Snelle levering van niet meer zo gemakkelijk verkrijgbare onderdelen

Snelle levering van niet meer zo gemakkelijk verkrijgbare Zucchetti kraan onderdelen. Ook op mijn email werd snel gereageerd.

Verademing

Na mijn aankoop bij de Sanitairwinkel.nl die niet hielp, lieten zij mij met mijn lekkage zitten. Welbie heeft wel de kennis en klantvriendelijkheid om mijn probleem op te lossen: goede informatie en technische ondersteuning, TOP

Uitstekend!

Diverse keren wat besteld bij Welbie sanitair. Van een klein onderdeel tot het wat duurdere materiaal. Eigenlijk altijd goed passend en goed functionerend. Ook de dame aan de telefoon zeer behulpzaam. Een fijn en prettig bedrijf is mijn ervaring!

Top heel blij mee!

Even letten op de juiste maat.

Draaisysteem glazen deur

Prima spullen en snelle levering

Snelle levering, goed product.

Lekkage afvoer gootsteen. In geen enkele bouwmarkt de juiste rubberen ring te vinden. Via internet ondekt dat Welbie ringmaten voor oud sanitair e.d. verkoopt. Een dag na de bestelling product ontvangen en was de lekkage verholpen.

Snel en voor/ goede prijs

Volgende dag geleverd, goed product, past perfect, voordelig

Helaas was het niet de juiste model

Uitstekende ondersteuning

Mijn douchekraan was kapot gegaan en ik kon niet het juiste type kraan vinden om de juiste onderdelen te bestellen. De medewerkers van Welbie hebben het juiste type weten te achterhalen. De persoonlijke en snelle terugkoppeling is fantastisch. Ontzettend bedankt. Inmiddels kunnen we weer douchen.

Prima dienstverlening

Prima dienstverlening en goed product.

Prima en snel

Makkelijk te bestellen en snel geleverd!

gewoon uitstekend

gebeld over voorraad , besteld en binnen paar dagen geleverd

Goede website, juiste product snel geleverd

Snelle juiste levering

Snelle juiste levering

korfplug

Blij dat ik deze korfplug gevonden heb. Past prima en de kwaliteit is goed.

Great seller. I recommend it

Great experience! Quick delivery. Satisfied buyer!!

Twijfel nog

Eerst 1 Xenz waterkapje besteld om te kijken of het de goede maat was voor mijn wat oudere bad, kwam 3 dagen te laat, maar het paste! Dus nog 4 besteld, Kreeg al snel een keurige mail dat de kapjes pas week 24 weer beschikbaar waren. Ik kon kiezen om te wachten of ze zouden mijn geld weer retourneren, ik heb voor het eerste gekozen Nu maar hopen dat ze dan ook geleverd worden ( geen reactie meer op gehad).

Snel en goed

Het juiste artikel supersnel in huis.

Snelle complete levering

Positief

Keurige levering, goede spullen, magere handleiding

De titel zegt het al zo’n beetje. Ik moest wel even schrikken van de inhoud van het pakket. Het was heel compleet, sommige delen hoefde ik ook niet te gebruiken, de handleiding was heel erg summier. Het is me uiteindelijk allemaal gelukt, maar het was een uitdaging.

Snel en goed

Onderdelen besteld voor een inbouwreservoir. De produkten voldeden aan de beschrijving, waren snel binnen en de storing was snel verholpen.

Snel aan geleverd

Het paste perfect

bestelling voldeed en werd zeer snel geleverd

bestelling voldeed en werd zeer snel geleverd.

Je krijgt niet wat je bestelt

Op de site een sigon bestelt waarbij stond dat het oude model niet verkrijgbaar was en er een nieuw model gestuurd zou worden. Geen probleem leek mij. Toen ik het nieuwe model ontving bleek deze hele andere afmetingen te hebben dan het oude model. Ik heb hierover gemaild maar werd gewezen op de zin dat het zou gaan om een nieuw model. Op mijn reactie werd niet gereageerd. Dus 13 euro betaald aan verzendkosten en heb helemaal niets. Bijzonder slechte service!

Passen uitstekend.

Industrieweg 11