perfect en snel

goeie communicatie omtrent de levering en altijd een duidelijke update hoe ver ze zijn met het verwerken van je bestelling.

Prima naambord

Erg tevreden. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Goede kwaliteit

Het naambordje was snel binnen!

Geweldige zaak en medewerkers

Omdat we toch persoonlijk wilden zien bekijken of we een leuk naambord konden vinden even gemaild of het mogelijk was om langs te komen. Gelijk een antwoord gekregen of we dan een tijdstip en dag konden zeggen en dat was mogelijk. Ervaren en kundige medewerkster die met ons bleef zoeken tot we tevreden waren en we konden ook nog wachten op de naamplaat. Wat een service en vriendelijkheid, terwijl het eigenlijk een bedrijf is dat niet is ingericht op persoonlijk bezoek, want er wordt hard gewerkt en toch kregen we tijd om een en ander uit te leggen tot we de juiste naamplaat hadden gevonden. Top bedrijf!

Prima service & kwaliteit

Wij hadden ons ontwerp vrijdagavond doorgestuurd. Kwamen we zaterdagmiddag erachter dat er een “foutje” in de lay-out was geslopen. Snel een mailtje gedaan en we kregen meteen antwoord! Hebben ze voor ons 3 nieuwe lay-outs gemaakt, zodat we maar moesten kiezen! Tip top service! Dankjewel! Diederik, Edith, Lieselotte, Beau

Precies zoals ik had voorgesteld.

Ontzettende goede service. Ik was zo stom geweest om een fout in de tekst te zetten op het bordje. Echter was deze al naar mij verzonden. Na een mailtje waarin ik ook duidelijk aangaf dat het mijn eigen schuld was. (Maar wel een beetje baalde omdat het een cadeau was voor mijn zus) hebben ze me gewoon zonder extra kosten een nieuw bordje gestuurd! Ontzettend bedankt! Ook namens de ontvanger die er heel blij mee is.

Snelle, goede service

Naambord precies op maat gemaakt, zodat er geen nieuwe gaten geboord moesten worden. Past precies en ook nog eens heel mooi!

Geweldig, origineel en mooi naambord!

Het naambord werd erg snel geleverd, met alle benodigdheden om het op te hangen. We zijn erg tevreden, hij is erg origineel en mooi gedrukt, ook mooi materiaal!

Heel tevreden over jullie naambord.

Mooi gepersonaliseerd naambord en zeer vlugge bezorging. Echt een aanrader voor iedereen !!!

Ben erg blij met het naambord, precies wat ik wilde

De site is erg makkelijk te gebruiken, leuk dat je zelf iets kunt ontwerpen. Is precies geworden wat ik hoopte. Netjes verzonden, schroefjes erbij. Keurig hoor.

Zeer klantvriendelijk en prima service!

mooi product snelle levering

Supergoed

123naamborden heeft een eenvoudig ontwerpprogramma (beter dan de concurrent), een goede prijs-kwaliteit verhouding en een uitstekende service. Toen ik een ander formaat wilde en nog een vraag had werd er binnen een dag geantwoord en hielpen ze met het ontwerp. En ze zijn goedkoper dan de anderen.

Top service!

5 jaar geleden een naambord ontworpen en besteld via 123naamborden.nl. In verband met de komst van onze 2 kinderen wilden we graag hun namen erbij laten zetten. Hierover via de mail contact gehad en onze wensen aangegeven. Er werd goed meegedacht en aanbevolen een nieuw naambord te laten bedrukken omdat er al een achtergrondafbeelding op ons huidige naambord stond en dit met het laten bedrukken van de namen van onze kinderen geen mooi effect zou geven. Er werden dezelfde dag nog 3 voorbeelden opgestuurd. Het nieuwe naambord werd voor de prijs van €15,- (naam toevoegen) aangeboden ipv de nieuwprijs van €49,50. Na akkoord te hebben gegeven werd het naambord dezelfde dag nog gemaakt en had ik hem de volgende dag al in huis. Erg goede en snelle service!

Binnen enkele dagen het naam bordje al binnen. Erg fijn zo'n snelle levering en het resultaat is uitstekend. De site werkt ook erg handig om zelf je bordje te ontwerpen.

Erg snel geleverd & een mooi product!

Goede ervaring mee, ik heb het leistenen bordje zelfs op mijn mobiel kunnen samenstellen. Zag er precies uit zoals op internet en een degelijk product👍🏻

Mooie marmeren naambordje

Handige instructies, mooie afwerking, snelle levering. De witte letters en cijfers op het zwarte marmer springen er goed uit.

Super blij met het naambord van mijn overleden vader die nu op zijn tuinhuusie boven de deur is geplaatst

Gemakkelijke website, veel keuzemogelijkheden, en snel en keurig afgeleverd en voor een nette prijs!

Zeer goed, en snel

Website werkt prima, na 3 dagen ons nieuwe naambord ontvangen. Keurig verpakt met bevestigingsmateriaal en duidelijke instructie

Goed geholpen met ontwerpen

Na een idee van hun kant ben ik aan de slag gegaan, ben niet zo goed hier in maar was toch vrij eenvoudig achteraf! Contact verliep heel goed snel antwoord, had het naambordje binnen paar dagen nodig was voor verjaardag, had met een dag binnen!

Mooi naambord

Naambord van mijn (schoon)kinderen gekregen. Zie er mooi strak uit. Eenvoudige montage.

een RVS naambordje besteld. Makkelijke website met veel mogelijkheden. Prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. levering was snel en netjes verpakt, Bevestigingsmateriaal netjes bijgeleverd en duidelijk instructie. in een woord super !!! echt een aanrader !

Prachtproduct

Een leisteen naambord besteld. Fijne website met veel mogelijkheden. Prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. Het heeft even geduurd vanwege de verhuizing, maar inmiddels hangt het bordje aan de gevel bij onze entree. Wat zijn we er blij mee en wat staat deze prachtig!

Creatieve mogelijkheden tegen nette prijs

Leuk om op basis van een standaard ontwerp verder te borduren. Het re Kosultaat ziet er volgens verwachting uit. De levering is snel en keurig verpakt. De prijs is niet overdreven. Daar naast bestelden we een marmeren grafsteen/herdenkingsplaquete. Ook hiervoor geldt dat de prijs/kwaliteit verhouding prima is. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.

Makkelijk samen te stellen, snelle levering en het resultaat is goed.

Dorpstraat 95

5595 CG Leende

Over 123naamborden.nl

Wij maken al meer dan 10 jaar met veel plezier de leukste naambordjes van Nederland! Wij richten ons vooral op kwaliteit en klanttevredenheid. Wij plakken bijvoorbeeld geen stickers (deze kunnen door het weer minder mooi worden of loslaten) maar we graveren of laseren alles op hoogwaardig materiaal. Dit zorgt er voor dat wij een kwaliteitsproduct leveren. En dat is te zien aan de beoordelingen, bedankt daarvoor!