Pluspunten
Alles..! :)
Verbeterpuntennee..! :)
Pluspunten
Snelle reactie. Positief dat ze een mail sturen na ontvangst of alles in orde is.
VerbeterpuntenNee, ga zo door
Pluspunten
Supersnelle levering en de kwaliteit is echt mooi. Wij zijn erg blij met ons nieuwe naambord.
VerbeterpuntenWellicht het aanbieden van onderhoud/reinigingsproducten voor een langer plezier en behoud van het materiaal.
Pluspunten
Duidelijke website, je kan makkelijk van alles uitproberen, heel snelle levering, alles keurig verzorgd en een prima prijs!
VerbeterpuntenIk kan werkelijk niks bedenken dat beter had gekund...
Pluspunten
een goede communicatie wanneer je naamplaat klaar is en verstuurd word. de volgende dag al binnen en precies zoals we het gemaakt hadden. een super website wat naar behoren werkt
Pluspunten
Het naambordje dat we kregen, was qua kleur heel anders dan hoe het op ons beeldscherm verscheen. Na enig heen en weer mailen en bellen mochten we uiteindelijk een andere kleur uitzoeken en kregen we gratis een nieuwe toegestuurd. Fijn!
VerbeterpuntenAls je iets bij een webwinkel bestelt, moet je er wel op kunnen vertrouwen dat de kleuren op je scherm ook daadwerkelijk zo zijn. Dat bleek bij ons niet zo te zijn, ook niet als we het op meerdere computers probeerden.
Het is inderdaad vervelend als een bestelling qua kleur tegenvalt. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen laten we onze producten fotograferen door een zeer bekwaam fotograaf. Helaas is het door de verschillende beeldscherminstellingen praktisch onmogelijk om kleuren exact te laten overeenkomen.
Pluspunten
Super snelle service, netjes geleverd! Naambordje is boven verwachting mooi voor een super goedkope prijs! Zeer tevreden, zeker een aanrader!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooi naambord, snelle service, betaalbare prijs.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Snelle levertijd. Kwam netjes ingepakt binnen en het zag er heel goed uit. Er werd keurig een mail gestuurd wanneer we het naambordje konden verwachten. Wij zijn er erg blij mee.
VerbeterpuntenGeen verbeter punten
Pluspunten
Gewoon een mooi bordje geworden.
VerbeterpuntenMisschien inderdaad pluggen mee leveren voor de montage aan de muur
Pluspunten
Makkelijke website waarin veel mogelijk is qua persoonlijke opmaak van het naambord. Prijzen zijn mi redelijk en het product werd snel en goed verpakt afgeleverd. Tevens werd er een mailtje gestuurd dat het naambordje onderweg was en dat er contact gelegd moest worden als het er binnen een bepaalde tijd niet was. Vlotte correcte afhandeling!
VerbeterpuntenIk weet niet of het mogelijk (of erg duur wordt) maar naambordjes in het marmer heb ik naar gezocht en waren er niet.
Pluspunten
Perfect uitgevoerd naambordje, supersnelle levering met aankondiging vooraf. Heel tevreden!
Pluspunten
snelle levering, uitstekende kwaliteit van het naambordje en bovendien duidelijke bevestigingsinstructies
Pluspunten
Helaas was ons 1ste naambordje verloren gegaan met de post. Er werd echter wel op veel begrip gerekend en er werd ons meteen een nieuw naambordje opgestuurd. Ook was de telefoniste zeer vriendelijk. Ook het eindresultaat is veel beter dan verwacht.
Pluspunten
Super snelle service! `s Avonds een mail gestuurd, `s ochtends meteen antwoord. Voorbeelden maken van gepersonaliseerde naambordjes was geen enkel probleem, ik ben erg goed geholpen. Met als resultaat een zeer mooi naambordje, precies zoals ik het wil, en helemaal uniek! Ik ben enorm tevreden en raad het iedereen aan!
Pluspunten
Ik kreeg het bestelde naamborden al binnen twee dagen thuisgestuurd. Het ophangen was kinderwerk; je krijgt er ook een duidelijke beschrijving bij! Een dergelijk product kan je dus prima via internet bestelen, dit geldt niet voor alle producten is mijn ervaring!!!
VerbeterpuntenEr worden schroeven bijgeleverd, wellicht is het erbij leveren van pluggen een verbetering vd service!
Pluspunten
ik ben zeer tevreden over het resultaat van het geheel met geuploade foto e.d. perfect gedaan
Pluspunten
Mooi naambordje en supersnelle levering!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Goede kwaliteit snelle levering, prijs kwaliteit perfect. Contact via mail is goed en snel. Aanrader.
Pluspunten
Hele snelle levering. Bord en letters correct en heel netjes
Pluspunten
Levering binnen een aantal dagen, je kan het naambordje zelf ontwerpen, uitstekende prijs kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenNee, alles was in orde
Pluspunten
Hele goede duidelijke site, snelle levering, mooie kwaliteit, correcte communicatie. kortom alles uitstekend.
Pluspunten
Heel mooi naambordje. Erg tevreden over de kwaliteit en levertijd.
VerbeterpuntenGa zo door!! Heb geen verbeterpunten.
Pluspunten
Wij zijn erg tevreden over het naambordje, en ook over de levertijd!! De volgende dag hadden we hem al in huis... Fantastisch!!
Pluspunten
We zijn erg tevreden over het naambord. Het is precies zoals we het ons hadden voorgesteld.
Dorpstraat 95
5595 CG Leende
Wij maken al meer dan 10 jaar met veel plezier de leukste naambordjes van Nederland! Wij richten ons vooral op kwaliteit en klanttevredenheid. Wij plakken bijvoorbeeld geen stickers (deze kunnen door het weer minder mooi worden of loslaten) maar we graveren of laseren alles op hoogwaardig materiaal. Dit zorgt er voor dat wij een kwaliteitsproduct leveren. En dat is te zien aan de beoordelingen, bedankt daarvoor!