Handig, goedkoop en fijn

Echt gewoon een fijne webshop. Is gewoon eerlijk en de prijzen zijn niet duur, jammer dat de verzendkosten wat duur zijn. Maar dat moet kunnen. Ik raad het zeker aan

slecht product

De 5 ltr emmers met deksel sluiten zeer slecht de 10 ltr emmers met deksel zijn perfect

Gelukkig een jerrycan die niet lekt!

Prima jerrycan (eerst een bij een camping/buitensportzaak gekocht die bleek te lekken; hadden ze allemaal, kreeg ik te horen). Snel geleverd en qua prijs prima concurrerend!

De goedkoopste en snel bezorgd

De goedkoopste jerrycans en snel bezorgd

Lieferkarton

Lieferkarton war sehr schlecht und zerrissen. Bitte um mehr Qualität

Het kan dus gewoon niet beter!!!

Topwebwinkel, correct en zeer eerlijke mensen! Doe zo voort

Besteld en snel bezorgd.

Besteld en snel bezorgd.

Auswahl, Bestellung und Lieferung Top. Kanister leider nicht ganz

Prima Auswahl, schnelle Lieferung. Echt gut! Leider sind die 20L Kanister am Auslaufhahn undicht. Man kann den Hahn auch nicht fester anziehen, weil er fest mit dem Gewinde verbunden ist und dann nach Oben zeigt. Habe die Gewinde jetzt mit Motorensilikon eingesetzt. Ich hoffe, sie werden dauerhaft dicht.

Zeer snelle levering

Zeer tevreden.

Goed materiaal,redelijke prijs en snelle levering.Ben zeer tevreden.

Goede service, Ik had per ongeluk een verkeerd adres ingevuld, hierover bericht gedaan en werd later alsnog goed bezorgd

Helemaal top

Was een probleem met de levering vanuit de bezorgdienst vervolgens vlot en duidelijk contact en probleem werd in no time opgelost en product zelf is ook prima dus helemaal tevreden.

Tevreden

Snel geleverd en content van mijn aankoop

Bij mijn eerste bestelling ging alles naar wens.

Mijn eerste bestellen bij Jerrycanshop ging gemakkelijk en werd snel geleverd . Al het door mij bestelde voldoet aan de beschrijving en mijn verwachting.

Mooi en snel geleverd.

Mooi en snel geleverd

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering , 2 doppen 1 met en 1 zonder kraantje.

Zeer snelle levering, goede en snelle communicatie via mail mbt levering ed. Goed product voor nette prijs

Degelijk.

Vlotte bestelling en levering. Goed product.

Nette correcte behandeling

Nette correcte behandeling

Snelle levering en slimme verpakking.

De vaten kwamen na 1 dag al aan en pasten precies in de kartonnen doos.

Snelle levering, producten als beschreven

Duidelijke website, bestelling direct de volgende dag in huis. Producten waren zoals beschreven.

Snel bezorgd

Wij gaan wel weer een keer bestellen Wij zijn tevreden

Prima geregeld

Levering kan sneller maar verder geen klachten

De Scheper 253

5688HP Oirschot