kwaliteit, prima prijs!

Al een tijdje op zoek naar een gedenkplaatje. Ik kwam op jullie site en vond ineens erg snel wat ik zocht! Ik werd verrast door de gebruiksvriendelijkheid van het ontwerpprogramma, wat is het goed te zien of je de teksten bijvoorbeeld even groot en in lijn hebt staan. Ook hadden jullie de afbeelding als optie staan die ik nodig had. Alsof het voor ons ontworpen was... We zijn enorm blij met het resultaat. En de levering?? ‘S avonds laat besteld en al 2 dagen later in huis. Compleet met bevestigingsmateriaal en keurig verpakt. Wij zijn enorm tevreden!

Ons idee, gewèldig uitgevoerd!

Ik wilde al heel lang een nieuw naambord, met kind en hond er op. Maar die dikke boeken doorbladeren...daar begon ik niet aan. Na wat googelen kwam ik bij 123naamborden. Het ontwerp had ik al in mijn hoofd en was verrassend eenvoudig te maken! De kleur sluit aan bij de kleur van de deuren en kozijnen. Supermooi geworden en ik krijg er hele leuke reacties op.

Geweldig!

Ik wilde graag een poezenpootje voor de naam van de kat op het naambordje, wat me online zelf niet lukte. Ik heb gemaild of dit mogelijk was, en meteen kreeg ik een reactie en werd er een ontwerp gemaakt voor mij! Superblij, mooi naambordje, snelle handeling, geweldige service! Marinka

Mooie afwerking en snelle levering

Eenvoudig ontwerpen via de site en snel geleverd. Geweldig

Enorm blij met het bordje, dank jullie wel!

Mijn ervaring is zeer positief! 1 ding kan wel iets anders en dat is vaker een update geven, nadat je een order hebt besteld. Je hoort niets meer en je order blijft op “picken” staan.

Dorpstraat 121

5595 CG Leende

Over 123naamborden.nl

Wij maken al meer dan 15 jaar met veel plezier de mooiste naambordjes van Nederland! Wij richten ons vooral op kwaliteit en klanttevredenheid. Alle bordjes worden met een hoge zorgvuldigheid gemaakt en wij graveren of laseren alles op hoogwaardige materialen. Dit zorgt er voor dat wij een kwaliteitsproduct leveren. En dat is te zien aan de beoordelingen, bedankt daarvoor!