Snel geleverd en een goede kwaliteit top.

Goed geholpen na bezorging elders

Snel en netjes geholpen nadat mijn pakket elders was afgeleverd en ik geen adres had waar het bezorgd was. Met interventie van de jerrycanshop was het snel geregeld.

Prima levertijd en product.

Stalen jerrycan besteld bij jerrycanshop.nl. Kwam snel binnen en de jerrycan is van goede kwaliteit. Bedankt!

2 * 20L stalen kannen met monteerbare schenktuit

Goed verpakt snel geleverd. Ziet er goed uit, helaas nog niet gevuld en getest vanwege tijd gebrek. Maar ik verwacht geen problemen.

Duidelijke communicatie en snelle levering

Goed en snel geleverd

Duidelijke omschrijving van het product, bestellen en ontvangen, heel moeilijk is het allemaal niet.

Tip top

Snelle levering! Ruime keuze… komt afspraak na…

Tegenvaller

Bezorging was heel snel, maar emmers van slechte slappe kwaliteit met deksels die niet luchtdicht zitten waardoor ik t niet kan gebruiken voor het vers houden van de kattenbrokjes, wat de bedoeling was.

Snelle levering, jerrycan nog niet gebruikt

Snel geleverd na mijn bestelling. Verpakking zag er goed uit en jerrycans waren onbeschadigd. Heb ze nog niet gevuld met brandstof, dus daar kan ik nog even niets over zeggen.

Goed, snel en betrouwbaar!

Supersnel geleverd

Artikel netjes ingepakt, voldoende om niet beschadigd te raken.( is wel eens anders bij andere leveranciers). Superblij met vat van 60 liter. Nieuwstaat, mooi gepoedercoat en fijne sluitring om deksel dicht te houden. Multifunctioneel vat, te gebruiken als opslagcontainer, vuilnisbak of nachtkastje. Met wat creativiteit zijn de mogelijkheden oneindig. Superblij.

Snelle reactie en correcte afhandeling

Ruime keuze voor een aantrekkelijke prijs

Snelle levering smorgens gebeld smiddags al opgehaald

Super snel geleverd

Degelijke jerrycans en super snel geleverd

Vlotte levering en prima produkt

Jerrycan van 30 liter besteld. Binnen een paar dagen geleverd. Voldoet helemaal aan mijn verwachting.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle afhandeling van m'n bestelling. Werd s' anderdaags geleverd. Kwaliteit van de bestelde producten voldoen aan m'n verwachtingen.

Snelle levering, goed product

Doen wat ze zeggen. Snel geleverd en product is precies zoals aangegeven.

Top!!

Goede service en levering

Mijn bestelling werd snel geleverd. Het is een goede kwaliteit

Ruime keuze

Ruime keuze Snelle levering Goede prijs

Fijne afhandeling van zaken

Als je iets zelf niet kan leveren,dan netjes terug betaald en nog verwijst naar iemand die het wel heeft ben je voor mij een top bedrijf Peter

Snel en correct

Snelle levering en product zoals omschreven. Erg tevreden.

Positief

Komen na wat ze op de site vermelden. Kunnen diverse site nog wat van leren.

Doet wat ze beloven.

Snel en correct