No-nonsense vlotte en vakkundige service, vakkundig afgewerkt blad tot in de details, alles voor een keurige prijs.
Pluspunten
Netjes geleverd, volgens afspraak en behulpzame monteur
Pluspunten
aandacht en meedenken met de klant, en een oplossing bedenken als het een moeilijke plaatsing blad wordt. zeer klantvriendelijk
Verbeterpuntenga zo door ,met mond op mond reclame kom je er wel,er is geen betere reclame voor je bedrijf.
Pluspunten
Zeer goed en vriendelijk geholpen zowel bij aankoop als montage!
Pluspunten
Mooie kwaliteit.aardige proffesionel man die in kwam meten en advies gaf.
VerbeterpuntenPlaatser, had geen voldoende gereedschap bij zich en door het in en uit plaatsen gezien het blad te groot was ingemeten raakte de keuken stuc muur beschadigd. hier werd niet excuses voor uitgesproken.( al met al kwam hij on ervaren over)
Helaas had u het werkblad besteld zonder montage, de Chauffeur mocht het blad eigenlijk niet op de kasten leggen. Daarom had de chauffeur ook geen gereedschap bij zich. Bij een werkblad zonder plinten of tegels boven het blad moet je de grenzen van de tolerantie opzoeken, je wilt immers ook geen grote kitnaden.
Pluspunten
Moeilijke opdracht perfect uitgevoerd
Pluspunten
Top bedrijf met vakkundig personeel. Goed advies en snelle levering.
Pluspunten
Wij hebben een keukenblad besteld bij granietshop. De communicatie is erg goed: leggen helder uit wat het traject is en houden je goed op de hoogte van je bestelling. Daarnaast reageren ze ook snel op vragen via mail. Het blad is perfect ingemeten en paste exact. Wij hebben ons werkblad laten monteren, de monteur had veel oog voor detail en werkte heel precies. Daarnaast ook erg vriendelijke mensen.
Pluspunten
Supersnel met leveren.
VerbeterpuntenWebsite mag overzichtelijker met betere foto's. Als je zelf opmeet is een standaard tekening als voorbeeld wel handig.
Pluspunten
Duidelijke website, maar ook goed advies in de winkel.
VerbeterpuntenFotos op website zien er niet altijd even duidelijk uit.
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over alle aspecten. Ik heb mijn blad nu pas een maand dus ik kan nog niets zeggen over de kwaliteit op lange termijn, maar tot nu toe ben ik alleen maar tevreden!
Pluspunten
De mensen van Granietshop weten waar ze over praten als het over graniet gaat. De verdere logistieke opvolging is snel en duidelijk.
Pluspunten
- In alle rust verstrekken van uitgebreide informatie en mogelijkheden. - Goed toegespitst aanbod op basis van van onze wensen. - Uitgebreid de tijd nemen bij opmeten van de bladen en leveren van prima advies (mate van overstek etc.) - Heldere afspraken v.w.b. prijs, kwaliteit en levertijd. - Alle tijd en rust nemen om de bladen optimaal te plaatsen en af te werken. Ik ervaar Granietshop.nl als klein familiebedrijf dat met name voldoening haalt uit het delen van expertise en leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit. Het getoonde vakmanschap en inzet wordt door ons zeer gewaardeerd. Nu, ongeveer een maand na plaatsing van de bladen, zijn we ervan overtuigd dat het eindresultaat met name is bereikt door het advies dat we tijdens inmeten hebben ontvangen.
VerbeterpuntenIk kan niets bedenken...
Pluspunten
Prima kwaliteit van het product en goede kennis van zaken
VerbeterpuntenHet inmeten en vervolgens het tekenen ging niet in 1 keer goed
Pluspunten
zeer vriendelijk personeel, ligging bedrijf gunstig,geen parkeerproblemen, goede informatie gekregen.
Verbeterpunten-
Pluspunten
betrouwbaar familiebedrijf.
zeer klein dikteverschil tussen de aanpassende bladen
de Geer 2
4061RR Ophemert
Granietshop, voor uw keukenwerkblad in Graniet, Composiet of Keramiek. Met merken als Silestone, Caesarstone, Diresco, Neolith, Laminam, Florim.