Pluspunten
zij komen de beloofde altijd na.
Goedemiddag meneer Mehrabi, super dat u zo tevreden bent over ons! Dat doet ons erg goed. We hopen u in de toekomst weer verder te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Marijke.
Pluspunten
Goeie contact
VerbeterpuntenPinapparaat doet het niet altijd en moet je m overnieuw opstarten en dat kost tijd en geld!
Goedemiddag Ayhan, hartelijk dank voor uw beoordeling. Het zou natuurlijk kunnen dat de pinautomaat in 'stand-by'-modus gaat, dan valt het scherm uit. In dat geval hoeft u alleen de 'Correctie'-toets even in te drukken, na een aantal seconden is de pinautomaat dan weer klaar voor gebruik. Met vriendelijke groet, Stijn.
Pluspunten
Er is goede, snelle communicatie bij vragen. Daardoor erg betrouwbaar. Acties worden snel uitgezet en levering op tijd. Terugsturen is ook gemakkelijk en goede afhandeling.
Goedemiddag, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! We vinden het fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Met vriendelijke groet, Margriet.
Pluspunten
Heldere communicatie en snelle levering.
VerbeterpuntenDe website mijn.pintip.nl mag wat gebruiksvriendelijker en overzichtelijker. Maar het feit dat de website er is is wel super handig!
Hoi Wouter, hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! We nemen uw suggesties mee en gaan bekijken hoe we onze website beter kunnen optimaliseren. We zien u graag terug. Met vriendelijke groet, Margriet.
Pluspunten
Goed geregeld!
Goedemiddag Margriet, hartelijk dank voor deze geweldige score! Mooi dat alles goed beviel. Met vriendelijke groeten, Stijn.
Goedemiddag, bedankt voor deze mooie beoordeling. We zien u in de toekomst graag terug. Met vriendelijke groet, Efraïm.
Pluspunten
Alles perfect geregeld!
VerbeterpuntenPrijzen zouden misschien iets lager kunnen. Aan de andere kant de prijzen waren van te voren duidelijk aangegeven.
Goedemiddag, hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! Hier zijn we natuurlijk erg blij mee. We proberen natuurlijk altijd concurrerende prijzen te hanteren, hopelijk zien wij u hierdoor snel terug bij Pintip. Met vriendelijke groet, Stijn
Pluspunten
snel en flexibel, klantgericht
VerbeterpuntenDe handleiding die was meegestuurd was de verkeerde (geen beschrijving voor aansluiting op wifi), wellicht handig om 1 handleiding te maken, ipv 2 versies, dat verkleind de kans op het meesturen van de verkeerde versie
Beste Daphne, vervelend om te horen dat u de verkeerde handleiding toegestuurd heeft gekregen. Wist u dat u een handleiding ook in de mijn Pintip omgeving kunt raadplegen? We nemen in ieder geval uw punt mee. Met vriendelijke groet, Margriet
Pluspunten
Snelle levering, vakkundig advies en goede service. Afhandeling van de pintransacties snel geregeld.
VerbeterpuntenGa zo door.
Beste heer de Groot, hartelijk bedankt voor uw mooie woorden en fijn dat u nu opnieuw tevreden bent. We zien u graag een volgende keer weer bij Pintip. Hartelijke groet, Stijn
Beste heer Eysbouts, bedankt voor uw recensie en prettige beoordeling. We hopen dat u een volgende keer weer bij Pintip besteld. Met vriendelijke groet, Margriet
Pluspunten
Goedkoop en betouwbaar
VerbeterpuntenGa zo door.
Beste heer Khallad, bedankt voor uw mooie woorden. Fijn dat u zo tevreden bent. We hopen dat u in de toekomst weer te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Stijn.
Pluspunten
Snelle reactie op vraag via de mail, transacties kunnen inzien via eigen account op de Pintip website
Verbeterpuntengeen
Beste mevrouw Knies, hartelijke bedankt voor uw beoordeling en fijn dat u tevreden bent. We hopen u een volgende keer weer te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Margriet
Pluspunten
Wordt ruim op tijd geleverd en snel afgerekend.
VerbeterpuntenDe communicatie omtrent de afrekening kan beter, het apparaat was geruime tijd niet te gebruiken als een betaling geweigerd werd en minimaal vier dagen huren is te lang.
Pluspunten
Goede service, snelle levering
Beste heer van Woudenberg, bedankt voor uw bestelling en de goede beoordeling. We hopen u in de toekomst weer te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Margriet
Beste mw. ten Heggeler, bedankt voor uw beoordeling. We hopen dat u in de toekomst opnieuw voor Pintip kiest. Hartelijke groet, Stijn
2 van de 4 pin apparaten werkten niet.
Pluspunten
Er was wat verwarring over de bestelling, we ontvingen 2 terminals i.p.v. 1
Beste Helma, onze excuses hiervoor. We hopen dat u - ondanks dit voorval - goed kunt terugkijken op de bestelling en service van Pintip. Graag zien we u een volgende keer terug. Met vriendelijke groet, Margriet
Beste Robert, fijn dat u tevreden bent over ons. We hopen u in de toekomst weer te mogen helpen. Hartelijke groet, Stijn
Beste Marcel en Linda, bedankt voor uw bestelling en de mooie beoordeling. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen helpen. Hartelijke groet, Efraïm
Pluspunten
Ik wil even mijn complimenten geven aan jullie bedrijf. Alle facetten van de levering liepen heel goed, ik werd vriendelijk en geduldig te woord gestaan, de verzending liep goed en de nazorg. En het zakje drop wat bij de bestelling zat vond ik extra leuk. goed idee. alle lof dus voor jullie. Ik hoop op een fijne samenwerking in de toekomst en ik zal jullie bedrijf aanprijzen bij ieder die het horen wil. Met vriendelijke groeten, Marian Kort
VerbeterpuntenIk had nog nooit van dit bedrijf gehoor. Laat je horen!
Beste Marianne, bedankt voor deze mooie score en woorden. Fijn dat u tevreden bent over de bestelling en service tot nu toe. Wij hopen dan ook op een verdere fijne samenwerking met u. Hartelijke groet, Efraïm
Beste mevrouw Koetsier, bedankt voor de bestelling en fijn dat alles naar wens is verlopen. We hopen u in de toekomst weer te mogen helpen. Hartelijke groet, Margriet
Beste Henriette, hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling en dat de referenties tot een bestelling hebben geleid. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Margriet
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam, duidelijk
Beste Agnes, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat alles helemaal naar wens is verlopen. We hopen u natuurlijk in de toekomst weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Dinand.
bla
Bedankt voor dit geweldige cijfer! Wij hopen u in de toekomst weer te zien. Met vriendelijke groet, Stijn.
Pluspunten
topservice en snelheid. Pin deed het in een zeer lastige bunker wat Ahoy heet!
Verbeterpuntenprijs proberen te verlagen. Zijn best fikse prijzen
Beste Ronald, bedankt voor uw geweldig positieve review! U heeft gemeld dat de prijzen best fiks zijn. Mede om die reden hebben wij de transactiekosten van een mobiele pinautomaat naar €0,18 gedaan. Hopelijk overtuigd dit u om een volgende keer weer bij Pintip af te nemen! Met vriendelijke groet, Efraïm
Burgemeester Backxlaan 238 238
7711AL Nieuwleusen