VerbeterpuntenBij een 2e levering zijn de gaten van de
Pluspunten
Allemaal 10-en! Niks te klagen! Super service! Netjes geholpen en binnen twee dagen had ik ons naambordje in huis! Ik vind het echt super dat jullie voorbeeldjes maken van de naambordjes. Hou dit er zeker in! Onwijs bedankt!
Pluspunten
mijn naambord binnen enkele dagen ontvangen. super blij mee , heel mooi en netjes. zelfs mijn bedrijfslogo heel mooi erop gedaan met je juiste kleur. Dankje wel
Pluspunten
Goede betalingsmogelijkheden, snelle levering, prima product !
Pluspunten
Gefeliciteerd zoals jullie zien zijn wij 100% tevreden Kan niet beter dus
Ik had eerst geprobeerd te bestellen via de belgische site maar na de personalisatie van het model kon ik niet meer verder naar de volgende pagina. De aangebrachte wijzigingen verdwenen telkens de button 'volgende' werd ingedrukt.
Pluspunten
Echt de volgende dag in huis, zelfs net voor de kerst ondanks de drukte. Leisteen naambord precies zoals we op jullie site zagen, volgens verwachting.
Pluspunten
een mooi produkt
Pluspunten
Wat een service!!!
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
makkelijk zelf te ontwerpen zeer snelle levering je wordt goed geinformeerd over afleverwijze en datum
Pluspunten
Eenvoudig bestelproces Snelle levering Eerste indruk is goede kwaliteit
Pluspunten
snelle reactie op je mail! persoonlijke benadering
Verbeterpuntenheb ik geen!
Pluspunten
Ik kan niet anders zeggen dan: TOP !!! Ik had een naambordje besteld voor de kerst als cadeautje en intussen waren er dingen veranderd waardoor het naambordje eigenlijk anders zou moeten. Ik heb contact gehad met Pascal en hij heeft dit gelijk voor mij geregeld, zonder bijbetalen en met een super snelle levering. Het bordje ziet er fantastisch uit en de ontvanger van het cadeau was ontroerd en blij !! Nogmaals bedankt !
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten !
Pluspunten
Precies wat ik verwacht had!
Pluspunten
had zelf een fout lettertype besteld, wat niet mooi was op het naambordje, en ook een fout gemaakt met transparant en glaslook. Dit werd na een telefoontje en mailtje van mij geheel netjes en kosteloos opgelost. Dat noem ik nog eens service. Het nieuwe bordje is erg mooi geworden en zijn er erg blij mee. Echt een aanrader voor iemand die een mooi en betaalbaar naambordje zoekt met perfecte sevrice en garantie. Toppie !!
Pluspunten
We hebben het naambordje ontvangen en zijn er zeer blij mee. Ziet er uit zoals we het verwacht hadden. Bedankt voor de snelle service en tot een volgende keer.
Pluspunten
Wouw, alles goed!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer snelle levering, goede communicatie, vriendelijke benadering van de klant en mooi naambordje geleverd!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en het ziet er prachtig uit! We zijn er heel blij mee.
Pluspunten
Duidelijke advies bij vragen en een snelle levering.
VerbeterpuntenOp de site iets meer mogelijkheden voor het opmaken van naamborden, bijvoorbeeld een grotere keuze uitlettertypen en kleuren. Iets meer mogelijkheden tot inzoomen op het ontwerp.
Pluspunten
Zeer klant vriendelijk! Snelle reactie op je emails, dinsdag einde vd dag besteld, vrijdag in huis! Kortom: hulde voor de service!
VerbeterpuntenTot op heden kan ik niets bedenken!
Pluspunten
Helaas gingen de letters op ons RVS naambord na een half vervagen. Na een vlotte en coulante garantie regeling mochten we een alternatief uitzoeken. Deze werd ons kosteloos toegestuurd. Het nieuwe naambord Plexiglas op RVS is veel beter leesbaar en is een sieraad aan de gevel; Hulde voor de klant vriendelijkheid !!!
VerbeterpuntenHet productie procedé van letters op RVS behoeft naar onze mening enige verbetering. In de volle zon op een gevel naar het Zuiden vervagen de letters.
Pluspunten
Wij hebben al meer dan een jaar geleden ons naambordje besteld, wat naar grote tevredenheid bij ons naast de voordeur hangt. Nu wij gezinsuitbreiding hebben gekregen, mochten wij kosteloos het bordje opnieuw versturen, en hebben zij de naam van onze dochter ook in het bordje gegraveerd, geweldige service!!
Dorpstraat 95
5595 CG Leende
Wij maken al meer dan 10 jaar met veel plezier de leukste naambordjes van Nederland! Wij richten ons vooral op kwaliteit en klanttevredenheid. Wij plakken bijvoorbeeld geen stickers (deze kunnen door het weer minder mooi worden of loslaten) maar we graveren of laseren alles op hoogwaardig materiaal. Dit zorgt er voor dat wij een kwaliteitsproduct leveren. En dat is te zien aan de beoordelingen, bedankt daarvoor!