Pluspunten
Helemaal blij met jullie, de dingen worden snel geregeld
Beste Marieke, wauw bedankt! Wij zijn erg trots dat u zo tevreden over ons bent. We hopen dat we u snel weer van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Dinand.
Vreemd dat je ook bij mislukte pintransacties moet betalen.
Beste, bedankt voor uw beoordeling. Ook bij mislukte transacties moet de automaat communiceren, hieraan zijn (helaas) communicatiekosten verbonden. Wij hopen dat u in de toekomst weer voor ons kiest. Met vriendelijke groet, Stijn
Pluspunten
Duidelijke communicatie, levering volgens afspraak, goede service.
VerbeterpuntenHet overzicht van transacties en de factuur kunnen wellicht vereenvoudigd worden.
Beste heer/mevrouw, bedankt voor uw geweldige score. Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Wij luisteren graag naar u als u een tip heeft over het vereenvoudigen dan horen wij dat graag. Momenteel werken wij nu ook met een systeem dat de voorkeur van de klant benadrukt. Met vriendelijke groet, Efraïm.
Beste heer/mevrouw, bedankt voor uw geweldige score. Fijn dat het goed bevallen is. Hopelijk kunnen wij in de toekomst u weer van dienst zijn! Met vriendelijke groet, Dinand.
Pluspunten
prima service
Beste heer/mevrouw, bedankt voor uw geweldige score. Fijn om te horen dat de service goed is bevallen. Hopelijk zien wij u in de toekomst snel weer! Met vriendelijke groet, Efraïm.
Pluspunten
Gewoon goed
Beste heer/mevrouw, bedankt voor deze fantastische score. Dat stellen wij zeer op prijs. Ik hoop dat wij u ook in de toekomst wederom kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Efraïm.
Beste heer Kwakkelstein, bedankt voor uw positieve review, dat doet ons goed! Wij hopen u in de toekomst wederom te kunnen helpen met een juiste pinoplossing! Met vriendelijke groet, Stijn.
Beste heer/mevrouw, bedankt voor deze positieve review. Fijn dat u op aanrader van een andere organisatie ook persoonlijk een goede ervaring heeft gehad. Wij hopen u bij de volgende periode wederom te helpen bij een goede pinoplossing. Met vriendelijke groet, Dinand.
Pluspunten
Prettig communiceren, snelle reacties en acties
Verbeterpuntengeen
Beste mevrouw Butler, bedankt voor uw geweldige reactie. Wij doen ons uiterste best om altijd zo bereikbaar mogelijk te zijn. Hopelijk zie ik u spoedig weer! Met vriendelijke groet, Efraïm.
Beste heer/mevrouw, bedankt voor deze geweldige score. Fijn dat ook anderen hier zo over denken. Mocht u nog opzoek zijn naar een pinoplossing dan helpen wij u zeer graag. Met vriendelijke groet, Marijke.
Beste Gerrit, bedankt voor uw reactie. Ik heb vernomen dat u nog niet helemaal tevreden bent met de communicatie. Als u verbeterpunten voor ons heeft dan hoor ik dat graag. U kunt ook altijd even bellen met ons, wij doen ons uiterste best om u te helpen. Fijn dat de pinautomaten verder wederom goed zijn bevallen ik hoop u spoedig weer te zien. Met vriendelijke groet, Stijn.
Pluspunten
Groot positief punt is de bereikbaarheid zowel via telefoon als via de mail. Vriendelijk en efficiënt geholpen. Kleinere organisatie werkt gewoon prettiger dan een grote jongen als ccv zelf.
VerbeterpuntenBij aanschaf van 2e automaat waren de jaarlijkse kosten behoorlijk verhoogd, daarnaast was de prijs per transactie ook nog eens verhoogd. Vind ik stevig.
Beste heer monster, bedankt voor uw positieve reactie. Wij doen ons uiterste best om zo bereikbaar mogelijk te zijn. Onze prijzen zijn afgeleid van diverse onderzoeken wij proberen het zo interessant mogelijk te maken. Ik hoop dat ik u blijvend kan helpen. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd even met ons bellen. Met vriendelijke groet, Efraïm.
