Prima op tijd bezorgd en een betere prijs dan bij de dierenarts

Snelle afhandeling recept levering

Wij moesten medicijnen hebben voor onze kat die de dierenarts volgens zijn zeggen niet snel kon leveren, omdat op dit moment humane medicijnen voorrang hebben... Bij het bestellen het ondertekende recept van de dierenarts opgestuurd en de medicijnen waren binnen een dag verstuurd. Uitstekende en snelle service.

Snel en probleemloos bezorgd.

Snelle verzending.

Makkelijk besteld en vlotte levering

Makkelijk besteld en vlotte levering

Betrouwbare onlineshop voor dieren producten

Al een aantal jaar kopen wij iso gel voor onze hond bij Pharmacy4pets. De ontlasting is hierdoor perfect. De gouden tip van onze dierenarts. Scheelt de ritten meerdere keren per jaar naar de dierenarts voor het legen van de annaalklieren. Het is fijn dat ze betrouwbaar zijn, goed bereikbaar bij vragen, is er iets mis dan lossen ze het op. Plus ze zijn scherp qua prijs. Dank namens onze viervoeter Yara

Erg lange levertijd

Ik zat met smart te wachten op medicijnen voor mijn hondje. Het duurde lang (2 dagen) voordat de bestelling verzonden werd. In totaal heeft het 8 dagen geduurd, voordat ik de medicijnen in huis had.... Het heeft de toestand van mijn hondje verergert en daar baal ik enorm van!!

Heel fijn om het op tijd in huis te hebben

Goede service !

Overzchtelijk bestellen en snel geleverd

Snelle levering en goede prijs

Ik kijk altijd voor de beste prijs als ik vlooien/teken/ontworming nodig voor de katten en hond. Pharmacy4pets is goedkoop en leveren snel.

Ik werd gehoord en probleen opgelost

Bestelling zat vast bij DHL en had deze echt nodig, kreeg een nieuw pakket toegestuurd. Heel erg bedankt

Ontevreden

In mijn opinie, zijn mijn ontevredenheden tav een bestelling, niet naar behoren afgehandeld. Rimadyl tabletten. zie recept. De "fout" lag bij mij, terwijl het niet om een fout ging, maar om een vergissing. U bleef een kort door de bocht discussie houden, zonder op mijn herstel voorstel in te gaan. Voor u ging het om het gelijk, voor mij ging het erom, hoe lossen we dit naar tevredenheid op. Het grootste slachtoffer van deze situatie is mijn oude hond, die in zijn laatste fase is en niet zonder de 125mg per dag kan. Hoe diervriendelijk....... Mw. S. Keizer

Helaas te beperkt voor Nederlanders wonende in het buitenland.

De 1e keer krijgen wij wel de medicijnen op een niet Nederlands doorlopend recept van de dierenarts uit Curacao, we waren helemaal blij Balou onze hond mag nog even blijven leven zonder pijn. Helaas de 2e keer werd het recept afgekocht. We hopen nog steeds op een uitzonderingsregeling. MvG, Hans Snijders

Snelle levering en duidelijkheid over de levering

Prima prijs/kwaliteit - snelle levering

Niet de voordeligste maar zeker niet de duurste. Overzichtelijke/gebruikersvriendelijke webshop. Snelle correcte levering. Pakket met zorg verpakt.

Probleemloos

Erg gemakkelijk om herbestellingen te plaatsen. Jammer dat er geen keuze is voor bezorging via PostNL. Bij ons levert DHL zeer matig.

Levering

Geachte heer & Mevrouw alles is in prima verlopen. Het zou overal zo vloot moeten zijn. Maar dat kon allen bij een perfecte firma gaan. En de bestelling was op 4dagen bij ons. Daar mogen jullie fier op zijn. Doe zo voort

de kwaal was na6 dagen van 3 keer druppelen stukken minder

goede betaalbare producten en snel geleverd.

Bij onze 2e bestelling lukte de betaling via creditcard. Vorige keer ging dit mis, toen is er een andere oplossing gevonden. klantvriendelijke reactie !!

Scherpe prijs en snelle levering

Goedkoopste die ik kon vinden. Snel geleverd.

Goede prijs en snelle levering.

Er wordt snel geleverd en de prijs is prima.

Correcte prijs

Heb twee items besteld voor onze Duitse herdershond Chaka. de prijs was correct en de levertijd idem dito. Alles was ook goed verpakt.

Goedkoper dan bij de dierenarts en super snel geleverd.

Goed en snel

Duidelijke site en snelle levering

geweldig

goed product voor een goede prijs en snel geleverd

keurig geleverd binnen de voorspelde termijn en netjes ingepakt

via internet gevonden en goede prijs kwaliteit

Mijlstraat 35

5281 LJ Boxtel

Over Pharmacy4pets.nl

Pharmacy4pets is dé online apotheek waar u terecht kunt voor diergeneesmiddelen, verzorgingsproducten en dieetvoeding voor uw huisdier. U wilt natuurlijk het beste voor uw huisdier en wij willen u hier graag bij helpen!