Correct vlot geleverd

Als hierboven

Jerrycans lekken

Mooie jerrycans, jammer dat de doppen lekken en ze alleen rechtop kunnen staan. Niet mogelijk om ze te vervoeren.

Supersnel

Makkelijk bestellen, ruime keus en snel geleverd

Goede prijs kwaliteie en een snelle levering

Goede prijs kwaliteie en een snelle levering

Prima bedrijf

Goede produkten met een uitstekende aflevering

Goede prijs, overzichtelijke site en vlotte verzending.

De voordeligste die ik kon vinden, eerlijk gezegd! De website was erg overzichtelijk, ook bedragen zonder en met BTW. Het werd door Jerrycanshop.nl ook allemaal lekker vlot verzonden, helaas gooide DPD roet in het eten door gewoon niet te verschijnen!

Prettig telefoongesprek, snelle bezorging. Uw medewerker die ik tel. sprak was zeer vriendelijk en behulpzaam. Mijn complimenten!

Zijn precies zoals afgebeeld

Goede en snelle service

Snelle levering tegen goede prijs

Razendsnelle levering

Nog nooit zo snel een pakketje in huis gehad. In de late middag besteld, volgende vroege ochtend al in huis. Spullen ook van goede kwaliteit. Top.

Tevreden

De grote emmers voldoen aan mijn verwachting. Deksels sluiten goed. Wij zijn zeer tevreden met de aankoop

Goed product snelle levering

Eenvoudig bestellen en betalen, goede communicatie en snelle verzending

Hele vlotte levering en ruim assortiment

Ik zocht afsluitbare emmers voor het vervoer van voedsel en bij Jerrycanshop blijkt er een uitgebreid assortiment te zijn in vele maten en kleuren. Perfect. Bestelling via de site ging soepel en levering was de volgende dag. Heel tevreden.

Duidelijke website

Duidelijk

heel goed

snelle levering , top

Gewoon top

Snel en naar verwachting voor een goede prijs

1 plastic deksel van emmer stuk, misschien deksels beter verpakken.

GEWELDIG

Snelle afhandeling en levering!

Snelle goede Service

Korte lijntjes, duidelijke afspraken, kortom super

Zeer snelle levering, goede kwaliteit

De sleutels passen niet op 20 liter jerrycans

Jammer

Relaxt en snel

Mijn bestelling ging makkelijk snel door en ook de levering verliep prima en vlug

Snel geleverd producten zijn prima.

Slecht

Van de zes 32liter emmer was het rode plastic van de handvaten kapot. Vind het bizar hoe zoiets kan gebeuren. De verzenddoos was ook zeer beschadigd. Toch vind ik zeer vreemd dat die handvaten zo gebroken waren...

De Scheper 253

5688HP Oirschot