Nvt.
Beste Jurien, bedankt voor uw fantastische cijfer. Fijn dat alles goed is bevallen. Hopelijk zien wij u in de toekomst spoedig weer! Met vriendelijke groet, Dinand.
Beste Andre, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Wij hopen u in de toekomst weer te mogen voorzien van een pinautomaat. Met vriendelijke groet, Stijn
Pluspunten
prima bedrijf om snel en eenvoudige een betaalautomaat te huren voor een aantal dagen.
Beste mevrouw Roelofs, bedankt voor deze prachtige score! Mooi dat alles helemaal goed gegaan is. We hopen u in de toekomst weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Stijn.
Beste Hans, prachtige beoordeling! Dankuwel! Dat is waar we het voor doen natuurlijk. Ook u hopen wij volgend jaar weer verder te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Efraïm.
Pluspunten
Alles is uitgekomen. zoals we dat verwacht hebben.. Het apparaat werkte ook snel.
VerbeterpuntenMet het verstrekte apparaat was contactloos betalen niet mogelijk
Beste meneer Treur, hartelijk dank voor uw super beoordeling! Met het verstrekte pinautomaat was contactloos pinnen zeker wel mogelijk, er zit op de zijkant van de terminal een gedeelte waar de pas tegenaan gehouden kan worden. Wij hopen u in de toekomst weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Dinand.
Pluspunten
- Snel - Duidelijke voorwaarden
VerbeterpuntenGeen
Beste Matthijs, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. We zien u uiteraard graag terug in de toekomst. Met vriendelijke groet, Stijn
Pluspunten
Wij hebben een tijdelijke winkel voor drie maanden gehad ,zijn niet meer de jongste en zijn vol lof over Pintip ,met name Efraïm en Dinand ,die ons super hebben geholpen!! Het pinapparaat was heel goed en klaar voor gebruik ,toen hij bezorgd werd. Wij maken reclame voor jullie! Henk en Els Stevens.
VerbeterpuntenGeen.
Beste Henk en Els, vriendelijk bedankt voor deze geweldige beoordeling. Fijn dat alles goed is gegaan. Wij vonden het erg leuk dat jullie gebruik hebben gemaakt van één van onze pinautomaten. Mochten jullie nog een pinautomaat benodigd zijn dan zorgen Dinand en Efraïm er persoonlijk voor dat het wederom soepel loopt. Met vriendelijke groet, Efraïm.
Pluspunten
alles stipt optijd en modernste apparatuur
Verbeterpuntenniet
Beste Teunie, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Mooi dat alles weer helemaal goed is gegaan. We hopen u ook volgend jaar weer te mogen ondersteunen met de vuurwerkverkoop. Met vriendelijke groet, Efraïm.
Pluspunten
Een prettig bedrijf om mee samen te werken.zeer correct en vriendelijk.goede en snelle afhandeling van alles. Bike Shop Ehv
Verbeterpuntengeen
Beste mevrouw Bressers, heel erg bedankt voor uw prachtige score! We vinden het erg fijn dat onze jarenlange samenwerking soepel verloopt. Hopelijk zien we u snel weer terug bij Pintip. Met vriendelijke groet, Dinand.
Pluspunten
Top gelopen afgelopen jaar.
Beste Evert, heel erg bedankt voor uw maximale score! We hopen dat de vuurwerkverkoop weer helemaal op rolletjes is verlopen. Hopelijk tot volgend jaar! Met vriendelijke groet, Stijn.
Pluspunten
Prima afspraken en een snelle service bij vragen. Nette prijs. Een aanrader.
Beste Gert, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Gelukkig is alles helemaal vlekkeloos verlopen, daar doen we het voor. Wij hopen u in de toekomst weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Dinand.
Beste Richard, geweldige score, hartelijk dank hiervoor! We hopen dat we u snel weer van een pinautomaat mogen voorzien. Met vriendelijke groet, Efraïm.
