Pluspunten

Ik ben zeer, zeer te vrede met de manier waarop ik geholpen ben. De pakketten waren op tijd. We zijn fantastisch te woord gestaan en geholpen. Een 10 met een griffel!!!!!!! Dank je Mevr. M. Werbner.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Betere apratuur leveren, ze leveren vieze en beschadigt producten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Computers snel geleverd. Vriendelijke mensen

Snelle levering van bestelde spullen. Een van de computers maakt al snel veel herrie en daarom contact gezocht met HD. Nadat ze tijdelijk uit de lucht waren door een storing in de telefonie hebben ze het computerprobleem meteen goed opgepakt. Netjes een retourbon gekregen om computer terug te sturen en binnen enkele dagen deze weer retour gekregen. Lijkt het nu goed te doen. Veel excuses gekregen van vriendelijke mensen.

Pluspunten

5 sterren

Pluspunten

Goede informatie over de te nemen computer tevens zijn zaken als service goed door gesproken en een snelle levering maakte het geheel tot een aanbeveling voor dit bedrijf

Pluspunten

Retourzending werd goed afgehandeld en bij terugbrengen kreeg ik goede adviezen op basis van mijn wensen voor een computer zonder enige aandrang om direct een andere te kopen.

Pluspunten

geen problemen, super bedrijf, snel geleverd, product werkt naar behoren,

n.v.t.

Pluspunten

Goede computer zijn er heel blij mee

Zou het zo niet weten

Pluspunten

Snelle levering, de refurbished computer ziet er netjes uit van binnen en buiten en werkt naar behoren!

geen

Pluspunten

Perfecte verzorging van de levering.

Pluspunten

Ondanks dat het geen winkel is,wat we niet wisten, werd er niet moeilijk gedaan en ging ik tevreden met een laptop naar huis! Ik ga zeker de volgende keer hier weer bestellen.

Tip: Op de site duidelijk vermelden dat het geen winkel is waar je zo naar binnen kunt lopen.

Pluspunten

Responsief en levert wat je hebt gevraagd

Pluspunten

chat contact m.b.t. tot de hardware snel en de correct afgehandeld. pc snel en goed verpakt geleverd. Hardware geleverd volgens opgegeven specificaties, pc werkt goed. Prijs / kwaliteit ok.

Pluspunten

fijne klantenservice en snelle levering

Wellicht de beschrijving vd producten nog meer specificeren. Prima service zal er zeker nog eens bestellen

Pluspunten

Doorlooptijd bestelling: uitstekend Verpakking: uitstekend Staat van geleverde (second live) product: uitstekend Informatie (e-mail, volgen status bestelling): uitstekend Prijs / prestatie product: uitstekend

Bij het geleverde product (monitor) werd een vga / vga kabel meegeleverd. Heel lief, maar overbodig. De geleverde monitor heeft geen vga ingang. Voor mij alleen maar een leuk hebbe-dingetje, komt ooit wel weer eens van pas.

Pluspunten

Vriendelijk, deskundig, klantgericht

geen

Pluspunten

zeer snelle levering en beantwoording van vragen.

Telefoonverbinding was erg slecht.

Pluspunten

Pluspunten

Geen minpunten!!

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit en correcte service.

N.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima product voor weinig geld.

De beveiliging van mijn accountgegevens bleek niet op orde. Kies bij dit bedrijf geen wachtwoord dat je ook voor andere accounts gebruikt.

Pluspunten

Snelle en goede service. Geleverde pc werkt uitstekend. Voor de toekomst zal ik zeker weer zaken doen met HartmanDirect.

Daalmeerstraat 21

2131 HD Hoofddorp