Reactie van het bedrijf
Goedemiddag mevrouw Esther,
Bedankt voor uw reactie.
Vervelend te horen dat u ontevreden bent met de snelheid van uw levering. Wij vermelden op onze webshop dat het leveren van receptplichtige middelen ruim 8 dagen kan duren. Er zijn nu eenmaal strikte regels die gevolgd moeten worden bij het bestellen en versturen van receptplichtige middelen. Daar zit een hele administratie aan vast.
We hebben uw bestelling op 25 februari ontvangen, niet op 25 januari. Het originele recept is op 4 maart bij ons binnen gekomen. Zonder het recept mogen wij orders met receptplichtige medicijnen niet versturen. Uw order is op 6 maart verstuurd. We raden klanten op onze webshop aan om een foto van het recept naar ons te mailen, zodat we de order alvast naar onze apotheker kunnen sturen ter goedkeuring. Daarmee versnellen we het proces en hoeft u niet een extra dag te wachten op het moment dat het originele recept bij ons binnen is.
We zien dat dit de eerste keer is dat u een receptmiddel bij ons heeft besteld en waarschijnlijk niet op de hoogte was van de procedure hierbij. Hopelijk hebben we dit nu duidelijk aan u kunnen uitleggen en begrijpt u hoe het kan dat uw bestelling 'zo laat' geleverd is.
Heeft u nog vragen horen we het natuurlijk graag!
Met vriendelijke groet,
Pharmacy4pets