Pluspunten
Het bedrijf is zeer klantvriendelijk, denkt mee en is zeer flexibel. Helemaal top voor als je maar een enkele keer een pin automaat nodig bent. Het huren is niet duur en je krijgt uitstekende hulp op afstand.
Beste heer/mevrouw, bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij doen elke dag ons uiterste best om elke situatie zo goed mogelijk te helpen. Fijn dat u voor ons heeft gekozen, hopelijk zien we u weer. Met vriendelijke groet, Marijke.
Pluspunten
Prettige hulp die helaas wel nodig was...
VerbeterpuntenBetere bereikbaarheid in het weekend, met name bij Bazar veel tijd kwijt geweest om het apparaat in te stellen en bleek dat het niet aan ons lag maar wel werd beweerd!
Beste heer/mevrouw, bedankt voor uw positieve beoordeling. Toevallig heeft u destijds met mij persoonlijk gebeld. Het probleem bleek te maken hebben met de verbinding. Helaas is het moeilijk na te gaan hoe goed een verbinding werkt bij elke klant. Wij hopen in de toekomst dit te passeren. Mocht u nog verdere vragen hebben kunt u ons altijd mailen. Tot slot wil ik u vriendelijk bedanken voor het meewerken aan de situatie. Met vriendelijke groet, Efraïm.
Bedankt voor uw geweldige beoordeling. Wij hopen u in de toekomst weer te kunnen helpen met één van onze pinterminals. Met vriendelijke groet, Stijn.
Pluspunten
Klantvriendelijk en goede service
VerbeterpuntenSoms interne communicatie lees controle over elkaar Heb nu ervaren dat bepaalde mensen nog niet op de hoogte zijn van alles wat geleid heeft tot verkeerde bestellingen Ook bij verzenden van automaten kan en moet het beter mijns inziens aangezien ik verkeerde automaten kreeg en ook nog eens niet vergrendeld wat kan lijden tot problemen als men kwaad wil en de automaat verwijderd uit koffer
Beste heer/mevrouw, bedankt voor de positieve review. Fijn dat u elk jaar weer voor Pintip kiest. De situatie omtrent uw huurovereenkomst had enkel te maken met een verkeerde notering van de datum. Met die reden kwam de pinautomaat veelte vroeg. Wij doen ons uiterste best om dit in de toekomst niet nogmaals te laten gebeuren. Wij hopen dat wij in de toekomst weer kunnen helpen met een pin van Pintip! Met vriendelijke groet, Efraïm.
Pluspunten
goede service, snelle levering, nette afhandeling bij opzeggen contract.
VerbeterpuntenDe betalingen zijn niet altijd na 24 uur uitgekeerd, terwijl jullie dat wel garanderen.
Beste heer/mevrouw, bedankt voor uw positieve recensie. Bij een huurovereenkomst kan het zo zijn dat de pin bedragen niet direct de volgende dag op uw rekening staan. Dit heeft te maken met de borgovereenkomst. De pingelden worden elke werkdag automatisch door het systeem overgeboekt. Met deze reden garanderen wij de uitbetaling binnen 24-uur. Met vriendelijke groet, Efraïm.
Pluspunten
Op een beurs in de RAI hebben wij voor Davitamon voor het eerst gebruik gemaakt van de services van PinTip. Als toonaangevend merk wil je dat alles soepel verloopt. De communicatie verliep vlot en toen het met het aansluiten van de pinapparaten op de beurs even niet wilde vlotten, heeft Stijn van Pintip ons er helemaal doorheen geloodst. Mede hierdoor kunnen wij terugkijken op een succesvolle en vooral stress-loze beurs. In het vervolg maken wij graag wederom gebruik van PinTip.
Verbeterpuntengeen
Beste heer/mevrouw, bedankt voor uw fantastische recensie. Hopelijk is de beurs ook succesvol geweest voor u. Wij hopen u in de toekomst weer te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Stijn.
