Heel goed, en snelle levering

Super snelle service.

Mijn pipetjes voor onze Quinty bij u besteld, en ze waren er al de volgende dag, keurig verpakt. Absoluut niets om aan te. merken. Nogmaals bedankt

Snel geleverd en eerlijk geprijsd.

Ben tevreden.

uitstekend

Het was makkelijk en simpel te vinden en te bestellen.

Leveringen worden sne en correct geleverd. Ik kan iedereen jullie aanbevelen.

fantastisch

steeds een zeer vlotte afhandeling van de bestelling, betaling heel vlotte ontvangst van de bestelling ook een zeer goede site overzichtelijk gemakkelijk te gebruiken ik kan geen min punten benoemen groten pascale

pas top

avant de donner mon avis j'adorerais être livrée de ma commande!!!!! merci!!!!!

Décevant

Commande toujours pas expédiée. Aucun suivi. Aucune nouvelle

Pas d’avis

Pas reçut ma commande 🙀 A cause du confirment

Bon rapport qualité prix

Article conforme à la commande. Service agréable et accessible. La livraison était retardée a cause de la crise covid

Helpt goed tegen de vlooien.

De kat ondergaat probleemloos de behandeling.

Uitstekende service en snelle levering

Uitstekende service en snelle levering

Supersnel en goed verpakt

Verzenden artikelen. Duurt te lang

Ontzettend aardige mensen. Maar bestelling ontvangen moet je wel engelen geduld voor hebben

EN ATTENTE DU COLIS

Eh bien déjà - il faudrait que j'ai reçu les comprimés pour mon chat !!!! depuis la cde 4000001679 DU 16 MARS 2020 réglée par CB le même jour d'un montant de 15,76 EUROS !!! J'attends toujours ma CDE Cordialement Y.JOLY 0771587307/0664021484

Rapide

Rapidité et professionnalisme en ces temps difficiles. Grand merci

Satisfait, envoi rapide, merci !

Très satisfait de la commande Produits conformes

Haven’t received anything yet 😞

I ordere and haven’t anything

• Would you recommend us? No

Vandaag bestel, morgen in huis.

Erg tevreden. Niets aan toe te voegen.

zeer behulpzaam goede service

bedankt om het medicijn te leveren in Belgie waar het momenteel niet meer verkrijgbaar is . 1 puntje van kritiek als je een recept digitaal mailt zou het in het belang van het dier beter zijn om na digitaal recept het medicament reeds te versturen . nu was het erg krap doordat ik lang heb moeten wachten tot jullie het originele recept via post ontvangen hadden . ( ligt aan bpost ) doch het is voor onze kat van levensbelang dat hij dit medicament krijgt . neemt niet weg dat jullie na ontvangst van het recept onmiddellijk het medicijn verstuurd hebben waarvoor dank

Réception de la commande dans des délais raisonnables

Commande conforme

Uitstekende service

Altijd een hele goede service, vooral met levering van medicijnen voor onze hond.

Goede en snelle service. Je wordt op de hoogte gehouden over je bestelling en de levering ervan.

Prima bedrijf, snelle levering

Très bons prix et livraison rapide

Très bon rapport qualité -prix . Livraison très rapide malgré le contexte . Je recommande +++

Mijlstraat 35

5281 LJ Boxtel

Over Pharmacy4pets.nl

Pharmacy4pets is dé online apotheek waar u terecht kunt voor diergeneesmiddelen, verzorgingsproducten en dieetvoeding voor uw huisdier. U wilt natuurlijk het beste voor uw huisdier en wij willen u hier graag bij helpen!