Pluspunten
Alles geheel naar wens uitgevoerd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Klantvriendelijke website. Prima prijs/kwaliteit verhouding. fijne communicatie
Beste heer Verlinden, Bedankt voor uw beoordeling. We zouden graag met u in contact treden en hebben u daarom een e-mail gestuurd. We hopen snel van u te horen. Met vriendelijke groet, Stefanie Team Pharmacy4pets
Pluspunten
Eerste ervaring met dit bedrijf. Prima afstemming, informatie en snelle afhandeling. Prettige ervaring geweest.
Verbeterpunten----
Pluspunten
Goede, snelle , communicatie conform site. Prima feedback.
Beste heer Hipp, Bedankt voor uw review. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze site en onze communicatie. We vinden het jammer om te horen dat u ontevreden bent over de service van DHL en zullen dit intern doorgeven. Helaas is DHL een ander bedrijf dan wij en kunnen wij geen invloed uitoefenen op hun werkwijze. Echter kunnen we zeker melding maken van uw ontevredenheid. Zouden we u mogen vragen uw review aan te passen? We zullen u hiervoor een verzoek toesturen. We bedanken u voor uw medewerking. Mocht u nog vragen hebben dan horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Stefanie Team Pharmacy4pets
Pluspunten
Dik tevreden
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Bij recept plichtige medicatie doen ze een check.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle en duidelijk site/levering met extraatje voor de hond of kat,dat ze wel graag laten smaken
Verbeterpunten-------
Pluspunten
Communicatie
VerbeterpuntenVerzanding
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden.
Pluspunten
Prima product, supersnelle levering!
goede middag ik heb meloxidyl besteld, betaald maar niet ontvangen. Ik had daar een recept voor nodig. Kan ik aub de bestelling ontvangen omdat ik het hele bedrag betaald heb
Mijlstraat 35
5281 LJ Boxtel
Pharmacy4pets is dé online apotheek waar u terecht kunt voor diergeneesmiddelen, verzorgingsproducten en dieetvoeding voor uw huisdier. U wilt natuurlijk het beste voor uw huisdier en wij willen u hier graag bij helpen!