Pluspunten
Snelle levering en apparaat werkte erg snel. Stevige doos om te vervoeren Handige manier van retourneren
VerbeterpuntenHeb meerdere malen gemaild over het omzetten van adres en mailadres. Dit leek uiteindelijk goed te zijn. Helaas stond er bij de afrekening nog steeds het foute adres bovenaan debrief.
Beste heer/mevrouw, bedankt voor de positieve review. Fijn dat de pinautomaat goed bevallen is. De afrekening is van te voren al gemaakt en wordt automatisch verstuurd door ons systeem. Met die reden is het zo dat aanpassingen dan pas later zichtbaar worden. Wij zorgen ervoor dat hij volgende keer wel goed staat. Met vriendelijke groet, Stijn.
Pluspunten
Ik vind de prijs goed, betrouwbaar en komen afspraken na. En altijd toch weer blij met die dropjes tijdens een beurs haha!
VerbeterpuntenIk vind de machines beetje oud en traag. Je hebt inmiddels zulke mooie nieuwe apparaten. Ik zou ook wel een koppeling willen met een online platform met alle gegevens van je klanten en transacties etc.
Beste heer/mevrouw, bedankt voor uw positieve review. Fijn dat de drop lekker is! De Yoximo's van Atos zijn de nieuwste mobiele pinautomaten. De pinautomaat kan langzamer transacties verwerken als er slecht bereik is met het GPRS netwerk. Wij hebben een volledig online platform waarop u kan inloggen en al uw transacties kunt inzien. U kunt inloggen met uw klantennummer bij 'Mijn Pintip'. Mocht dit niet duidelijk zijn wil ik u vriendelijk verzoeken even contact met ons op te nemen. Groet, Efraïm.
Beste heer/mevrouw, bedankt voor deze review. Fijn om te horen dat het advies goed bevallen is. GPRS pinautomaten zorgen voor een consistente verbinding, al helemaal op evenement locaties. Ik hoop dat ik u in de toekomst weer kan helpen met een pinautomaat. Groet, Marijke.
Pluspunten
Zoals bij voorgaande Pintip bestelling, is het weer prima geregeld.
VerbeterpuntenPost NL was twee dagen te laat met het bezorgen van de pinautomaten. Dit leverde wat stress op, maar de medewerkers van Pintip hadden een back-up geregeld.
Beste A Brillen, bedankt voor deze uitmuntende review. Persoonlijk had ik de situatie ook gevolgd dit was erg vervelend. Wij proberen er altijd voor te zorgen om alsnog zo snel mogelijk een pin bij u in huis te laten leveren. Ik hoop dat ik u in de toekomst weer kan helpen met een pinautomaat, groet Dinand.
Pluspunten
snel en direct contact en reactie op vragen per telefoon en mail
Verbeterpuntende instructie bij storingen was niet leesbaar (plaatje te ver vergroot) (gelukkig geen storing, maar voor jullie wel voor verbetering vatbaar) Onze pinmachine zou woensdag of donderdag geleverd worden, omdat ik donderdag de hele dag niet thuis zou zijn heb ik de zondag ervoor gemaild dat afleveren op donderdag niet zinvol zou zijn. De reactie daarop was dat ze de verzending de woensdag zouden regelen. Ik had dit gelezen als dat de pin dan geleverd zou worden, maar het bleek dat klaarmaken op woensdag levering op donderdag betekende, terwijl ik dan juist niet aanwezig was. Gevalletje miscommunicatie dus.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor de positieve review. Vervelend dat er inderdaad een miscommunicatie is geweest. Ik ben erg blij om te horen dat verder de pinautomaat goed is bevallen. Wij hopen u de volgende keer de pinautomaat op woensdag te leveren! Groet, Efraïm.
Pluspunten
Telefonisch goed bereikbaar, goede service, snelle levering!
Beste heer/mevrouw, bedankt voor de fantastische beoordeling. Wij hopen u in de toekomst weer te zien. Met vriendelijke groet, Stijn.
Beste Patricia, bedankt voor de fantastische score. Ik hoop dat wij in de toekomst u weer van een pinautomaat kunnen voorzien. Met vriendelijke groet, Dinand.
Burgemeester Backxlaan 238 238
7711AL Nieuwleusen