Topservice

Snelle. Levering, goede materialen

Snelle levering.

Snelle levering.

topservice.. alles op rolletjes verlopen

Vandaag besteld.. morgen in huis. En ook echt zo! Mooie prijs / snel geleverd.

Zeer prettige klantenservice

Gebeld voor onderdeel. Klantenservice heeft uitgebreid mee gezocht om er zeker van te zijn dat ik het goede onderdeel bestelde, terwijl onderdeel nog geen € 3,00 kostte. Levering door Post-NL duurde wel lang.

Prima, snelle snelle levering

Prima , prijs en snelle levering

zeer goede ervaring

het onderdeel wat ik nodig had was bij Welbie leverbaar, was op voorraad en was binnen drie dagen geleverd. Prima service!!

Goede winkel met ervaren personeel

Winkel met een groot assortiment. Personeel doet echt moeite om je te helpen. Denken ook mee over montage etc. Juiste onderdelen in de vorm van kranen en andere te vervangen onderdelen. Top !

Niets op aan te merken, prim Servië en schappelijke prijs

Ik heb een onderdeel voor de wasbak besteld. Kwam snel en was precies zoals omschreven. Goede en heldere communicatie.

goed, meedenken en prima aflevering.

een perfecte actie op vragen.

De bestelling werd geleverd volgens afspraak. Het product was precies zoals op de foto. De beschrijving duidelijk.

Was al een tijdje een bodemventiel aan het zoeken. Aangezien ik het type niet wist een mail met foto gestuurd. Zeer snel antwoord. Meteen besteld bij hun. Snel geleverd. Maar het belangrijkste hij past.

Tot nu toe: slecht.

Op de eerst vermelde afleverdatum werd niet geleverd maar de datum werd opgeschoven. Toen er daarna geleverd werd, was de verpakking en inhoud stuk. UPS heeft de levering direct weer mee terug genomen en tot nu toe heb ik nog niet gehoord, wanneer er nu wel geleverd wordt.

Precies de lekstrips die ik nodig had

Correcte en snelle levering van precies de Sealskin lekstrips die ik nodig had. Elders de nieuwe universele Sealskin lekstrips gehad maar dat is veel harder en stugger materiaal waardoor de deur moeilijk dichtgaat. Klein minpuntje is dat de strips niet apart verpakt zijn maar los in de verpakkingsdoos zitten.

Prima, snelle verzending en de volgende dag in huis

Prima. De volgende dag al geleverd

Goed geregeld!

De ene dag om 14:43 uur besteld, de ochtend van de volgende dag al in huis om geïnstalleerd te worden. kan niet beter.

Artikel besteld en een dagloner geleverd.

Snelle en correcte levering

Kwaliteit goed, prijs te hoog, schroeven ontbreken

De waarde van de plastic onderdelen zou niet boven de €10 mogen komen, maar is nu ruim het drievoudige door monopoliepositie van aanbieder. Tevens hadden er, zeker voor dat geld, wel een paar bijpassende metal schroeven van af gekund.

Snelle en correcte levering

Een snelle levering van een onderdeel wat iets lastiger te vinden is. We zijn er blij mee.

Volgens afspraak

Nazorg is goed. Garantie is ook goed

past precies

was even zoeken er zijn zoveel verschillende maten 2.2of 2.6 het luistert heel nauw met al die verschillende koppelingen tegenwoordig

Prima! Goed op de hoogte gehouden

Moeilijk verkrijgbaar artikel (afdekdoppen) hier wel leverbaar. Artikel was niet direct in de juiste kleur op voorraad, maar daarvan werd ik direct op de hoogte gesteld inclusief een optie ‘ annuleren’. Drie weken later (inclusief jaarwisseling) keurig geleverd.

Snelle levering van origineel Sealskin onderdeel

Afhalen bij ophaalpunt wat erg makkelijk is omdat je niet thuis hoeft te zijn. De opgestuurde originele Sealskin lek strip paste precies nadat een eerder elders gekochte "universele" strip wel paste maar door de te lange stugge "slippen" aan de onderkant de douche deur niet meer dicht kon. Ook fijn zijn de Sealskin eindstukken die erbij geleverd worden. Complimenten !

Snel

Snel en degelijk

Uitstekende service!

Zending was helaas niet compleet. Na meteen aanschrijven hierover (per email) werd er direct werk van gemaakt om ontbrekende onderdeel z.s.m. toe te zenden. Klinkt als vanzelfsprekend natuurlijk maar evengoed een Chapeau! hiervoor.

Industrieweg 11

6562 AP Groesbeek