Hele mooie klompen. Prima levering.

Heel blij met de mooie oer hollandse houten klompen. Zoals de Nederlandse Boer ze graag ziet en draagt. Mooie blank kleur hout.

Perfect!

Passen uitsteken en gaan lang mee

Snel en betrouwbaar

Prijs kwaliteit is ook zeer goed. Snelle verzending

zeer goed

uitstekend

super

Goed advies gekregen zowel wat betreft maatvoering en aanschaf type medische klompen. Heel actief meegedacht door medewerker. Hartelijk dank

Duidelijke site, heldere communicatie en afgesproken levertijd.

Overzichtelijke website, duidelijke productbeschrijving, snel geleverd in keurige verpakking en met een schattig cadeautje!!

Toppie

De beschrijving kwam overeen. Het was goed verpakt, met een sleutelhanger erbij.

Perfecte klompen en super snel geleverd

Ik heb super moeilijke voeten. Altijd pijn zelfs bij slippers. Met deze medische klompen totaal geen pijn meer. Echt super blij mee.

Jammer

Ik heb 5 dagen geleden een paar besteld. En als het voor 15.00uur was zou het volgende dag geleverd worde.. Maar nog niks gezien gehoord of geleverd.

Goede website

Snel geleverd en goed verpakt.

Duidelijke en snelle levering. De gr

Snelle levering en juiste maat

T

Bij uitblijven klompen werd dit snel verduidelijkt door Miranda. Super!

Ruime keus Goede kwaliteit Leuk assortiment Snelle service TOP

Makkelijk te bestellen en snelle aflevering.

Makkelijk en snel besteld ,snel geleverd door vriendelijke pakket bezorger.leuke prijs voor leuke klompen.Zeer tevreden.

Gewoon goed

Snel

Ze mogen er wel Europese maten bij zetten

Snelle levering, leuke produkten en goede kwaliteit

Snelle en correcte levering

Ik heb klompen besteld en enkele dagen later kon ik ze al dragen. De leverering was snel en correct. De klompen voldoen aan de verwachtingen.

Aan te raden!

Mijn bestelde medische klompen werden snel en netjes geleverd. Ze zijn leuk én lopen prima! Eén artikel was niet te leveren en daar werd ik tijdig over geïnformeerd. Deze staan in back order en ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat die zodra ze binnen zijn, geleverd worden. Dus tevreden over communicatie, levertijd en bestelde artikel.

Mooie houten klompen en lopen fijn

Mooie houten klompen met goede pasvorm voor je voeten

Snelle levering!

Savonds besteld de volgende dag al in huis!

Snelle levering .zitte perfect .gr

Ontevreden met product en klantenservice

In de Zweedse klompen zit onder de sticker die erop zit een gaat in het hout. Uitleg klantenservice dat zit er altijd dat is namelijk het schroefgat om de hak vast te zetten. Als je dan weergeeft dat van de 4 klompen er 1 is zonder gat dan is de hurled dat men verschillende fabrikanten heeft. Ook als k verkerk dat alle vorige klompen die bij hen gekocht heb geen gaten hebben kreeg ik een laconieke reactie. "ik kan u extra stickers sturen of stuurt het retour op uw eigen kosten" Jammer u bent 1 klant kwijt en 1 slechte recentie rijker.

top

Snelle levering, leuke attentie!

Matensestraat 50 35

6669 CJ Dodewaard