Snelle levering - goede prijzen voor een perfecte kwaliteit

De levering was bijzonder snel 2 dagen na bestellning.. De kwaliteit is super en dat voor een nette prijs.

Altijd goed geregeld !

X

zeer vlot

Goed product

Goede service, bestelling was in orde en goed op tijd geleverd

Goede en snelle levering

Langzaam

Vriendelijke klantenservice, goedkeuring van de apotheker mag vlotter. 25-01 bestelling geplaatst. Tip: bestel een maand van tevoren

Slechte service!!!

Mijn bestelling op 2 januari geplaatst en nog steeds niet ontvangen, zowel telefonisch & via mail word ik nergens verder geholpen! Koop hier zeker niets!!

Zoals verwacht

Gemakkelijk bestellen en betaling Levering zoals afgesproken en goed op te volgen.

Aangename samenwerking

Toen ik geen verzendbevestiging ontving ivm mijn bestelling stuurde ik een mail. Ik werd snel, vriendelijk en beleefd geantwoord dat ze het nodige zouden doen. Ondertussen werd mijn bestelling echter net geleverd. Eind goed, al goed. Ik ben een tevreden klant.

Uitstekende service !

Mooi aanbod, scherpe prijzen

Uitstekende service !

Mooi aanbod, scherpe prijzen

Ontevreden

Heel lange leveringstijd

Ontevreden

Heel lange leveringstijd

Snel en altijd perfect verzorgd

Problemen worden opgelost

veel te trage levering

Ik plaatste een bestelling op 22 oktober en heb nu, 4 november nog steeds niets gehoord van mijn levering. Er is ook nergens op de website een link te zien, waarin je uw staat van bestelling kunt opvolgen. Na mail met de dienst zelf, krijg ik volgend antwoord : We vragen u nog enkele dagen te wachten. Uw zending zal elk moment afgeleverd worden. Heeft u nog vragen, laat het ons weten. Fijne dag.

snel ontvangen

Zeer tevreden over de service

Mijn ervaring is zeer positief, bestelling wordt correct en secuur afgehandeld,levering ook zeer ok

Geweldigg geweldig geweldig

Heb een bestelling geplaatst en binnen 2 dagen al in huis, 👍🏼👍🏼👍🏼

top winkel!!

Vandaag bestellen, na 3 a4 werkdagen in België. Beter kan niet en...… een hééél pak goedkoper. Wat wil je nog meer ?

Correct en snel

Goede producten en snel geleverd

Goed, Mn kat krabt niet meer 😎

Goed...

Verloopt wat moeizaam

Bestelling geplaatst op 2 sept, ontvangen op .... 11 sept. Ik ben gewoon om via Bol.com en ZooPlus te bestellen en daarom misschien wat verwend 😜 maar Coolblue en Makro leveren ook via BPost en zij slagen er ook telkens in om binnen de 24 à 48 uur te leveren. Soms vraag ik zelfs om niet ‘s anderendaags te leveren als ik ga inkopen. En zij leveren gratis. Uiteindelijk is alles goed gekomen en had ik de levering niet dringend nodig. Ik bestel meestal niet op het laatste moment. Ik zal U misschien niet aanbevelen maar sluit niet uit om terug te bestellen.

Mijlstraat 35

5281 LJ Boxtel

Over Pharmacy4pets.nl

Pharmacy4pets is dé online apotheek waar u terecht kunt voor diergeneesmiddelen, verzorgingsproducten en dieetvoeding voor uw huisdier. U wilt natuurlijk het beste voor uw huisdier en wij willen u hier graag bij helpen!