top

Snelle levering, leuke attentie!

Mijn bestelling is nog steeds niet binnen!

Ik heb 2 weken geleden klompen besteld en overigens zijn ze nog steeds NERGENS te bekennen! Ik baal hier heel erg van dit WAS een verjaardag cadeautje voor iemand…

Snelle levering, mooie klompen

Mooie klompen, ze zijn ook geschikt voor brede voeten. Er zou wel iets meer informatie gegeven mogen worden over hoe de klompen qua maat en breedte uitvallen. Ik heb zelf maat 37,5 en breedtemaat H. Gegokt en maat 38 besteld en die passen perfect, ook in de breedte. Op zondagmiddag besteld en dinsdag in huis.

Fantastisch!

Mijn medische klompen werden snel geleverd. Ze lopen echt heerlijk!

Snelle levering, netjes verpakt.

Uitstekend !

Alles dik in orde !

Goede klompen en snelle levering. Top!!

De levering was snel, met DHL. Klompen zitten heerlijk, net pantoffels. Ik heb een maat kleiner gepakt omdat ik ze best groot vind uitvallen en ze zitten prima. Klein kadootje zat er ook bij( altijd leuk) ik zal zeker nog meer klompen bestellen, die merken Ledi, Leon, en Dina zijn super!

Snelle Service

Het is makelijk keuze te maken op de website

Zeer fijne lopende medische klompen aangeschaft!

De bestelling verliep soepeltjes en het is een goeie aanschaf van een heel fijn product.

Snelle levering gemakkelijk te bestellen

Een goedwerkende site waar je volop keuze hebt. Snelle levering en goede communicatie . Top!

Toppie

Had het een paar keer op fb tegengekomen. Ben toen op jullie website gaan snuffelen het zag er betrouwbaar uit. Dacht ik ga het proberen,heb de maat gekozen die voor mij geschikt is. De volgende dag was het al netjes bezorgd. Bij het openen zag het er heel verzorgd uit. De klompen zitten vanaf de eerste minuut heerlijk. Ga er vast nog meer bestellen. Bedankt.

Goede service !

Klompen

Mooie website, makkelijk te navigeren. Snelle levering. Mooi verpakt Klompen zitten heerlijk.

Snelle service en aantrekkelijke prijzen

Snelle service en aantrekkelijke prijzen

geweldig

2de keer besteld altijd goed , maat ook perfect

snelle levering en lopen lekker

snelle levering en lopen lekker

Mijn vraag werd beantwoord wat ik fijn vond de klompen passen precies

Ik ben super tevreden goede surfers

Goede klompen lopen heerlijk.

Pakket niet versuurd, geen reactie op e-mail

Ik had klompen besteld voor mijn kinderen. De site beloofde dat deze de volgende dag versuurd zouden worden. Ik kreeg een tacking link maar na een aantal dagen aan dat het pakket geeneens was opgehaalt. Ik hen hierover een vraag gesteld in een e-mail maar tot nu toe geen reactie gekregen.

Als erbij staat voor 15.00 uur besteld de volgende dag in huis dat kl;opt niet in het geheel.Verder zijn de klompen goed en stevig verpakt. Een aanrader

Leuk, snel en betaalbaar

Ben er erg blij mee .

Mooie klompen

De klompen zijn mooi, dragen fijn en ze werden snel geleverd.

Goed en snel geleverd, en een goede retour/ruil service.

Snel geleverd en ze vielen iets kleiner uit zei mijn vrouw dus contact gehad met klompen koning, kreeg een download adres voor het retour formulier. Alles ingevuld grotere maat gevraagd en het wordt geregeld top site.

Matensestraat 50 35

6669 CJ Dodewaard