Snelle levering,en blij met levering van het juiste product

Goed en snel

Goed en snel.

Helaas lang moeten wachten...

Bestelling gedaan, nog voor de datum van de verhuizing. Bestelling bevestigd en zou binnen 2 dagen bezorgd worden. Twee weken later niets gehoord en ook niets ontvangen. Na een belletje kreeg ik te horen dat vanwege de verhuizing er geen tijd was om pakketjes te versturen en dat ze daar niets aan konden doen. Erg jammer, wees dan duidelijk en/of stuur nog een mail achteraan. Hopelijk volgende keer wel weer normaal en kijkt dit eenmalig geweest te zijn.

Niet best

Betaald voor aan huisbezorging. € 7,95 (bezorgkosten. Krijg mail van bezorger [ tussen 14.30 en 16.30 u). Krijg je om 16.00 uur bericht gaat niet lukken kunt het pakket zelf afhalen 20 km verder. Reactie van afzender na telefonisch contact niet prettig. Heb het pakket niet opgehaald.

Zeer vlotte en correcte afhandeling.

Snelle reactie op de bestelling en de eerstvolgende werkdag bezorgd. Ook de verzendkosten zijn zeer redelijk.

Verkeerde kop in verpakking

Graag een retour formulier AUB Omruilen is ook goed graag een 26 mm

Goeie ervqring

Liet binnenwerk past niet.

Het binnenwerk past in de kraan, maar de knop past niet . Daarom een 5 omdat het voor de helft past. Mvrg.richard.

Perfecte levering, fijne webshop

Zeer tevreden over het bestelproces, het produkt, en de levering

Heel goed product

Volgende bestelling gedaan: Thebalux spiegelkast scharnier deel los Mirro 298707880015. De geleverde scharnieren zijn exact zoals vermeld op de website, passen perfect om een gebroken exemplaar te vervangen, heb er 2 besteld, zodat ik nu ook nog 1 reserve heb. Dank voor de perfecte levering zoals gepland door Post NL. Groetjes, Eric

Geen opmerkingen .Alles 100%.

Heel vlot Alleen jammer dat postnl slordig met jullie spullen omgaat , er zat een gat in het pakketje ,gelukkig was de inhoud nog heel Groet Ben

Het juiste artikel op tijd afgeleverd

Goede documentatie via de site

Snelle afhandeling

chroom sok lekt

chroom sok gekocht, maar de rubber lekt. De flexibele chroom buis werkt prima!

goede prijs en snel geleverd

Goede voorrad, scherpe prijs en snel geleverd.

Goede kwaliteit materialen

Ik heb verschillende onderdelen voor mijn douche besteld. Materialen zijn allemaal goed dat is fijn! Levering was ook prima optijd. Ik heb het zelf gemonteerd, dus het was fijn als er een handleiding of beschrijving bij zat.

Snelle levering, prima verzending

Prima bedrijf

Ondanks dat levering bijna week later kwam dan afgesproken

Helaas kwam de levering bijna een week later dan afgesproken. Ik kreeg wel de indruk dat kwam door problemen bij PostNL. Vragen hierover werden goed opgepakt en beantwoord. Daarom toch het cijfer 8.

Prima snel geleverd zoals beloofd.

Duidelijk site, snelle verzending, goede communcatie

Duidelijk site met goede prijzen, sneller verzending en dus perfect voor onderdelen. Heel fijn!

Mijn ervaring is goed Het onderdeel is correct geleverd

Binnen 1 dag alles afgehandeld

Snelle bezorging en goed product