Snel en juiste onderdeel geleverd

Snelle levering,bestelde juiste product ontvangen. We konden weer verder net het repareren van de scooter. Snelle levering super,kunnen andere webshops nog wat van leren. Jullie komen zeker voor in mijn lijst van vergelijken van prijzen (al kunnen sommigen dingen iets goedkoper uitlaat bvb kymco agility 12 inch)en snelle levering is gewoon super voor 23 uur besteld morgen in huis. Beveel jullie zeker aan om te kijken voor scooter etc onderdelen etc. Mvg Dennis van mierlo

Niet geleverd wat was beschreven

Een helm besteld waarbij stond aangegeven dat de Pinlock meegeleverd zou worden, maar dit bleek een fout te zijn. Nadat ik contact had gezocht werd er geen oplossing geboden, alleen dat ik de helm kon retourneren.

Super service en snelle levering!

Mijn man kwam er niet helemaal uit met de bestelling dus gebeld. Jullie zijn makkelijk te bereiken en hij is goed geholpen aan de telefoon. Vervolgens op de website de benodigde spullen besteld. We hadden het snel in huis en konden zo de scooter verder bouwen. Zeer fijn bedrijf en heel vriendelijk!

Heel tevreden

Heel tevreden van mijn onderdelen en altijd op tijd beozrgt

Top. Nooit problemen gehad

Levert snel en duidelijk product beschrijving.

Zeer snelle levering

Eerste maal dat ik op K-Parts bestel en dat zal zeker niet de laatste keer zijne. Top site voor brommers.

Altijd goede service!!!

Heb altijd de goede onderdelen en snelle levering bij Uw bedrijf!!! en mocht ik een keer de klantenservice bellen met een vraag,,, wordt ik te woord gestaan door vriendelijke en bekwame mensen,,, dus cudo's van dseze kant!!!

Schokbreker derbi besteld

Schokbreker Derbi besteld. Super kwaliteit. Zeer tevreden. Mooie kleur rood .

De spullen waren snel bezorgd

Prima zaak

Groot assortiment, snelle levering en goede spullen. Helemaal niets op aan te merken.

Ik koop al jaren bij K-Parts

Al jaren koop ik bij K-Parts nooit geen problemen mee gehad. Altijd kwaliteit producten gehad en werken lang en goed. Groetjes uit Vlaanderen!

Hebben echt heel veel scooterparts

Had helaas, doordat ik niet goed oplette, een verkeerd onderdeel besteld. Het bestelproces verliep vlot. Wel jammer dat ik het bestelde onderdeel niet meer kon cancelen, ook al was het 1 uurtje nadat ik de bestelling had geplaatst. Had een whatsapp berichtje gestuurd maar daar werd niet meer op gereageerd.

Snelle vlotte levering! Erg blij met de kwaliteits onderdelen!

Besteld op de vrijdag en keurig maandagochtend voor 12 afgeleverd. Uiteraard excact hetgeen ik besteld had. Ga zo door!

Hele snelle levering ! En zeer tevreden met de aankoop van een nieuwe helm

In de middag product besteld, Volgende dag in huis ! Hele snelle service. En super blij met de nieuwe helm. Netjes verpakt, En voor de helm een hoes erbij gekregen om hem op te bergen waneer deze niet gebruikt wordt. Een echte aanrader !

Goede prijs-kwaliteitverhouding en snel geleverd

Bestel hier altijd. Je krijgt de juiste onderdelen snel geleverd en dat voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bedankt!

Snel, Sportief en Service

Ik had afgelopen week een onderdeel voor mijn Vespa Primavera besteld, een achterschrokbreker om precies te zijn. Deze was erg rap geleverd, precies naar de belofte via de mail. Bij het demonteren van mijn Vespa kwam ik erachter dat ik toch de verkeerde had besteld, stom foutje van mij. Gezien er letterlijk op de website staat “Let op! Dit model pas niet op de Vespa Sprint en Primavera.” Deze zal ik dus nog retour doen, ik heb de juiste ook alweer besteld welke vandaag binnen komt. Al met al door een foutje van mij één dagje verlies gemaakt. Top service van K-Parts omtrent de verzending.

Makkelijk besteld en snelle levering!!

zeer snelle levering en zo als afgesproken

Ik moest een nieuwe accu hebben en de volgende morgen had ik het al in huis.. zodat ik die middag al de motor kon pakken... super!!!

Door een geode levering

TOP SERVICE

mijn bestelling gedaan en de volgende dag al thuis geleverd. Ik ben een tevreden klant. Goede en vlugge service. Bedankt, Meecedes

Echt perfect

Ik bestelde eerst bij *** maar ben nu voor goed over gegaan op k parts jeetje wat een goeie website en het is zo snel binnen, minder dan 24 uur er op gewacht super fijne ervaring gehad, je word goed op de hoogte gehouden via de mail, een aanraden Bedankt k parts

Binnen 24 uur binnen

Snel ingepakt en verzonden Keurig netjes binnen 24 uur op mijn deurmat topservice!

Kwaliteit valt tegen

Gashandvat met koppelingshendel voor Kreidler besteld. Was ongeveer de duurste set die op internet staat dus verwacht ik een redelijke afwerking. Boutjes voor hendels te lang zelf nieuwe laten maken, gashandvat klemde. Zelf binnenkant weg gefreesd en afgevijld. Blokje voor gaskachel klemde, aangepast. Zat nog helemaal onder de polijstpasta. Zelf opnieuw polijsten. Nu bijna gereed voor gebruik.

Alles past perfect zoals het hoort ! Supper tevreden !!

alles kwam perfect toe de dag erna ook al had ik laat besteld . maar mijn Motorscooter doet het nu weer deftig . dus ik ben zeer tevreden . Top service .

Super goede service en snelle levering. Hele goede kwaliteit producten en prijs

Havenkade 1

3841 JG Harderwijk