we zijn super tevreden

We zijn super tevreden over de snelle service die we van jullie hebben gekregen dank u wel.Komt zeker nog volgende bestelling mvg Jozien

fantastisch

Geweldig snel en accuraat en nog goedkoop ook!

super en meedenkend

een foutje in recept maar gelijk een reactie na verandering volgende dag in huis

Bestelling werd heel vlot en correct uitgevoerd.

Ideaal

Snel geleverd en voor een fatsoenlijke prijs!

snel bezorging

snel bezorging

Tevreden

Mijn eerste bestelling tot volle tevredenheid

Zeer snelle verzending!

Bestellen en snel geleverd.

Goede service, nu zelfs zonder opsturen van recept

Communicatie is goed, snelheid kan beter

Hi Snelle reactie op emails. Qua levering zijn we uiteraard verwend qua 24 uurs service bij veel bedrijven. Echter 1 week levertijd is tegenwoordig voor je gevoel best lang.

Prima, snelle levering.

Is goed

Uitstekende apotheek

De medewerkers denken echt met je mee en helpen je om de juiste informatie te verkrijgen. Verzending is uiterst snel en vakkundig

Snel en goede prijs

Efficient

Ontevreden

Doen wel hun best maar als je iets bestelt wat op is hoor je niets, en als je dan belt om navraag te doen moet je betalen. Vind dat echt niet van deze tijd

vlotte en correcte levering

correcte en vlotte levering

Nu 2x wat besteld en beide keren supersnelle levering en uitstekende prijzen.

Onlangs Harisson Pellets besteld

Volgens de website gewoon op voorraad waar de meeste winkels aangeven dat het niet voorradig zou zijn. Tot onze verbazing krijgen wij een email dat ook Phamacy4Pets het ook niet op voorraad zou hebben, dat wil zeggen dat de website niet up-to-date is of misleidend is dat de klanten langer zouden moeten wachten door nalatigheid van de webshop wij als klant zijn we wel ons geld al kwijt. Bij deze doen wij een herroeping van het door ons betaalde bedrag zodat wij de gelegenheid hebben het elders kunnen bestellen.

Te lange levering

Isogel besteld op donderdag avond, was hoognodig ivm diarree bij hond. Verwacht dat deze de volgende dag of op zijn minst zaterdag nog binnen kwam.. Nee helaas kwam het pakketje pas Dinsdag.. Veel te laat en niet meer nodig, beetje boos en teleurgesteld was ik wel..

Snelle levering en goedkopere prijs dan andere websites

Prima assortiment, duidelijke informatie en snelle levering.

Met 2 ervaringen/bestellingen een goede indruk gekregen: assortiment is goed, de informatie over de producten klopt en is duidelijk en de levering is ronduit snel. Ook belangrijk: de houdbaarheid van de producten (Tenminste Houdbaar Tot - THT) is ook prima.

Super bedrijf

Het voer dat ze verkopen is van uitstekende kwaliteit. Indien iets niet voorradig is, belt men daarover. Snelle levering van de bestelling.

Prima shop

Ik bestel hier regelmatig voor mijn hondjes. Snel en degelijk verpakt verzonden. Echt een aanrader. Ook voor algemeen advies.

Mijlstraat 35

5281 LJ Boxtel

Over Pharmacy4pets.nl

Pharmacy4pets is dé online apotheek waar u terecht kunt voor diergeneesmiddelen, verzorgingsproducten en dieetvoeding voor uw huisdier. U wilt natuurlijk het beste voor uw huisdier en wij willen u hier graag bij helpen!