Deze gasten zijn toppertjes!

Goeie eerlijke prijzen, goed producten supersnel geleverd!

slecht

ik heb een artikel bestelt jerrycan bestel 20 liter met een tuitje de bestelling ontvangen wat mijn verbazing is zit er geen dop op een jerrycan moet compleet zijn ik telefonisch contact gehad met de mededeling dat er geen op dop bij zat nu was mij belooft dat de dop naar gestuurd zou worden ik staat nu nog op te wachten nog geen dop ontvangen kleine moeite het zou beter zijn voor dat het verstuurt woord om te controleren of af compleet is kennis van mij die doet geen bestelling bij deze firma

Leuke staffel kortingen

prima webshop

Duidelijk informatie over de producten. Snelle levering.

Top bedrijf!

Mooie site. Duidelijk en overzichtelijk. Makkelijke bestelprocedure en betaalsysteem. Ook de prijzen zijn top! Heel snel geleverd. Gewoon de volgende dag in huis! Echt TOP!!

geweldige feedback

eindelijk een firma die de vragen beantwoord en met de klant meedenkt top

Goede en snelle service

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle en goede levering.

Mijn ervaring met Jerrycanshop waren goed en betrouwbaar, na telefonisch overleg waren de bestelde IBC snel geleverd.( En netjes verpakt.)

Deftige kwaliteit, alles zeer vlot verlopen

Levering zoals verwacht, heel goed verpakt. Jerrycan en trechters getest en goed bevonden.

Naar alle wens

Goed adres en snel geleverd.

good products, fast delivery

The containers are good, the prices are good and the delivery extremely fast (I think even less than 24 hours) from the NL to Belgium.

Goed verpakt en snelle levering, sneller dan verwacht, prima!

Goed product.

3 jerrycan besteld. Verschillende formaten. Snel geleverd. Netjes verpakt. Veel keus. Nette prijzen.

Prima producten!

Snelle levering. Prima producten.

Andere kleur

Krijg jerrycan in een andere kleur toegezonden

gewoon goed

keurig op tijd geleverd

Snelle goede service, veel op voorraad

Geen keuze van verzending mogelijk

Jammer dat men niet kan kiezen welke firma de levering doet. Voor DHL- Bpost en DPD is er dichtbij een afhaalpunt, echter niet voor PostNL en GLS, daarvoor moet ik me ver verplaatsen.

Betreft Transport

Ten eerste geen blaam aan Jerrycanshop. Maar het transport is waardeloos. Zaterdag een week geleden besteld en we hadden het vrijdag nodig, Zondag thuis gekomen toen hadden we het pas binnen. UPS, GLS,.... allemaal zwaar waardeloos, transport duurd meestal rond een week, en terwijl POST NL het gewoon in de eerste helf van de ochtend een dag later afleverd en het wordt netjes onder het afdak gelegd en niet gewoon buiten in de regen. ook de info UPS, GLS,.... veranderd elke keer weer, niet op te vertrouwen.

Goed product, snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding, goede en snelle levering.

Sehr gut!

Schnelle Lieferung, schnelle Antwort auf Mails, schnelle und unkomplizierte Lösung bei Reklamation .

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Eenvoudig te bestellen, duidelijke communicatie en snelle levering.

Webshop zoals deze hoort te zijn en goede prijzen.

goed en snel

snelle reactie en snelle verzending maakt het leven een stuk makkelijker als je dingen nodig hebt

De Scheper 253

5688HP Oirschot