Helemaal goed !!!

Makkelijk bestellen en snel geleverd. Heel prettig winkelen dus !!!

Tevreden

Tevreden

Ruim assortiment, leuk geprijsd, vlotte levering. Prima!

In een woord PRIMA

Goed product snelle levering Geen klachten

topleverancier

Je wordt telkens op de hoogte gebracht in welke fase je bestelling zit. Al eerdere bestellingen geplaatst en telkens goed afgehandeld. Ik kom hier telkens terug. Bedankt voor de goede service!

Tot op heden nog niets geleverd

In december al een bestelling gedaan voor oogdruppels. De volgende dag kregen wij een mail dat deze spijtig genoeg niet op voorraad waren. Inmiddels 3 weken verder en nog steeds geen oogdruppels gezien. Wel een mail gekregen of ik een beoordeling kan geven op pharmacy4pets. Mooier kan ik het niet maken...

Fantastische klantenservice: vriendelijk en persoonlijk

Zelden zo goed en vriendelijk geholpen. Scherp geprijsde producten, snelle levering

Nvt

Klantvriendelijk

Er waren een paar problemen met mijn bestelling en ben daardoor persoonlijk gebeld om het op te lossen. Erg klantgericht, klantvriendelijk en snel in het oplossen van problemen. Ik heb zelfs nog een rugzak kado gekregen ter compensatie. Super lief! En tevreden katten.

fijne snelle levering

de medicatie hebben we altijd nodig voor onze hond via de dierenarts zijn we wat duurder uit, maar we moeten er ook 20 minuten voor reizen. via pharmacy zijn we goedkoper uit en ze worden heel snel geleverd.

goede ervaring

makkelijke website snelle levering

Uitkomst voor de poes.

Via de dierenarts was het medicijn voor de poes tijdelijk niet meer aan te komen vanwege grondstoffen tekort bij de fabrikant als gevolg van de corona. Via Google Pharmacy4pets gevonden die het medicijn nog wel op voorraad heeft. Aangemeld op hun website en besteld. Wel was dit medicijn op recept. Dus recept opgehaald bij de dierenarts geüpload en eveneens opgestuurd zoals door hun verzocht met een antwoord enveloppe. Na nog een vraag van hun te hebben beantwoord, de dag erna een bevestiging gekregen dat het artikel met DHL werd verzonden. En inderdaad de volgende dag bezorgd door DHL op 24 december. Prima service.

Geweldige service

Er werd meegedacht over mijn vraag en ik werd teruggebeld met de oplossing

werkt super handig, en zij hadden op voorraad wat de dierenarts tijdelijk niet kon leveren

eenvoudig te bestellen, snelle levering

Laat geleverd

Makkelijk te bestellen,levering wel later maar gezien de huidige drukte te begrijpen

Relatief laat verstuurd en bezorgd, maar door omstandigheden

Snel te bestellen en betalen. Er werd al duidelijk vermeld, dat wegens de drukte de bestelling wat vertraging kon oplopen. Op 16 december besteld, op 18 december verstoord. Op zich netjes. Door de kerst- en Coronadrukte bij PostNL werd het postpakket, dat in de brievenbus paste, pas geleverd op 29 december. Dit ligt uiteraard buiten de macht van Pharmacy4Pets.

Goede ervaring, vriendelijk aan de telefoon, behalve dat de kortingscode niet werkte en wel op de site staat

Behulpzaam en geduldig.

Medicatie was snel verzonden en kwam netjes op de aangegeven tijd. Keurig gewoon niets op aan te merken

Prima levering

Prima levering van producten

Over het algemeen tevreden

Bestel regelmatig en krijg het dan binnen een paar dagen thuis. Wacht nu al 2 weken op mijn bestelling, het is nog niet eens verzonden. Dit terwijl mijn hond dit product echt nodig heeft. Hoop het snel te ontvangen, moet anders naar een andere leverancier ( heb al wel betaald)

Snelle levering en sterke prijzen

Snelle levering en sterke prijzen

Super snelle bezorging tegen goede prijzen.

Breed assortiment met aantrekkelijke acties

Breed assortiment, aantrekkelijke acties en makkelijke website en snelle levering

uitstekend

Bij elke bestelling die ik doe krijg ik duidelijke informatie terug en het gaat erg vlot.

Goed, snel, goedkoop

Ik heb nu 2x wat besteld, Voor dit artikel is deze webshop een van de goedkopere. De levering is daarnaast ook lekker snel.

Mijlstraat 35

5281 LJ Boxtel

Over Pharmacy4pets.nl

Pharmacy4pets is dé online apotheek waar u terecht kunt voor diergeneesmiddelen, verzorgingsproducten en dieetvoeding voor uw huisdier. U wilt natuurlijk het beste voor uw huisdier en wij willen u hier graag bij helpen!