Pluspunten
alles verloopt snel en perfect,bedankt
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Gemakkelijk te bestellen, en veel goedkoper als bij de dierenarts
VerbeterpuntenHad een recept voor een half jaar, je kan maar voor 3 maanden bestellen. Op de tweede bestelling kon je niet aangeven dat jullie een recept voor een half jaar hadden. En dat wij dus nog 3 maanden tegoed hadden. De bestelling werd eerst geweigerd omdat er geen recept was. Na telefonisch contact was het wel in orde.
belachelijk dat als ik medicijnen in het weekend bestel pas op donderdag krijg.
Pluspunten
als je meerdere stuks van hetzelfde besteld krijg je korting en dat is altijd lekker meegenomen een klein extra'atje bij je bestelling
Verbeterpuntenmensen in hun account kunnen aangeven of ze een hond(en) of kat(ten) hebben, dat als ze iets bestellen jullie kunnen zien welk extra'atje mee kan sturen iets voor de hond of kat
Pluspunten
Zeer snelle levering en goed contact
Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw feedback. Helaas kunnen wij op dit moment niet zien of u klant bij ons bent en wie u bent. Wij horen graag van u waarom u deze score aan ons gegeven heeft zodat wij ons kunnen blijven verbeteren. Graag horen wij van u via [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Pharmacy4pets
Pluspunten
Super snelle levering
Pluspunten
VerbeterpuntenIets vlugger leveren. Na 20 dagen bestelling nog altijd niet ontvangen. Is wel betaald!
Beste Mevrouw Claudia, Hartelijk dank voor uw bericht. We hebben uw feedback intern opgenomen en doorgezet naar onze vervoerder. We hopen u weer in onze webshop te kunnen begroeten, Met vriendelijke groet, Team Pharmacy4pets
Als je spec.medicijjnen. bestelt dan geen whiskas snack toevoegen omdat kat in combi met de medicijnen niet mag..
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Niets dan lof
VerbeterpuntenGeen idee
Mijlstraat 35
5281 LJ Boxtel
Pharmacy4pets is dé online apotheek waar u terecht kunt voor diergeneesmiddelen, verzorgingsproducten en dieetvoeding voor uw huisdier. U wilt natuurlijk het beste voor uw huisdier en wij willen u hier graag bij helpen!