Zojuist ons naambord ontvangen van 123naamborden. Helemaal zelf ontworpen en het eindresultaat ziet er super mooi uit. Daar komt een snelle levering bij! Top

Naambordje is goed alleen het ophangsysteem kan beter

Prima keuze in bord en opmaak. Alleen met de letter é kan je weinig lettertypes kiezen. Het monteren van het naambord kan niet zoals op de beschrijving staat. De plakstrip zit aan de verkeerde kant ten opzichte van de verzonken schroefgaatjes. Verder de service en kwaliteit van het bordje is goed.

Snelle levering incl mongtagemateriaal

Precies als gewenst, levering binnen een paar dagen met montagemateriaal en duidelijke instructies

Mooi zwaar en degelijk materiaal. Goede montage mogelijkheid

Goed te monteren en degelijk materialen

Zoals op site ontwerpen thuis ontvangen als product

Bord is makkelijk te ontwerpen naar eigen smaak. Opgang instructie zit bij bordje in post pakket. Netjes en snel verzonden

Mooie snelle levering en voldoet volledig aan de verwachting

Eenvoudig te plaatsen met de meegeleverde gebruiksaanwijzing

Kan niet beter

Geleverd binnen 24 uur. Kwaliteit beter dan verwacht.

Mooi product en snelle levering

Nummerbord van leisteen op maandag besteld, woensdag in huis en donderdags opgehangen. Prachtig!! Past heel mooi bij onze grijze voordeur. Ook wordt je goed op de hoogte gehouden per mail over de status van de bestelling. Top!

Mooi product en snelle levering

Leisteen naambord

We hebben gekozen voor een leisteen naambord. Fijn dat we het naambord zelf konden ontwerpen. Goed en overzichtelijk programma. Het naambord hangt inmiddels op. Mooie kwaliteit en makkelijk te bevestigen!

Super goede afhandeling van klacht

Wij hadden een naambordje gehad voor ons trouwen en daar moest een naam opgezet worden. Dat was helaas niet goed gegaan. Na wat email verkeer hebben wij een nieuw naambordje gekregen precies zoals wij wilden. Super goed opgelost en nogmaals onze dank hiervoor!

Top service en kwaliteit!

Gebruikersvriendelijke website en pagina om eigen ontwerpen te maken. Heel snelle levering, slechts 3 dagen en naambordje was er. Afgewerkt resultaat was precies zoals op de ontwerppagina, eenvoudig te installeren met bijgeleverde pluggen en vijzen. Top werk!

Super snelle levering, mooi product

Binnen 2 dagen na bestelling het naambordje in huis. Super goed ingepakt en een prachtig naambordje. Mooier dan verwacht. Erg blij mij.

Zeer tevreden over ons naambordje.

Ziet er erg goed uit, binnen de gestelde termijn ontvangen en het ophangen was simpel.

Snel mooi vakmanschap geweldig

Snelle service en aanpassingen aan je ontwerp zijn geen probleem.

Ik had een leuk naambordje gevonden op de site, maar wilde er net een iets andere draai aangeven als het voorbeeld liet zien. Na mijn wens uitgesproken te hebben via de mail kreeg ik binnen 1 dag een reactie dat dit geen probleem was, ik moest het alleen aangeven bij de opmerkingen. Ik had om een voorbeeld gevraagd en ook die kreeg ik binnen 1 dag toegestuurd via de mail. Binnen 3 werkdagen werd het naambordje thuisgestuurd en was precies zoals in de mail omschreven was en dus het voorbeeld liet zien. Helemaal top dus!!

Absolute aanrader

Zowel mijn vrouw als ik zijn zeer verrast over het geleverde leistenen naambord. Ook over de snelle levering van van het product. Het bord is zeer goed gegraveerd en van een zeer goede en mooie kwaliteit. Tevens zijn wij we zeer tevreden over het feit dat er ook pluggen en juiste maat schroeven alsmede de afplakschuimpjes bij de levering zaten. Wat ons betreft chapeau en ga vooral zo door.

Uitmuntend!

Zelf opstellen van bord is erg duidelijk en gemakkelijk. Leistenen bord ziet er prachtig uit. Zeer korte bezorgtijd en perfect op de hoogte gehouden van voortgang. Kortom: niets op aan te merken!

Snel, prachtig artikel, tegen een eerlijke prijs!🤩

👍🤩🎉🙏🏅

erg netjes en snel

Heel netjes gemaakt en was erg snel binnen, zelfs zo vlak voor de feestdagen

Snelle levering, goede kwaliteit, naambordje precies zoals wij wilden:)

Snel geleverd en mooi naambord

Snel geleverd en we zijn super blij met ons RVS look naambord. Dit is al de 2e bestelling bij 123naamborden en we zijn super tevreden. De volgende keer bestellen we weer bij 123naamborden.

Uitstekende service

Naambordje zonder problemen op de site besteld. Uitstekende service verleent door 123naamborden.nl

Prachtig

Ik had een messing naamplaatje besteld. Snel geleverd en het naamplaatje zag er werkelijk bijzonder mooi uit. Netjes geleverd met twee schroefjes in een nette plastic verpakking. Hier kom ik zeker nog eens terug als ik iets nodig heb. Beslist een aanrader!

Perfect volgens eigen ontwerp!!

Eenvoudig zelf te ontwerpen Uitgebreide keuzemogelijkheden en materialen Zeer prijsgunstig en heel vlotte en snelle levering

Dorpstraat 95

5595 CG Leende

Over 123naamborden.nl

Wij maken al meer dan 10 jaar met veel plezier de leukste naambordjes van Nederland! Wij richten ons vooral op kwaliteit en klanttevredenheid. Wij plakken bijvoorbeeld geen stickers (deze kunnen door het weer minder mooi worden of loslaten) maar we graveren of laseren alles op hoogwaardig materiaal. Dit zorgt er voor dat wij een kwaliteitsproduct leveren. En dat is te zien aan de beoordelingen, bedankt daarvoor!