Pluspunten
Geleverd conform afspraak
VerbeterpuntenSnellere levering mogelijk maken
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
bereikbaar, snel,
Verbeterpuntenverf komt er af aan de boord
Wij hoorden deze klacht pas eerst via Kiyoh en kregen geen kans om te reageren! Vanzelfsprekend lossen we dergelijke kwaliteit problemen altijd op. TIP: Bent u ontevreden over het BESTELDE ARTIKEL neemt u dan direct contact met ons op. Dan kunnen wij een passende oplossing met u zoeken.
Pluspunten
Het verkeerde item werd gestuurd naar de leverancier die mijn tablet ging herprogrammeren, ik dacht even dat het weer een heel gedoe ging worden. Maar één telefoontje en een dag later lag het juiste item al op mijn desk zonder gedoe én ik mocht in case dat ik wat wou testen het verkeerdelijk geleverde stuk gewoon behouden. Sterk.
VerbeterpuntenVia telefoon moest ik horen dat er ook witte en zwarte versies waren (had ik dat geweten...) misschien dus iets duidelijker opd e site plaatsen. ik ebn er zeker van dat die kleuren meer succes hebben. Mss heb ik er over gekeken, maar dat is dan mss juist mijn punt.
Van de Tabboy XL houder zijn inmiddels de kleuren wit en zwart als keuze optie toegevoegd.
Klant had niet helemaal goed begrepen hoe de kabel doorgevoerd moet worden. Dit is uitgelegd en opgelost. Instructies artikel worden aangepast waar nodig. Een van de schroefgaatjes is mogelijk volgelopen met lak. Men zal steekproef controle verscherpen. Ook dit is opgelost. Tabletsolution en fabrikant zijn blij met deze feedback waarop zij binnen 2 uur een reactie gaven.
Pluspunten
- Snelle levering - Duidelijke site - Behulpzaam - Goede kwaliteit producten
VerbeterpuntenMisschien een mail versturen wanneer het product op de post is gegaan?
Pluspunten
Overzichtelijke site, gemakkelijke navigatie, veel informatie.
VerbeterpuntenFee voor credit cardbetalingen. Misschien Sofortbanking aanbieden, dan kunnen ook klanten met een BE bankrekening instant betalingen doen, en is wellicht goedkoper dan credit cards.
Verbeterpunten-
de site van postnl werkt slecht. De datum van aankomst is tot 3 keer toe veranderd.
Pluspunten
Bijzonder snel gereageerd op mijn vraag en een goed advies gegeven
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima communicatie over de mail.
VerbeterpuntenEr was een foutje ingeslopen vanuit de fabrikant. Prima opgelost.
Pluspunten
Perfecte afwikkeling van een vraag.
VerbeterpuntenWat meer bekendheid genereren!
Landauer 33
3897 AB Zeewolde
Tabletsolution is specialist in professionele iPad en tablet oplossingen voor o.a. retail, restaurant, hotel, bank, bibliotheek of beurs. Gebruiksvriendelijk en beveiligd! Tabletsolution richt zich op het gebruik van de iPad en tablets in de zakelijke markt. De compacte en gebruiksvriendelijke tablets wordt steeds vaker ingezet in zakelijke oplossingen. Bedrijven integreren de iPads en tablets in hun processen om merkloyaliteit te scheppen, sales te genereren en/of klantenervaringen te verrijken. In deze (semi) openbare ruimtes is naast de presentatievorm de beveiliging erg belangrijk.