Pluspunten
Service uitstekend en komt afspraken goed na.
Pluspunten
Precies zo gemaakt als ik me had voorgesteld. Adequate levering: op tijd en goed verpakt.
Pluspunten
Naast dat we twee jaar terug een prachtig keistenen naambord hebben laten maken heeft dit bedrijf nadat het door het loslaten van de tape kapotgevallen naambord KOSTELOOS vervangen. Dit terwijl we hierom niet eens gevraagd hebben. Dát noem Ik nog eens service!!!
Pluspunten
Snelle levering, scherpe prijs. Ik had gevraagd of er een kaartje bij kon. Wordt er op RVS-Look materiaal, dus helemaal in stijl een kaartje met persoonlijke tekst bijgeleverd. Erg attent & vlotte reactie op e-mails. Zeker aan te bevelen
Pluspunten
Snelle levering, hele snelle reacties op e-mail. Naambordje als cadeau gegeven en de krijger was er heel blij mee
Pluspunten
Bordje ziet er erg mooi uit en zeer snelle levering!
Pluspunten
Goede service, snelle levering, goede kwaliteit, meedenken met klant en goede oplossing voorstellen!
Pluspunten
Komt de afspraken na
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Communicatief goed (begeleidend schrijven en handleiding). Product is prima. Verpakking en materialen ook goed.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levertijd en product word geleverd zoals ik het had besteld. Resultaat mag er zijn!
Pluspunten
Produkt voldoet aan de verwachting. Mooie,goede kwaliteit, Snelle levering in degelijke verpakking
VerbeterpuntenZwarte schroeven zijn mooier, dan hoeven er ook geen dopjes op geplakt te worden.
Pluspunten
snelle en nauwkeurige levering. Naambordje (leisteen) was erg degelijk verpakt. Ziet er ook exact zo uit als wij verwacht/ontworpen hadden.
Verbeterpunten- maak het ontwerp achteraf nog inzichtelijk via de website of in de bevestigingsmail - afdek dopjes voor de schroeven pasten niet bij het naambordje. Gekleurde schroeven meesturen is bij dit leistenen bordje dan beter. Of beter passende dopjes...
Pluspunten
Goede communicatie via telefoon. Snelle reactie via mail en een product geleverd exact volgens beschrijving. Keurig netjes verpakt de volgende werkdag geleverd.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie.
VerbeterpuntenDe gaatjes aan de linkerkant van het bord staan iets hoger, waardoor de tekst een klein beetje scheef erop staat.Het scheelt maar een paar mm en als je langs loopt zul je het waarschijnlijk niet zien.
Pluspunten
Het is leuk om zo zelf je ontwerp te kunnen maken. De levering gaat supersnel naar Belgiė. Dinsdag ontwerp doorgestuurd, donderdag al geleverd! Het plaatsen gaat ook gemakkelijk. Er zit een plannetje bij die goed te volgen is.
Pluspunten
Makelijk te maken. Duidelijke aanwijzingen. Direct antwoord bij vragen per mail. Snelle levering. Zal dit zeker bij vrienden, familie aanbevelen.
Pluspunten
Door de duidelijke, simpele instructie is het naambordje makkelijk en snel te monteren. Aan de muur ziet het er super strak uit. We hebben het naambord gekregen, dus over de prijs en communicatie kunnen wij niets zeggen.
Pluspunten
Snelle levering en vriendelijke communicatie!
Pluspunten
VerbeterpuntenDe website werkt niet in alle browsers even goed!
Pluspunten
Levering in drie dagen. Prima verzorgd!
Pluspunten
Super snelle en goede service! Zaterdag besteld en woensdag hangt het bord al! Toppie!
Dorpstraat 95
5595 CG Leende
Wij maken al meer dan 10 jaar met veel plezier de leukste naambordjes van Nederland! Wij richten ons vooral op kwaliteit en klanttevredenheid. Wij plakken bijvoorbeeld geen stickers (deze kunnen door het weer minder mooi worden of loslaten) maar we graveren of laseren alles op hoogwaardig materiaal. Dit zorgt er voor dat wij een kwaliteitsproduct leveren. En dat is te zien aan de beoordelingen, bedankt daarvoor!