Pluspunten
Snel makkelijk en goed bereikbaar
Beste Tim, heel erg bedankt voor dit maximale cijfer! Daar gaan we voor! We hopen u in de toekomst natuurlijk weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Stijn.
Pluspunten
snelle levering, voorgaande jaren geen problemen met pinautomaat gehad en liep altijd goed. Zullen in de toekomst ook zeker gebruik blijven maken van de service
VerbeterpuntenZeer goede service, zo houden!
Beste mevrouw Wit, bedankt voor uw beoordeling! Mocht u nog een eventuele huurperiode bij ons aangaan, horen wij graag wat u verbeterd zou willen zien, dan gaan wij hier ons extra voor inzetten. Bij een 7 is namelijk altijd ruimte voor verbetering! ;-) Met vriendelijke groet, Efraïm.
Pluspunten
Beste mevrouw Wolfert, geweldig bedankt voor uw prachtige cijfer! Hier zijn we heel erg blij mee. Wij zien u graag snel weer terug. Groeten, Dinand.
Pluspunten
Bereikbaarheid is goed.
VerbeterpuntenOfferte traject is niet scherp. Veel papierhabdel na het akkoord. Hoop gedoe voor de klant
Beste Robert, bedankt voor uw beoordeling. Natuurlijk zijn wij niet tevreden met dit cijfer. Het is jammer dat u dit gevoel eraan overhoudt. Alleen bij een eerste bestelling zijn er wat documenten die aangeleverd moeten worden. Hierna, zullen deze documenten niet meer benodigd zijn, slechts het contract is bij ieder huurperiode benodigd. Hopelijk zorgt dit er voor dat u de volgende keer toch weer voor ons kiest. Met vriendelijke groet, Stijn.
Beste meneer van den Heuvel, geweldige beoordeling, dankuwel! Ook volgend jaar hoop ik dat we u weer van een pinautomaat mogen voor zien voor uw kerstboom verkoop! Met vriendelijke groet, Efraïm.
Pluspunten
Flexibel, denken met de klant mee, vriendelijk
VerbeterpuntenTip: ga zo door
Beste meneer Spuijbroek, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Hopelijk heeft ook deze ervaring u er weer van overtuigd in de toekomst weer voor Pintip te kiezen. Met vriendelijke groet, Stijn.
nee, is prima zo.
Beste Mariët, heel erg bedankt voor uw super beoordeling! Daar zijn we heel blij mee! Ook in de toekomst hopen wij u weer verder te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Dinand.
Beste mevrouw Drost, hartelijk dank voor uw beoordeling! We hopen u in de toekomst weer terug te zien bij Pintip. Groet, Dinand.
Beste, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We hopen u snel weer terug te zien bij Pintip. Met vriendelijke groet, Efraïm.
We heb en gemerkt dat de pinautomaten erg hoog zijn waardoor mensen die moeten pinnen bii een kassa unit bij een evenement veel moeite hebben om goed te kunnen pinnen omdat ze nog lastig onder het luikje doorkomen met hun hand.
Beste Rob, hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Helaas hebben wij geen invloed op de kassa unit. Al onze Yomani betaalautomaten kunnen vrij bereikt worden met de hand, er zit hier standaard geen luikje boven. We hopen u in de toekomst weer te mogen voorzien van pinautomaten! Met vriendelijke groet, Stijn.
Beste, bedankt voor uw mooie beoordeling! Mooi dat alles goed is verlopen. Wij hopen u in de toekomst terug te zien. Met vriendelijke groet, Stijn.
btw vermelding op de bon
Beste Sigrid, hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Daar zijn we erg blij mee. Helaas is BTW voor ieder product anders, een pinautomaat ziet helaas niet wat er afgerekend wordt, dus kan hier ook geen BTW-tarieven aan geven. We hopen u snel weer terug te zien bij Pintip! Groeten, Efraïm.
Burgemeester Backxlaan 238 238
7711AL Nieuwleusen