Pluspunten
Het bordje wijkt af van de standaardmaat en werd toch binnen 24 uur perfect op maat geleverd. Het bordje is helemaal naar verwachting. De snelheid en overige service zijn boven verwachting! Een aanrader. Hartelijk dank.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Heel mooi naambordje. Erg tevreden over de kwaliteit en levertijd.
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten!
Pluspunten
Super snelle levering. Naambordje voldoet aan mijn verwachting. Hele mooie opfleuring bij de voordeur. Goede ervaring zeker een aanrader !!
Pluspunten
Snel, makkelijk en goede kwaliteit
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Waanzinnig snel. Zondagavond samengesteld op de site, en via ideal betaald. Dinsdag om 14.00 uur was de postbode er al ! Binnen 48 uur hing hij op. Netjes in bubbelfolie verpakt, kwaliteit is top!
Pluspunten
Keurig op tijd geleverd, goed beschermd verpakt. Het naambord is denk ik niet de goedkoopste die er te vinden was, maar is absoluut van topkwailieit (mooi dik RVS). De levering ging gepaard met een advies over hoe dit bord het beste schoongemaakt/onderhouden kan worden. Super geregeld.
Pluspunten
meteen een reactie op mijn vraag via de mail snelle levering duidelijke website
Pluspunten
Zeer tevreden! Super service!
Pluspunten
Erg ruim assortiment, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en ook niet onbelangrijk: snelle levering!!!
Pluspunten
Snel en persoonlijk handelen.
Pluspunten
Zeer snelle levering, artikel geleverd zoals getoond op de site.
Pluspunten
Snelle levering, goedkoop, goede service, geen verzendkosten, netjes en verzorgde artikelen
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Prima snelle levering conform afsrpaak
Pluspunten
Snel, super service !
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Zeer snelle levering, ziet er erg mooi uit en het is een degelijk product, de uitleg is ook heel duidelijk.het kontakt is erg vriendelijk. Gewoon een aanrader.
VerbeterpuntenNee.
Pluspunten
Ideaal om hier je naambordjes te bestellen. Hele fijne betrouwbare mensen.
Pluspunten
Perfecte webshop, zeer overzichtelijk, mooie producten, snelle levering.
Pluspunten
Een ruime keuze in het assortiment en heel veel mogelijkheden om je eigen creativiteit in te zetten. Het eindproduct was nog mooier dan ik in gedachten had. Goede kwaliteit en een persoonlijk briefje doen het goed.
VerbeterpuntenZo door gaan !
Pluspunten
Naambordje op zondag besteld. Maandag netjes nog een bevestiging ontvangen dat het naambordje per post verstuurd is. Dinsdag al in huis! Het naambordje ziet er perfect uit! Kan niet anders zeggen dan mijn complimenten! Ik ga jullie zeker (ook al gedaan) aanraden bij iedereen!
VerbeterpuntenNee.
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit, vriendelijke communicatie, helemaal goed! :)
Pluspunten
we zijn super content van ons naambordje, ook een zeer snelle levering, int weekend besteld en vandaag dinsdag al geleverd. Ook is het naambordje identiek zoals besteld en verwacht, echt super
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
Ik ben heel erg tevreden over deze webshop. De prijzen zijn hier duidelijk het voordeligst en daar komt nog eens bij dat er geen extra verzenkosten worden aangerekend. Heel makkelijk dat je de naamplaatjes online kan ontwerpen, zo weet je meteen wat u mag verwachten. Het resultaat mag dan ook gezien worden.
Dorpstraat 95
5595 CG Leende
Wij maken al meer dan 10 jaar met veel plezier de leukste naambordjes van Nederland! Wij richten ons vooral op kwaliteit en klanttevredenheid. Wij plakken bijvoorbeeld geen stickers (deze kunnen door het weer minder mooi worden of loslaten) maar we graveren of laseren alles op hoogwaardig materiaal. Dit zorgt er voor dat wij een kwaliteitsproduct leveren. En dat is te zien aan de beoordelingen, bedankt daarvoor!