prachtig bordje

Snel en makkelijk te bestellen en samen te stellen. Is mooi geworden zoals ik had gehoopt.

Ik zag het ergens anders en wou het ook hebben vandaar

mooi naambordje

het is een mooi naambordje geworden is netjes geleverd binnen de tijd die men zegt

Makkelijk om te ontwerpen op de site en snelle levering. Top dus.

Heel tevreden met het naambordje

Naambordje in goede staat ontvangen na bestelling. Alleen dec levering duurde langer dan aangeven

Snelle levering, het ziet er super uit. Het leisteen is mooi zwaar en dik materiaal. Binnen een uurtje hing deze waterpas naast de deur.

Snelle levering met top product

Prima product

Prachtig naam bordje, vlotte aflevering!

Wij zijn heel blij met het naambordje , binnen een paar dagen geleverd, ook als je een vraag stel, krijg je vlug antwoord, ik beveel dit bedrijf aan.

Mooi resultaat

Besteld en 3 dagen later in huis. Mooi afgewerkt! Zeer tevreden!

Top service!

Naast dat de naambordje enorm snel en makkelijke te maken was, werd het ook snel verstuurd. Helaas maakte de bezorgers een fout, waardoor ik het naambordje niet ontving. Ik melde dit bij 123naamborden.nl en zij maakten direct, kosteloos een nieuwe. Hierdoor kon het naambordje alsnog op tijd kado geven aan mijn man. Echt super service!!!

super

De opvolging van het pakje is goed verlopen. Het email verkeer word zeer goed opgevolgd.

Heel mooi

Voor onze woning een naambord van leisteen besteld en het staat erg mooi. Mooie stevige "tegel" en gemakkelijk te bevestigen met de achterplaat!

Uitstekend!

Snelle levering, goede website en mooi product van goede kwaliteit

Wederom supermooi product

Weer zeer mooie naamborden en supersnel geleverd. Top firma!

snel mooi en goed

Snelle levering en voldoet aan verwachting

Het leisteen met de kleur van de letters matched perfect. Pas ons huis opnieuw geverfd past precies bij elkaar

twee bordjes naast elkaar krijgen verschillende lettergroottes

ik heb twee bordjes naast elkaar.nodig met exact dezelfde lettergroottes uiteraard. ik heb dat geprobeerd te doen maar is blijkbaar niet gelukt. als je werkt met pdf aanleveren dan komt dat altijd goed. of dat je fint grootte oid kunt vastzetten

Product ziet er goed uit snelle levering

Snelle levering ondanks hij nog gemaakt moest worden. Goede kwaliteit.

Super snel

Super snelle levering. Vandaag besteld morgen in huis! Naambordje van leisteen besteld. Heel mooi geworden. Super blij ermee.

Snelle levering.

Prachtig mooi....

Snelle levering. Naambordje precies zoals besteld. Heel erg blij mee.

Snelle levering en een mooi eindresultaat

Makkelijke site... simpel ontwerpen.... mooi product

Alles zoals verwacht

Fijne site om zelf ontwerp deels te maken. Snelle en correcte levering. Product helemaal volgens ontwerp.

Nep

Ik vind het resultaat echt belachelijk nep eruit zien. Op de foto ziet het er veel mooier uit. Heb op een andere site een nieuwe gekocht, dat was echt leisteen. Veel mooier.

Geweldige product en snelle service

Voor de tweede keer hier besteld en het product en de snelheid van de levering zijn boven verwachting, heel bleef hier mee.

Dorpstraat 95

5595 CG Leende

Over 123naamborden.nl

Wij maken al meer dan 10 jaar met veel plezier de leukste naambordjes van Nederland! Wij richten ons vooral op kwaliteit en klanttevredenheid. Wij plakken bijvoorbeeld geen stickers (deze kunnen door het weer minder mooi worden of loslaten) maar we graveren of laseren alles op hoogwaardig materiaal. Dit zorgt er voor dat wij een kwaliteitsproduct leveren. En dat is te zien aan de beoordelingen, bedankt daarvoor!