Goed positief bedrijf

Er was een fout opgetreden bij het maken vh bordje. Wij hebben het probleem vermeld en hadden binnen 2 dagen een ander bordje. Helemaal goed opgelost.

Snelle services en erg mooi naambordje!!

Je kan makkelijk je eigen naambordje ontwerpen en het resultaat is prachtig!

Ik had een naambordje "gemaakt" en tijdens het betaalproces ging er iets mis. Via what's app heb ik contact opgenomen, mijn bestelling was inderdaad gedaan, de betaling niet. Men heeft mij een mail met een betaallink gestuurd waardoor de bestelling door kon gaan; gelukkig hoefde ik niet opnieuw te beginnen. Levering ging snel en het naambordje ziet er goed uit. Nu hoeven we het alleen nog maar op te hangen.

Goede kwaliteit

Mooie kwaliteit. Snelle levering.

Mooi bordje en goede kwaliteit

Het enige nadeel is dat je het met extra kit moet ophangen anders blijft hij niet hangen. Hij is uiteindelijk wat scheef gaan hangen en dat krijg je dan niet meer recht natuurlijk.

Makkelijk, snel en super mooi

Makkelijk via de site het bordje te maken zoals jij dit wilt. Vervolgens kwam het zeer snel binnen en ziet het er in het echt nog mooier uit dan verwacht. Top

Product opzichzelf is mooi, maar vervolgens is de service waardeloos.

Een jaar of 4 a 5 geleden een prachtig leistenen naambordje besteld voor mij en mijn man voor het nieuwe huis. Ook mijn ouders 1 cadeau gedaan. We mochten afgelopen jaar ouders worden, en wilden we de naam van ons zoontje erbij op laten zetten. Deze service wordt aangeboden. Vervolgens wordt er heel moeilijk gedaan tijdens mailcontact, (omdat je na een aantal jaren geen ordernummer meer hebt), en moet je met foto's komen aanzetten om te bewijzen dat je bij hun gekocht hebt, terwijl je ook gewoon betaald voor het bij laten graveren. Geen vertrouwen in de klant en een hoop negatieve energie.

Tevreden

Mooi bordje. Bijgeleverde schroeven van slechte kwaliteit. Er zijn er 3 tijdens montage afgebroken

Snelle levering alleen had naar mijn mening briefpost kunnen zijn gezien de grote en dikte verder top

Erg mooi en zeer snelle levering

Snelle levering, helemaal naar wens

Mooi zware leistenen naambord besteld en ontvangen. Snelle levering. Een tevreden klant hier !

Makkelijk besteld snel geleverd en zo geplaatst

Ziet er goed uit! Bestellen en ontwerpen ging heel simpel. En was snel geleverd Zeer tevreden!

Prachtig naambord

Het naambord ziet er prachtig uit. Heel snelle service en goed verpakt. Na binnenkomst hing het binnen een uur aan de muur! Erg blij mee

Snel en mooi!

Zeer snelle levering en heel erg mooi bordje!

Oplettende medewerkers die zorgen dat het eindproduct voldoet aan de vraag van de klant

snelle service, goede kwaliteit

Het ontwerpen met de online tool was simpel en ruime keuze in wat er mogelijk is. De levering was snel en goed in gepakt. Het enige wat ik miste was een template voor het aftekenen van de gaten. Aangezien de gaten van de bevestiging zelf nauw zijn was het lastig een markering op de muur te zetten.

Snel en volgens afspraak

Keurig leistenen naambordje met huisnummer Netjes en snel geleverd

Super lief en meelevend

Een naambordje was kort na het bestellen door het plotseling overlijden van mijn vader niet meer 'bruikbaar'. Na een mailtje met uitleg kwam er dezelfde dag een mailtje terug met het aanbod om voor een zeer sterk gereduceerd tarief een nieuwe te maken. Het was binnen 3 dagen helemaal geregeld. Top service!

Mooi bordje en snel geleverd!

Goede ervaring, de site is heel fijn om voorbeelden te kunnen bekijken. Levering was snel. Bordje ziet er prima uit!

Een prachtig naambordje Ze hielpen met het na te kijken of alles recht en in het midden zat Was snel in huis Er zaten alleen geen schroefjes bij Maar na 1 appje ,ook deze snel in huis

Prima. Mooi naambord en super snel geleverd!

ZEER tevreden

Zoals verwacht, mooi en degelijk materiaal, ook het meegeleverde bevestigingsmateriaal volstaat ruimschoots.

Mooi en snel geleverd

Prachtig naambord. Snel geleverd , en kwaliteit is ook Top! Ben er heel blij mee .

Voortreffelijk!

Erg mooi ! Precies zoals afgesproken en super snelle levering.

uitstekend

Keurig verzorgd en optijd verzonden.

Dorpstraat 121

5595 CG Leende

Over 123naamborden.nl

Wij maken al meer dan 15 jaar met veel plezier de mooiste naambordjes van Nederland! Wij richten ons vooral op kwaliteit en klanttevredenheid. Alle bordjes worden met een hoge zorgvuldigheid gemaakt en wij graveren of laseren alles op hoogwaardige materialen. Dit zorgt er voor dat wij een kwaliteitsproduct leveren. En dat is te zien aan de beoordelingen, bedankt daarvoor!