Snelle levering maar slechte kwaliteit!

Mijn jerrycan lekt en is daarom ongeschikt voor het geen waar ik deze voor gekocht heb. Namelijk benzine kunnen tanken in mijn motor zonder te knoeien. Waardeloos ding. Heb gevraagd naar een oplossing maar tot nu toe geen resultaat.

Snelle keurige levering

Snelle keurige leverering

Alles netjes en goed binnen gekregen

Het was een beetje zoeken maar alles kunnen vinden op de site en daarna word je prima op de hoogte gehouden van de levering.

Perfect in alle opzichten

De levering en de jerrycans waren in één woord perfect

Angesichts der Weihnachtstage schnelle Lieferung.

Nachdem ich den Kanister schonmal bei einem anderen Anbieter bestellt habe, und dieser bis heute noch nicht eingetroffen ist, ging es jetzt bei Jerrycanshop aussergewöhnlich schnell. Das Produkt hatte zwar eine kleine Druckstelle, die aber keinen Einfluß auf den Gebrauch hat.

perfect in een woord

Deze leverancier heeft een perfecte prestatie geleverd, ik kan niets negatiefs bedenken. Het artikel was goed verpakt, op tijd geleverd door GLS en helemaal naar verwachting.

Snel en netjes op tijd bezorgd. Produkt precies wat ik me ervan voorstelde.

prima gahandeld ivm emmers en deksels

prima mee gedacht en de betaling toch via factuur gedaan ondanks een afhaal!!

alles perfect

Zéér correcte prijzen voor zéér correcte goederen . Bij probleem met levering (DPD) , wat dus niet de schuld was van de verkoper , heeft men vlug gereageerd om mij alsnog verder te helpen . Een webshop die zeker mijn vertrouwen verdient .

supersnelle levering

ondanks kerstdrukte binnen 1 dag ontvangen!

Prima producten

Snelle levering op servicepunt. Goed verpakt. Prima doorzichtige emmers voor het voer vh paard in gebruik.

Prima, snel in huis

Prima webshop, en snelle verzending

Verzending duurde ff maar werkt goed

makelijk te bestellen

en snel geleverd , dag er op was het al weer binnen . ik had met spoed jerry cans nodig voor mijn school motoren te kunnen af te kunnen tanken van de supermotorschool.nl

Heel goed!

Door mijn eigen onhandigheid had ik de pomp 'gesloopt' en vroeg om een afbeelding die ik gelijk heb gekregen. De pompt werkt weer goed. Erg behulpzaam en snelle levering en reactie.

Aanrader

Prima product voor een goede prijs en geheel conform belofte geleverd. Kortom, voor herhaling vatbaar! Is thuisbezorgd via GLS. Erg prettige bezorgdienst!

Uiterst tevreden

Goede communicatie, snelle levering, kortom perfecte service. Geleverde product voldoet aan alle verwachtingen.

Professioneel

Snel geleverd en top kwaliteit

Leveren snel, en product zoal omschreven

Mooie jerrycans en een snelle levering.

Perfecte jerrycan voor water in mini camper

10 liter jerrycan met kraantje besteld. Past precies in ons minicamper project. Het kraantje kun je zelfs draaien zonder dat het meer ruimte nodig heeft. En er is zelfs een aparte afsluitdop. Precies wat ik zocht.

Goed geholpen met de vraag die ik had

Snelle reacties via mail

Prima product voor normale prijs

slecht materriaal

sluiten niet aan op aangevraagde diameter

goed en snel

goed overzicht op site