Goede snelle levering

Mooie klompsloffen en een prima en goede snelle levering.

Nice gift for close friend, celebrating his duch citizenship. Excellent service!

Our friend was pleased. The size 41-42 was ok (his shoe's size is 42). I hope he will enjoy this nice klompen while gardening for years. The service of Holland klompenhuis is perfect, we received the order in time, with a little surprise of mini klompen magnet. Thanks!

Jammer dat de binnenkant niet fijner geschuurd is. Nu kan een kindje niet op blote voeten in de klomp.

Alles goed!

Prima product, goede pasvorm, snelle verzending en goed verpakt.

Amazing!

Quick delivery. Very beautiful and comfy shoes. Definitely would recommend! 10/10 :)

Veel verzendkosten

Bezorgen kost al ruim 4 euro en nu terug moeten sturen omdat het te groot id kost 7.65 voor sloffen van 13 euro . Snap het van jullie maar dit was wel mijn laatste bestelling wel heel jammer groetjes

zeer vriendelijk en een corecte levering .

Ik belde naar de winkel voor info inverband de maat dienik moest nemen . Hiern werd ik op een heel vriendelijke en beleefde mannier aan gesproken. na mijn vraag die ik had werd ik ook beleeft en corect verder geholpen. de levering was perfect op afgesproken mail geleverd .

Snelle levering, goede kwaliteit.

Snelle levering van de kwalitatief goede klompsloffen. Tevreden mee.

Betrouwbare goede webwinkel.

Scherpe prijs, vriendelijke medewerker aan de telefoon, snelle levering, netjes en goed verpakt zonder plastic.

Super mooie klompen

Bestelling werd snel geleverd, de klompen zijn niet duur en het zijn prachtige klompen. Ben er zeer tevreden over.

Goed en op tijd

Juiste levering en op tijd

Bijna perfect

Klompen besteld , alleen bij de maat 36-37 niet goed afgewerkt aan binnen zijde vol met splinters zelf weg moeten schuren. Voor de rest was alles heel netjes

top

klompen zijn mooi ,wel spijtig dat er geen maat 40-41 is want deze zijn 41-42 en eigenlijk te groot .

Super!!!

Klompen besteld maar door mijn fout per ongeluk twee paar besteld. Direct gemaild en men reageerde meteen dat het in orde kwam. Klompen zijn de volgende werkdag bezorgd, super snel en goede service. Zeker de moeite waard. De maat is ook precies goed.

De klompen zijn mooi en er zit een prachtige verpakking omheen

Mooie klompen! Snelle verzending, mooie inpak/cadeau service!!

Fantastisch cadeau ontvangen. Als iemand die geen verstand heeft van houten klompen maten was de site heel duidelijk en overzichtelijk.

Goede ervaring

Snel geleverd, leuk met een sleutelhanger erbij en netjes ingepakt. Keurig!!

Op tijd ingeleverd

Op tijd ingeleverd

Snelle levering en fijne klompen

Klompen zitten als gegoten

De bestelling is snel bezorgd, prima. Als opmerking: Ik vind het in het kader van het milieu jammer dat de verpakking van de doos in plastic is.

Mooi product

Snelle, goede levering en mooi verpakt

Zeer mooie klompen

Snel bezorgd, goed verpakt. Erg mooie klompen, kreeg er zelfs een cadeautje bij. Het lopen erop vergt alleen wat oefening ;-)

prima klompen en snel thuis bezorgt

prima klompen en snel thuis bezorgt