Pluspunten
Eestekeer besteld en alles was snel besteld en geleverd
Verbeterpunten?????
Pluspunten
Vlotte, correcte reactie op vraag via email. Volledige webshop.
Pluspunten
snelle en correcte levering. Site is duidelijk en praktisch.
Verbeterpuntentaalfouten in emails
Ik zal onze e-mails die automatisch worden verzonden laten nalopen op taalfouten. Dank voor het bericht.
Pluspunten
Mooie spullen prima prijzen snelle levering
VerbeterpuntenWebsite kan nog wel een tandje beter zie bijvoorbeeld Studio Brisant (even googlen)
Momenteel werken we hard aan een migratie naar een verbeterde softwareversie van onze webshops. Daarbij zal ook de website technisch en grafisch weer een update krijgen. Dank voor uw tip.
Pluspunten
snelle service
Pluspunten
Goed assortiment en prima prijzen. En als je het niet kan vinden dan kun je vaak nog terecht bij rat-bikes of een van de andere webwinkels van dezelfde firma. En die zijn ook prima!
VerbeterpuntenMijn voorkeur zou uitgaan naar versturen via DHL of PostNL. Deze bezorgen, in tegenstelling tot DPD, ook op zaterdag. Vandaar 4 i.p.v. 5 sterren.
DPD levert voor ons ook op zaterdag in Nederland. Zij leveren binnen de overeenkomst die wij met hen hebben 6 dagen per week. Enkel als u kiest voor een 'pakketshop' dan kan het zo zijn dat er bij die pakketshop pas op maandag kan / mag worden geleverd, De enige dag waarop niet wordt geleverd is zondag en dat zullen wij principieel ook niet gaan aanbieden.
Pluspunten
Snelle levering, ook het omruilen van een aankoop was geen probleem.
Pluspunten
Supersnelle levering, kwaliteit!
Pluspunten
Voor vijven had ik een set wielen besteld, en de volgende dag rolden ze voor elven binnen. Dat is 18 uur, terwijl je slaapt. Gratis. We leven in de toekomst!
VerbeterpuntenMeer confetti!
Dank, hier doen we het voor :)
Pluspunten
snel retour label ontvangen
VerbeterpuntenDenk na over hoe kwetsbare onderdelen ingepakt worden en hoe deze beter beschermd kunnen worden tijdens transport
Uw spatborden waren tijdens transport beschadigd. We betreuren dit zeer en hebben de spatborden op onze kosten retour gehaald en uw betaling geheel gecrediteerd. Er wordt aandacht geschonken aan het inpakken en voor spatborden zal ik de regels laten aanscherpen.
Pluspunten
Perfect snel geregeld en verstuurd
Pluspunten
Correct en snel
Verbeterpunten2 buitenkabels in een grote doos is niet efficiënt, een envelop was kostenbesparend geweest.
Ik zie dat het gewicht van uw zending meer dan 300 gram was. Vanaf 200 gram is het voor ons vanwege het verzendvolume voordeliger om het via een pakketdienst te verzenden dan via post. Vandaar deze keuze.
Dovenetelstraat 25
3053JD Rotterdam