Pluspunten
Goede kwaliteit voor een goed prijs. Snelle en correcte levering.
Pluspunten
Uistekend telefonisch te woord gestaan
Pluspunten
telefonisch contact goed en professioneel
Jammer dat de prijsperceptie van de klant niet matcht met de ervaring van de kwaliteit. Helaas door een foutief adres invoer bij DHL werd het pakket 1 dag later als gepland afgeleverd, nog altijd binnen de bij het artikel vermelde 1-3 werkdagen levertijd.
Pluspunten
Tabletsolution heeft vlot gereageerd op onze klacht, dezelfde dag heggen ze een nieuwe handheld naar ons toegezonden. Vandaag de hele dag met de handheld gewerkt, het werkt erg prettig en blijft goed zitten. Zeer tevreden hoe Tabletsolution de klacht heeft opgepakt en hoe zij mij al klant hebben behandeld. Ik kan Tabletsolution bij iedereen aanraden!
VerbeterpuntenTablet valt na een tijdje van de handheld af ... ben blij dat ik mijn tablet nog kon opvangen. Voldoet niet aan mijn verwachtingen.
Pluspunten
Flexibel, snelle levering, vriendelijk
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima product, precies wat ik er van hoopte
Pluspunten
Heel tevreden.
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt
VerbeterpuntenWel prijzig de spullen
Hand-e-Holder is professionele tablet handhouder door ons zelf geïmporteerd uit de USA (Made in USA). Kwaliteit en lage prijs gaat helaas niet samen. Waarschijnlijk zult u dit in de praktijk ook gaan waarderen.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Snelle reactie en afhandeling
Verbeterpuntenneen
nee
Jammer van uw prijs beoordeling. Gumdrop is een kwaliteitsmerk voor val en spatwaterbestendige cases voor Galaxy TAB. Wij leveren deze uit eigen voorraad voor marktconforme prijs. Zo is uw kostbare tablet voor een acceptabele prijs beschermd.
Pluspunten
Geweldige service!
VerbeterpuntenZijn er niet.
Pluspunten
snelle levering, snelle beantwoording telefoon
Landauer 33
3897 AB Zeewolde
Tabletsolution is specialist in professionele iPad en tablet oplossingen voor o.a. retail, restaurant, hotel, bank, bibliotheek of beurs. Gebruiksvriendelijk en beveiligd! Tabletsolution richt zich op het gebruik van de iPad en tablets in de zakelijke markt. De compacte en gebruiksvriendelijke tablets wordt steeds vaker ingezet in zakelijke oplossingen. Bedrijven integreren de iPads en tablets in hun processen om merkloyaliteit te scheppen, sales te genereren en/of klantenervaringen te verrijken. In deze (semi) openbare ruimtes is naast de presentatievorm de beveiliging erg belangrijk.