Uitstekend!

Snelle levering, goede website en mooi product van goede kwaliteit

Wederom supermooi product

Weer zeer mooie naamborden en supersnel geleverd. Top firma!

snel mooi en goed

Snelle levering en voldoet aan verwachting

Het leisteen met de kleur van de letters matched perfect. Pas ons huis opnieuw geverfd past precies bij elkaar

twee bordjes naast elkaar krijgen verschillende lettergroottes

ik heb twee bordjes naast elkaar.nodig met exact dezelfde lettergroottes uiteraard. ik heb dat geprobeerd te doen maar is blijkbaar niet gelukt. als je werkt met pdf aanleveren dan komt dat altijd goed. of dat je fint grootte oid kunt vastzetten

Product ziet er goed uit snelle levering

Snelle levering ondanks hij nog gemaakt moest worden. Goede kwaliteit.

Super snel

Super snelle levering. Vandaag besteld morgen in huis! Naambordje van leisteen besteld. Heel mooi geworden. Super blij ermee.

Snelle levering.

Prachtig mooi....

Snelle levering. Naambordje precies zoals besteld. Heel erg blij mee.

Snelle levering en een mooi eindresultaat

Makkelijke site... simpel ontwerpen.... mooi product

Alles zoals verwacht

Fijne site om zelf ontwerp deels te maken. Snelle en correcte levering. Product helemaal volgens ontwerp.

Nep

Ik vind het resultaat echt belachelijk nep eruit zien. Op de foto ziet het er veel mooier uit. Heb op een andere site een nieuwe gekocht, dat was echt leisteen. Veel mooier.

Geweldige product en snelle service

Voor de tweede keer hier besteld en het product en de snelheid van de levering zijn boven verwachting, heel bleef hier mee.

Handige site

Handige site waarop jezelf je eigen naambordje kan ontwerpen. Snelle bezorging zonder hoge extra kosten. Bordje is van premium materiaal en ziet er chique uit. Eigenlijk is enkel de prijs een nadeeltje.

Perfect!

Zeer mooi, kwaliteitsvol bordje. Exact zoals ik ontworpen heb online.

naambordje ziet er goed uit

de levering echter niet. Kreeg bericht dat pakje is afgeleverd, echter niet in de bus of aangebeld, want ik was thuis. Is afgeleverd op een afleverpunt. Communicatie is dus niet goed, vermeld dan levering via afleverpunt.

Mooi plaatje

Makkelijk op te hangen. Alleen hoop ik dat het lang kleeft.

Is goed

Ben tevreden bedankt voor de goede zorg.

Erg mooi naambordje geleverd!

Leuk om zelf het naambordje te kunnen ontwerpen! Het is erg mooi geworden. Snel binnen en duidelijke instructie om het bordje met een blinde bevestiging op de hangen. Al met al erg tevreden.

Erg goed!

We hebben op een makkelijke manier een naambordje gemaakt via de site, deze wordt snel geleverd en is helemaal naar ons zin.

Goed en snel.

Alles was goed gedaan en snel geleverd.

Mooi product

Mooi product snel geleverd. De configuratie programma is lastig via de mobiel

Mooi resultaat

Mooi resultaat, voldoet aan de verwachting. Bezorging via DPD wat aan de trage kant(buiten schuld 123.naamborden)

Goede service, klantvriendelijk

Een paar keer heen en weer gemaild om het naambordje te hebben naar onze wens. Goede en snelle service met steeds een voorbeeldje toegestuurd. We zijn helemaal blij en tevreden!

Mooi bordje, iets te groot

Omdat het bordje op de brievenbus geplakt wordt, zou de afmeting iets kleiner moeten zijn. Nu gaat de klep niet meer helemaal open.

Dorpstraat 121

5595 CG Leende

Over 123naamborden.nl

Wij maken al meer dan 15 jaar met veel plezier de mooiste naambordjes van Nederland! Wij richten ons vooral op kwaliteit en klanttevredenheid. Alle bordjes worden met een hoge zorgvuldigheid gemaakt en wij graveren of laseren alles op hoogwaardige materialen. Dit zorgt er voor dat wij een kwaliteitsproduct leveren. En dat is te zien aan de beoordelingen, bedankt daarvoor!