Pluspunten
Snelle levertijd, geen onnodig/overbodig verpakkingsmateriaal, perfecte levering PostNL.
Pluspunten
Snelle levering en goede service. Zeer goed bedrijf.
Pluspunten
Nog maar 1 bestelling totnutoe tevreden !
VerbeterpuntenDoordat het om een nogal hoog bedrag ging heb ik aangetekend laten verzenden: misschien vanaf een bepaald hoog bedrag tegen gewoon tarief aangetekend laten verzenden?
Pluspunten
Snelle keurige levering en je word goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
de prijs
Pluspunten
goede prijs/kwaliteit - snelle levering - duidelijke communicatie - voldoende aantal aanwezig anders wordt het vermeld -duidelijke/overzichtelijke site
Verbeterpuntenneen - doe zo voort -dankuwel
verzending kan sneller
Pluspunten
Snelle levering en lage prijzen
Pluspunten
Product wat ik nodig heb is verder alleen bij de dierenarts beschikbaar, dus heel fijn dat hun dit verkopen tegen een veel voordeliger prijs.
VerbeterpuntenTot nu toe geen.
Pluspunten
Alles prima
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Veel in assortiment,goedkoper dan de da,perfecte en snelle levering!
Pluspunten
Prima levering en volgens afspraak TOP.
Mijlstraat 35
5281 LJ Boxtel
Pharmacy4pets is dé online apotheek waar u terecht kunt voor diergeneesmiddelen, verzorgingsproducten en dieetvoeding voor uw huisdier. U wilt natuurlijk het beste voor uw huisdier en wij willen u hier graag bij helpen!