Onderdelen voor spoelbak

vlotte levering

vlotte levering.

Enorm behulpzaam en meedenkend bedrijf.

Nadat het toilet bleef doorlopen, en gezien de verouderde onderdelen, zelf geen passende vervangende onderdelen kunnen vinden. Middels de mail foto's van het verouderde materiaal gestuurd met het verzoek of zij wisten welke onderdelen passend waren voor mijn situatie. Snelle en fijne respons met een link naar de juiste set. Bestelling was snel binnen en bleek feilloos te passen. Resumé; al met al een dikke aanrader!

Past perfect

Goede en snelle levering

Optijd levering en grote assortiment.

Het product werd supersnel geleverd en was van prima kwaliteit en goed van prijs!

Product op voorraad, snelle levering en goede prijs!

Zie onderwerp.

Klasse!!

Prima service. Onderdeel dat nergens meer te vinden was, heel internet afgezocht, was bij hen leverbaar. Zelfs nog na 10 talle jaren. Dat heet nog eens after sales!!

Snelle service, goede kwaliteit en normale prijzen.

Makkelijk te bestellen ondanks dat het merk Gustavsberg niet bekend is in Nederland. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en wordt snel geleverd.

Product kwam snel. Paste precies

Keurige aflevering van bestelling.

Netjes bericht ontvangen dat het bestelde Product niet op voorraad was. Slechts een paar dagen later het product ontvangen

Snel en eenvoudig

Ga zo door

prima!

Juiste product, snelle levering!

Goede materiaal voor een redelijke prijs.

Duidelijke gegevens op de website, dus bestellen is geen punt. Snel geleverd. Goed verpakt verzonden.

Goede snelle levering, Goede service!

Snelle levering, perfecte service!

Had een thermostaat besteld. Super snel geleverd, stevig verpakt, en met heldere instructies.

goed product en snelle levering

Ik zocht voor mijn keramische wasbak passende afvoerpluggen. Van die afvoerpluggen voor de gootsteen, met zo'n zeefje erop. Dit was de enige website waarop ze te vinden waren. Top. Besteld en de volgende dag geleverd.

Vriendelijk geholpen

Mijn vragen werden snel en correct beantwoord.

Topg

Duidelijk en perfect

Vlotte verzending, ook van de oudere producten

excellent

Article introuvable en France. Envoi très rapide et emballage soigné. Parfait !

Fijn

Nette service Snel geleverd

Fantastische website met onderdelen en snelle levering

Precies het onderdeel wat ik zocht voor de douchewand. Besteld en was volgende dag binnen. Zeker aanrader!

Had niet gedacht de juiste rubber voor de douchegoot te vinden.. super.. snelle levering

Zoals het hoort

Fijn dat ze hetgeen in assortiment hadden wat ik zocht. En dat is gewoon goed geleverd. Prima dus.