Goed geregeld

Je wordt stap voor stap op de hoogte gehouden. Snelle service en mooi resultaat

Snelle levering, mooi resultaat, juiste kleur leisteen

Prettig om zelf lettertype te kunnen kiezen en wat je erop wilt zetten.

Super service

Fijne medewerkers, denken met je mee!

Correct

Na bestelling via internet geplaatst te hebben werd het naambordje snel en correct geleverd. We zijn er heel blij mee.

Heel fijn en gemakkelijk

Gemakkelijke tool om je naambordje te maken en hele snelle verzending/levering.

Mooi resultaat

Goede software om je naambord te ontwerpen op heel simpele manier. Schitterend resultaat en super snelle levering

Mooi product

Het nummerbord/ naambord staat prachtig!!! Goed bedrijf.

Super mooi geworden en snelle levering

Top geregeld

Uitstekende service

Op internet gezocht naar een kwalitatief betrouwbare firma voor mijn leisteen naambordje. Helaas zat er op het eerste naambordje een oneffenheid/vlek waarover ik niet tevreden was Hierover contact opgenomen. Direct werd gesteld dat de klant tevreden moet zijn en dat een nieuw naambordje zal worden geleverd. Het nieuwe naambordje ziet er perfect uit. De service van 123naamborden.nl is uitstekend. Een firma die ik bij een ieder zondermeer durf aan te bevelen.

Mooi naambord

Gemakkelijk te maken en te bestellen. Snel bezorgd.

Makkelijk, mooi en snel

Wij hebben een super leuk en origineel naambordje besteld bij 123naamborden.nl. Dit ging ongelooflijk makkelijk: je kiest een design dat je leuk vindt, vult aan met jouw nummer/ tekst en klaar! Daarbij was ik aangenaam verrast over de mogelijkheden en lettertypes die ik kon kiezen. Ons naambordje was ook nog eens 3 dagen later in huis. Topservice!

Mooie kwaliteit en snel geleverd!

RVS naambordje besteld waarvan de helft in in kleur was. Ik vond het spannend of het er in het echt zo uit kwam te zien als op de computer en dat was zeker zo. Erg tevreden!

Naambord ziet er goed uit, vlotte levering. Tevreden!

Ik ben zeer tevreden over de vlotte levering van het naambordje en het ziet er goed uit.

Prima, netjes, snelle levering

Vontrast problem

Contrast is not good so the name and drawings on the plate are not so visa le

Duidelijke site en goede levering van diensten

Duidelijke site en goede levering van diensten, erg positief over het eind resultaat

Prima snelle bezorging en een duidelijke montage informatie. Mooi product.

Geweldige service!

Ons eerste ontwerp was niet zo mooi als ik gedacht had. We hebben een nieuw naamplaatje gekregen wat nu helemaal is zoals we het wensten. Echt super service!!! Dank jullie wel.

Zeer mooi afgewerkt product. En zeer snelle levering.

Heel tevreden klanten

snelle levering, exact hoe we het hadden verwacht, mooi detailwerk, stevig, ... Echt super!

Mooi zwaar bordje

Met de plakstrip nog geen ervaring. Ziet er sterk en solide uit. Verwacht daar geen problemen mee.

Snel

Mooi naambord en snelle levering.

Snel geleverd, super kwaliteit

Net ons 2e bord opgehangen. Ziet er mooi uit en is supersnel geleverd. Bevestigingssysteem is eenvoudig te installeren

stijlvol

Handig te ontwerpen stijlvolle naambordjes. Snel geleverd met alle benodigdheden om te bevestigen.

Goede kwaliteit

Mooie borden, snel goed prijs kwaliteit

Dorpstraat 95

5595 CG Leende

Over 123naamborden.nl

Wij maken al meer dan 10 jaar met veel plezier de leukste naambordjes van Nederland! Wij richten ons vooral op kwaliteit en klanttevredenheid. Wij plakken bijvoorbeeld geen stickers (deze kunnen door het weer minder mooi worden of loslaten) maar we graveren of laseren alles op hoogwaardig materiaal. Dit zorgt er voor dat wij een kwaliteitsproduct leveren. En dat is te zien aan de beoordelingen, bedankt daarvoor!