Alles top

Ik heb mijn bestelling netjes ontvangen. De producten waren goed ingepakt.

Goede en snelle service

Prima winkel

Netjes op tijd verstuurd

Goede communicatie

Ben prettig geholpen.medicijn wat er niet was goede vervanger gekregen Snelle levering

Prima site.

Duidelijk en super snel verpakt en verzonden. Gewoon zoals het hoort.

Levering conform afspraak en mooie prijzen

Ik heb meerdere malen herhaal aankopen gedaan en alles is altijd netjes geleverd conform aangegeven levertijd. De prijs voor het product is vele malen beter dan bij andere leveranciers of dierenarts.

Mijn ervaring is goed

Bestellen en snel ontvangen. Prijs kwaliteit is goed,

Goede website, snelle levering

Duidelijke website, snelle levering

Prijs en snelle levering

De producten die ik zoek was hebben een goede prijs en ik moest niet lang wachten om ze thuis te hebben.

Makkelijk en redelijk goedkoop

Geen verkeerde ervaring met dit bedrijf. Precies wat je (ik) ervan verwacht.

Prettig

Deed een bestelling incl verzendkosten maar was iets vergeten. Dus nog een bestelling geplaatst incl verzendkosten. 1 mailtje was voldoende om mijn verzendkosten terug te krijgen. Hartelijk bedankt hiervoor. Verder duidelijke website, snelle levering.

geweldig!

Vriendelijke behandeling aan de telefoon. Men denkt met de klant goed mee. En duidelijke uitleg van manier van bestellen (met of zonder recept). En als het niet lukt het recept bij bestellen op de website toe te voegen, denkt men mee over andere manieren en komt alles in orde. Zeer geruststellend, omdat de klant toch al bezorgd is over de gezondheid van zijn huisdier. Hartelijk dank hiervoor!

Snelle levering en behulpzame klantenservice

Op een vraag over het te bestellen product werd direct persoonlijk geantwoord. Er werd in mijn voordeel meegedacht over zo voordelig mogelijk bestellen. Uitstekend geholpen.

Zeer vlotte levering

De insuline die ik voor mijn kat bestel, is vlot geleverd. De verpakking is goed gekoeld door de bevroren koelelementen, ingepakt in plastic en piepschuim, zodat het pakket nog koel aanvoelde toen ik het open maakte en de insuline in de koelkast kon opbergen.

Perfect!

Uitstekende produkten

Redelijk snelle levering van de bestelling

Netjes verpakt, niet te veel afval

Goede voorlichting op mijn vragen Snelle levering

Slechte ervaring door dat pakket met PostNL post ging.

PostNL post, in tegenstelling tot PostNL pakket en DHL is helaas geen betrouwbare verzendmethode. Voor medicatie die geadviseerd wordt door de dierenarts en niet op voorraad geeft dit een stressvolle situatie. Als PostNL post nog hetzelfde bedrijf was als het 15 jaar geleden was, dan was dit geen probleem geweest. Verbeter optie zou zijn dat je kan kiezen wat de verzendmethode is. Ik had graag extra betaald voor niet met PostNL post te ontvangen.

Hier medicatie voor huisdier verkrijgbaar die de dierenarts niet kan leveren !!

Mijn hond heeft pexion 100mg nodig, deze kan de dierenarts niet verstrekken, super dat het hier verkrijgbaar is!!

Altijd prompte en probleemloze levering.

Perfecte

Super snelle levering

Super snelle levering

Ik vind de service heel goed!! Alleen kunnen jullie aan dat overbodig papier iets doen ik bestel 60 pillen dit word in 3 doosjes verdeeld terwijl het makkelijk in 1 doosje past. Vervolgens word het in een mega grote doos gestopt opgevuld met papier. Doe de stipjes in een envelop doe ze op de post dat scheelt een hoop weggooien en de bezorg kosten kunnen weer omlaag, want helaas dat jullie dit ook weer hebben verhoogd.

Snelle levering en goed geprijsd

Veel keuze en netjes geprijsd . Snel geleverd

Zeer lange bezorgtijd

De bestelling laat lang op zich wachten.

Bedankt

Mijlstraat 35

5281 LJ Boxtel

Over Pharmacy4pets.nl

Pharmacy4pets is dé online apotheek waar u terecht kunt voor diergeneesmiddelen, verzorgingsproducten en dieetvoeding voor uw huisdier. U wilt natuurlijk het beste voor uw huisdier en wij willen u hier graag bij helpen!