Snelle en goede service

Snelle levering en zeer mooi bordje

Makkelijk te bestellen, snelle levering en goede kwaliteit.

Heel erg goed!

De eerste keer zat er een fout in. Kosteloos werd er een nieuwe gemaakt die binnen een week bezorgd was. Hele goede after sales, Ingrid en collega's leveren zeer goed werk!

snel geleverd

naambordje in messing uitgezocht, De naam invullen en grootte bepalen was even lastig. Uiteindelijk resultaat ziet er schitterend uit. Zeker een aanrader

Mooie bordjes snelle levering

Bordjes werden al snel en keurig ingepakt geleverd. Product ziet er mooi en stevig uit.

Boven verwachting mooi en netjes.

Zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk om zelf samen te stellen. Prachtig resultaat, zeer goed geregeld.

Wat een goede service

Mooi, snelle levering, beste kwalitieit

Snel en goed

Ik had nooit verwacht dat ik het zo snel geleverd zou krijgen. Kwaliteit is goed.

Snelle goede levering

Precies ontvangen zoals besteld

Mooi naambord, erg blij

Goede kwaliteit en snel geleverd. Staat mooi aan onze gevel. Enige wat ik fijn zou vinden is een meer moderne 'creator' en meer flexibiliteit.

Geen verrassingen. Keurig verpakt. Snelle levering. Duidelijke mails van bevestiging tot aan moment van levering.

Prima zoals het hoort

Snelle levering, prachtig bord

Super snel en mooi

De bestelling was er de volgende dag al. Een heel mooi leistenen bordje.

mooi naambordje

Het naambordje wat ik besteld heb was heel erg mooi.

Super service

Mooi bordje, snel bezorgd en excelente service.

Mooie kwaliteit, snelle levering

Een prachtig bordje besteld voor bij het graf van mijn ouders. Gebruiksvriendelijke website, snelle levering. Enige minpunt vind ik dat ik zelf geen decoratie kan toevoegen.

Mooi naambordje, zeer tevreden!

Mooi naambordje, zeer tevreden!

Simpel en snel

Relatief makkelijk kunnen kiezen uit de diverse mogelijkheden. Daarna was het even puzzelen om het een eigen stijl te geven. Binnen 2 dagen lag het bordje bij mij thuis.

Vlot en snel geleverd.

Het eigen ontwerp, de mooie combinatie van RVS en plexiglas komt heel sierlijk en duidelijk over. Wij zijn er zeer tevreden over.

Een naambordje van mooie kwaliteit, snel geleverd en makkelijk op te hangen.

Plakt slecht

De plakkers lieten na amper 24 uur los, waardoor het bordjes half ophing. Hebben er een schroef in moeten schroeven zodat hij "vast" bleef zitten.

Mooi bord en snel bezorgd. Top

Het aanmaken op de site gaat makkelijk. En het naambord werd na twee dagen al bezorgd.

Zeer snelle levering op verzoek, heel fijn! Mooi degelijk bordje, was alleen klein stukje van de onderkant afgebroken.

Geweldig!

Hele goede service en kwaliteit!

Dorpstraat 121

5595 CG Leende

Over 123naamborden.nl

Wij maken al meer dan 15 jaar met veel plezier de mooiste naambordjes van Nederland! Wij richten ons vooral op kwaliteit en klanttevredenheid. Alle bordjes worden met een hoge zorgvuldigheid gemaakt en wij graveren of laseren alles op hoogwaardige materialen. Dit zorgt er voor dat wij een kwaliteitsproduct leveren. En dat is te zien aan de beoordelingen, bedankt daarvoor!