Pluspunten
Snelle levering. Meedenken en uitwerking
Pluspunten
Ontzettend vriendelijke, geduldige medewerker.
VerbeterpuntenGeen. Alles verliep meer dan prima.
Pluspunten
Actieve communicatie, voorspoedige samenwerking en klantgerichtheid
VerbeterpuntenKwaliteit van de zadelhoesjes
Pluspunten
Erg goede communicatie
De letters dieper of breder in de bandjes persen, ze zijn nu iets minder zichtbaar
Pluspunten
Mark, bedankt voor je hulp en snelheid! Prima levering.
Pluspunten
Op verzoek kon veel eerder geleverd worden dan op de website staat beschreven. 1 product werd niet goed geleverd en deze is kosteloos opnieuw geleverd, erg netjes.
Pluspunten
Perfecte communicatie. Mark Tonino is wat dat betreft een perfect medewerker. Zelden zo'n fijne en goede communicatie gehad met een leverancier.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
We zijn zeer tevreden over de wijze van communicatie, snelheid van levering, informeren tijdens het proces, het geleverde product, after-sales, contact. Een tevreden klant dus! Een 100% aanbeveling waard.
Pluspunten
Ontzettend meedenkend en erg vriendelijk. Zeker voor de toekomst herhaalbaar.
VerbeterpuntenZeker aan te raden.
Pluspunten
prettige directe communicatie. goed meedenken over oplossingen snelle levering
Verbeterpuntenverpakking: De dozen komen als een soort zak aan. Gewicht per doos is te hoog. Zo\\\'n zakkige, zware doos is niet te handelen en te stapelen. Stapels kaarten per cellofaan te groot. Cellofaan te flodderig. Als je een stapel kaarten pakt, valt die uit elkaar. Een elastiekje per honderd kaarten in een kleinere stevige doos volstaat. Kaarten beetje k
Excuus voor de verpakking, mogelijk is er wat verkeerd gegaan met het transport. We nemen dit op met de leverancier en zullen er voor zorgen dat de kaarten in het vervolg beter verpakt zullen worden.
Pluspunten
goed bereikbaar, kennis van zaken, komt afspraken na, prima producten voor een nette prijs, levering op tijd
nee
Pluspunten
Snellelevering met dhl
VerbeterpuntenErg traag in het reageren via email
Pluspunten
Dinlu heeft Nederlandse mensen en die kunnen zowel onze opmaak regelen alswel leveren in China tot aan onze deur.
VerbeterpuntenMisschien meer producten, maar wij zijn prima tevreden
Hamseweg 68
3828AG Hoogland
Dinilu is your supplier for printing, disposables and promotional items, with production mainly in the Far East. With many years of experience and a large network of reliable suppliers, we try to supply our customers with the best promotional items and printed matter at the best prices. Don't we have the best offer? Then contact us for a suitable solution. Dinilu is uw leverancier voor drukwerk, disposables en promotieartikelen met productie in voornamelijk het Verre Oosten. Met vele jaren ervaring en een groot netwerk van betrouwbare leveranciers, proberen we onze klanten de beste promotie artikelen en drukwerk te leveren tegen de scherpste prijzen. Hebben we niet het beste aanbod? Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.