Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenPost had makkelijk in brievenbus gepast. Om daar een hele doos voor te sturen was niet nodig. Niet echt milieu bewust.
Pluspunten
goede online website met mooie onderdelen om je fiets te customizen
Pluspunten
Voorraad en snelle levering
De verzending, ik vond het vervelend om niet te weten wanneer het pakje aankwam bij mijn thuis. Ik was dus niet thuis, heb de courier net gemist en kon dus het pakje gaan zoeken in een parcelshop
Pluspunten
Goede afhandeling after service Snelle leveringen als alles voorradig is Overzichtelijke website Goede producten
Pluspunten
Mooie spullen, perfecte levering!
Pluspunten
Goede snelle levering.
Pluspunten
Snelle afhandeling van bestelling.
Pluspunten
Dit bedrijf is het enige bedrijf wat mij het product kon leveren waar ik naar op zoek was (transparant stuurlint).
Verbeterpuntennvt
VerbeterpuntenBreder arsortiment
Pluspunten
Goede website, zeer vriendelijk personeel.
Pluspunten
Snelle levering (ook naar België) Alles in 1 keer geleverd Veilig verpakt
VerbeterpuntenCommunicatie is niet duidelijk: is het nu Rat-bikes of Singlespeedparts? Er worden een hoop mails gestuurd. Ik verwacht maximaal 3 mails per bestelling: 1. Orderbevestiging 2. Verzendingsmail met een trackingcode. 3. Beoordelingsmail Ik kreeg er nu minstens 7: 1. Registratie op de site tijdens aankoop 2. Bevestiging met factuur 3. Orderbevestiging zonder factuur 4. Verzendbevestiging 5. Informatie over mijn verzending vanuit rat bikes 6. Verzending vanuit DPD 7. Beoordeling
Rat Bikes is onze bedrijfsnaam. Daaronder vallen diverse webshops waaronder Singlespeedparts.nl. Op onze site vermelden we ook dat Singlespeedparts.nl onderdeel is van Rat Bikes. We nemen uw feedback over het aantal mails mee. Wel is het zo dat het aanmaken van een klantaccount altijd een aparte e-mail met zich meebrengt.
U heeft ons een e-mail gestuurd over de BLB remgrepen diameter 23.8 met verloop naar 22.2. U heeft ons een afbeelding gestuurd waarop voor ons niets afwijkends te zien is. Wij hebben u aangeboden de remgrepen terug te sturen en te crediteren. U bent blijkbaar niet tevreden met het feit dat wij niets afwijkends zien en de aangeboden optie om remgrepen te retourneren. Wij adviseren dagelijks vele klanten en proberen iedereen van een goed advies te voorzien. Als ons advies of onze mening niet aansluiten bij wat u wilt horen kunt u ons altijd een tegenvoorstel doen hoe iets op te lossen. Wij hebben echter geen oplossing van uw kant aangedragen gekregen en zien ook niet waarom u ons iets verwijt.
Uitgebreidere omschrijvingen van het product.
Wij doens ons best om goede Nederlandstalige productomschrijvingen te geven. U had meerdere producten bij ons besteld dus het is lastig te achterhalen op welk product u wijst. Als u ons informeert over wat u mist passen wij het graag aan.
Pluspunten
Komen afspraken na
VerbeterpuntenCommunicatie bij nalevering
Dovenetelstraat 25