Prima service!

Alles ok

snelle service

Het voer was bijna op en er was weinig tijd over om nog op tijd nieuw voer te krijgen. Gelukkig kreeg ik binnen twee dagen het voer al binnen eb kon mijn hondje daar lekker van snoepen

Ben helemaal tevreden over het bedrijf. Prima behandeld. En snel ook.

Voor de eerste keer een bestelling gedaan. Vlotte en nette behandeling en afwerking van de order.

Toch heel tevreden.

Ik twijfelde om te bestellen omdat de website onbekend voor me was. Bestelling geplaatst. Bevestigingsmail ontvangen. Na 21 dagen ( feestdagen en coronaperiode inbegrepen) ontving ik mijn pakje. Goed en stevig verpakt. Beetje lang gewacht ( met begrip). Had tussenin fb-pagina bezocht. Vond oude posts terug waardoor ik het niet helemaal vertrouwde. Maar uiteindelijk gewoon mega tevreden. Dus dikke dank je wel. Ook voor de goede prijs van de artikels. Ik betaal hier 15 euro minder op dezelfde tekenband dan bij de dierenarts

Momenteel niet tevreden

Tot op heden mijn bestelling nog niet ontvangen, terwijl ik al 8 dagen geleden of meer bestelling heb geplaatst. Benieuwd wanneer het aankomt

Zeer slecht

Mijn bestelling 10 dagen geleden geplaatst en betaald maar nog steeds niets ontvangen. Ook geen reactie op mijn mail.

Excellent service

Super easy to order and delivery came as expected with very good price as well . Thank you

Goede eerste ervaring

Duidelijke website Beterkoop dan elders Netjes geleverd

goede service

Op tijd verwittigd als een zending (nog) niet kan gebeuren

Perfection

Smooth un-stressful experience

gewoon goed

altijd goed

Roomservice en vlugge levering

Bestelling, ondanks corona-crisis toch vlug ontvangen. In goede verpakking en niet onbelangrijk, goedkoper dan in reguliere winkel.

Bestelling komt niet en antwoorden niet op mail!

Dit was de derde keer dat ik een bestelling plaatste, vorige keren prima in orde.. nu geen levering en ook geen reactie op mail! Alles is wel al betaald!!

Geweldige service

Zeer snelle netjes verpakte levering En zeer geïnteresseerd in mijn vragen over het produkt Ik wil deze firma ten zeerste aanbevelen

geen snelle levering naar België voor medicijn met recept

Het heeft meer dan 2 weken genomen eer ik het medicijn in mijn bezit had. Het recept via de post opsturen duurt al een week en dan noog de tijd dat jullie alles klaarmaken en dan de tijd dat het neemt om het pakket in Blgië te krijgen is ook 5 dagen. Maar het is beter koop en daarvoor doen we het.

Goede service, snelle en correcte afhandeling.

Wachten

Nog steeds niets gekregen. Is heel lang wachten. Ik herinner mij dat het vorige keer ook zo was

Unsatisfactory service

Ordered sporimune and was asked to email prescription, did this and waited, messaged to find out what was happening with order, told I had to post prescription. More delay, posted prescription and then was told had none in stock, still showing in stock on website, finally dispatched. Had to get some elsewhere due to delay.

• Would you recommend us? No

Snelle, correcte behandeling

Snel, correct

Dik tevreden

Goede en snelle behandeling

VlOt en correct

Vlot en correct

uitstekende service

snelle levering ook in coronatijd

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Mijlstraat 35

5281 LJ Boxtel

Over Pharmacy4pets.nl

Pharmacy4pets is dé online apotheek waar u terecht kunt voor diergeneesmiddelen, verzorgingsproducten en dieetvoeding voor uw huisdier. U wilt natuurlijk het beste voor uw huisdier en wij willen u hier graag bij helpen!