Goed en snel

De medicatie was goed en op tijd geleverd alleen jammer dat onze hond er geen gebruik van heeft kunnen maken

Snelle bezorgging

Uitstekende website.

Ik had mijn bestelling laat op de dag geplaatst maar werd de volgende dag in de morgen al bezorgd, Dus binnen 24 uur en daar komt ook nog bij dat het middel heel moeilijk te verkrijgen is. Ik ga zeker de volgende keer weer bestellen.

Goed en voordeliger geprijsd

Snelle levering, goede prijs, goed assortiment.

geweldig

goede informatie snel en accurate afhandeling

prima service

vlooien druppels werken prima de service en levering zijn top

Zeer goed en snelle levering

perfect. fijne medewerkers, volgende dag in huis

Heel fijn dat ik hier de medicatie voor mijn hond kan bestellen. Voordeliger dan bij de dierenarts. . Geen risico want de medicatie gaat op recept. .Een telefoontje is genoeg om een bestelling te plaatsen, nadat het recept is goedgekeurd. en de volgende dag al in huis kortom alle lof

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Snelle levering, goede producten

Mijn hond smult van het eten dat telkens snel wordt geleverd en ook nog goed voor hem is ... .. .

Ben super tevreden, goed product en hele snelle levering. Top

Fijne website makkelijk te bestellen en betalen. Alleen de gespaarde punten kun je pas zien als je ga betalen dit zou met bestellen of op de site zichbaar zijn

Tevreden

Werkt goed, heel tevreden

Bestellen, dag later in huis

Alles ging perfect. Bestellen is makkelijk, afhandeling ook. TOP

Super spul,en heel snel geleverd!

Iso-gel voor de kat. Zonder dat was hij dood geweest. Want nog een operatie wilde de dierenarts niet meer doen,daar was onze kat Broer te zwak voor. Het scheelt 7 euro met hetzelfde spul als van de dierenarts. Hij zit dankzij iso -gel niet meer verstopt. En snel in huis!

Geweldig om hier te kunnen bestellen

Met een recept vd dierenarts nu al 2 keer een hoeveelheid Carporal kunnen bestellen. Scheelt enorm in de prijs en als je netjes de spullen voor elkaar maakt/hebt is het allemaal zo geregeld. Service mails zijn zeer vriendelijk.

prima!

Alles netjes en op tijd bezorgd

Buitengewoon goed!

Betrouwbare leverancier en snel ook. Buitengewoon vriendelijke dames op de klantenservice, goede prijzen en een puntensysteem waardoor je evenveel betaald dan bij de goedkoopste bulk aanbieders.

Uitstekende prijs, snelle verzending.

Altijd goede ervaringen.

Zorgvuldig en snel

Carporal (met jaarrecept vd dierenarts) werkt goed tegen de pijn door artrose. PUUR choline extra supplement voor de oudere hond met angsten etc. Helpt echt goed. Goed aan de prijs

Mooie site,overzichtelijk

Mijn product kan ik altijd zeer snel vinden en de bestelling word ook nog eens snel behandeld zodat je dit binnen een aantal dagen al binnen hebt.

super

Vlotte levering en netjes verpakt

Ik ben heel erg tevreden, de bestelling is altijd op tijd. Super

Bij de dierenarts voor €90 100ml metacam, hier 180ml voor minder.. binnen 2 dagen bezorgd, super site!

Super service

Snelle verzending, goede prijzen en snelle reactie van klantenservice

Mijlstraat 35

5281 LJ Boxtel

Over Pharmacy4pets.nl

Pharmacy4pets is dé online apotheek waar u terecht kunt voor diergeneesmiddelen, verzorgingsproducten en dieetvoeding voor uw huisdier. U wilt natuurlijk het beste voor uw huisdier en wij willen u hier graag bij helpen!