Pluspunten
zeer snelle en adequate verwerking van de bestelling.
Pluspunten
betrouwbaar,kwaliteit,snelle levertijd.
Pluspunten
Alles in huis..
VerbeterpuntenLangere levertijd
Beste Heer/Mevrouw, Hartelijk dank voor uw feedback! We betreuren dat u lang op uw pakket heeft moeten wachten. Binnen Nederland verzenden wij onze pakketten met Post-NL. In alle overige landen verzorgt DHL het transport. Woont u buiten Nederland dan staat op de webshop aangegeven dat de verzending 3 tot 15 werkdagen kan duren. We zullen proberen de levertijden korten te maken in overleg met onze vervoerder. We hopen u snel weer te zien in onze webshop! Met vriendelijke groet, Pharmacy4pets
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Niets op aan te merken,goede service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Eerste bestelling bij dit bedrijf - vlot verlopen - tevreden.
Pluspunten
Heel snel antwoord op mail gekregen betreft een vraag
VerbeterpuntenKortere levertijd
Pluspunten
Heel betrouwbaar 100%
VerbeterpuntenGeen
Mijlstraat 35
5281 LJ Boxtel
Pharmacy4pets is dé online apotheek waar u terecht kunt voor diergeneesmiddelen, verzorgingsproducten en dieetvoeding voor uw huisdier. U wilt natuurlijk het beste voor uw huisdier en wij willen u hier graag bij helpen!